atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Monofila auklas

jurciks 01.07.09
man personīgi netraucē.šo to arī noķeru:)
aakkis 01.07.09
Riņķi viens un cik mīksta-elastīga aukla.Vēl auklas savērpšana,var būt uztinot savērpj vairāk,kā pēc iemetiena iztaisnojas.Vienkārši biežāk jāvelk zivs,labāk iztaisnos.
aakkis 01.07.09
Riņķi viens un cik mīksta-elastīga aukla.Vēl auklas savērpšana,var būt uztinot savērpj vairāk,kā pēc iemetiena iztaisnojas.Vienkārši biežāk jāvelk zivs,labāk iztaisnos.
vieplis 01.07.09
Tā pītās skanēšana zināmā mērā ir atkarīga, kādi riņķi spinim. Man viena un tā pati Powerpro savādāk dziedāja un cita kāta - Salmo spinim skaļāk, Shimano klusāk. Arī jauna aukla, kamēr apvalks svaigs, būs skaļāka.
gapp 01.07.09
Man monofilā tāpat skan, domāju, ka spoles vaina... mošk kāds gultnis bez eļļas...
ezhezis 01.07.09
Lūdzu izsakiet savas domas - Pitā aukla diezgan skaļi skan, kad to tin uz spoles, vai šis troksnis neatbaida plēšoņu no mānekļa?
Atvainojos, ka runa nav par maonofīlo auklu.
jurciks 17.12.08
zinu.:)))
aigaigars 17.12.08
taads piedavajums ir baigi riskants :D
jurciks 17.12.08
marex1.nelecies,uz taviem jautājumiem esmu atbildējis arī agrāk.redzu,ka gada laikā nekas nav mainījies.ja tava dzīvesvieta nebūtu rēzeknes pusē,ja pareizi atceros,tad sen jau tevi būtu paņēmis līdzi uz copi un parādītu vismaz tik daudz,cik pats esmu apguvis.labāk kā nekas.lai copētu nav vajadzīgs dārgs ekipējums.galvenais ir saprast kur meklēt zivi un kā viņu noķert.ja solies būt daudz maz sakarīgs un neapnicīgs,tad vari uzdot kādu jautājumu ar e-pasta starpniecību.brīdinu-katalogos nerakņājos un copei izmantoju to,ko reāli varu atļauties.gaisa pilis nebūvēju.
marex1 17.12.08
1.kaart beidz murgot un 2.kaart tas nav nekaads superkomplekts ! lol :D
jurciks 16.12.08
marex1.kam tev tas viss,ja šis auklas nepirksi.lielāki testi tiek uzrādīti cietajām auklām.vai atbilst patiesībai tas ir cits jautājums.beidz sapņot par copes superkomplektu un sāc taču reāli copēt.
marex1 16.12.08
Labvakar!Pēc jūsu viedokļa labakā monofīlā aukla spiningam no Shimano?Man Shimano auklā nepatīk tas ka ir lieli diametri bet maza izturība?Ko teiksiet no savas pieredzes,kā ir ar izturību?
Un kāda diametra no shīm auklām ieteiktu ķert ciet?

1)Monofila aukla Shimano Speedmaster SP (NRM)
2)Monofila aukla Shimano Antares Silk Shock (NRM)
3)Monofila aukla Shimano Technium (NRM)

Paldies!
Pateicos par sapratni! :)
RedBull 04.12.08
Seaguar auklinjas ir veikalos Copes Nams Siguldaa gaales 12/1 un Riigaa Miera 78 :)
copmanite 29.11.08
Jaa esmas veikalos ir gan SEAGUAR auklas..
copmanite 29.11.08
Par Sufix auklu labaaku neesmu redzeejusi,vienkaarsi super auklina...Ieteiktu pameginat
ashukainis 28.11.08
kaads nevareetu ieteikt kaadu forshu,izturiiigu auklu prieksh ziemas njuu taaadu liiiidz maksimums 0.1 ieteiucams monofilo........
paldies.
jurciks 28.11.08
šķiet,ka tev nebūs taisnība.
gunta 28.11.08
marcina ir 450grami pie kam so mervienibu lieto tikai britu salas un ja uz iepakojuma rakstits kg tad ta ari ir jo marcinai ir cits apzimejums
GatisBB 28.11.08
Gunta
Auklas testu parasti nosaka sausā veidā, bez mezgliem un bez maz vai iztabas temperatūrā. Pie tam mono auklas staipās - piemēram ja mono aukla tur 1 kg, tad pītā ar tādu pašu testu velkot zivi trūks daudz ātrāk. Pats ziemā lietoju SLR, kurai 0.07 mm tests ir 1 kg - parēķinot aukstumu, gaismas un ūdens, kā arī aukstuma ietekmi, plus vēl mezgls - tests varētu samazināties 30 %. Man vismaz personīgi tā liekas.
jurciks 27.11.08
guntiņ:)ar tādiem pigoriem nenodarbojos-viss uz tausti un izjūtām.:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs