atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Monofila auklas

aigaigars 09.10.08
tev visi rinkisi uz kata ir kartiba visos ir plastmasa keramika vai kas tev tur ir ir ieksa?
Marika 09.10.08
Sveiki,par cik esmu tikai iesācēja makšķerēšanas lietās(mani bērnībā tētis mācija un ir noticis tā ka tēva vairs nav kuram prasīt padomu,ir tikai spiningi un makšķeres)man tāds jautājums,Kapēc pēc puses dienas spiningošanas man aukla sāk piņķerēties???Auklu uztinu jaunu,pavadiņa ar virpulīti arī bija.Spiningoju ar roterīšiem.Varbūt vainīga ir spole???
normund5 26.06.08
DAIVA ARI LABA
normund5 26.06.08
Pover pro
atomons 26.06.08
Shimano technic!!!
meiks 25.06.08
DIAMOND
EXELENCE
1111111 19.06.08
piitaas vislabaakaas man vismaz..
jurchix 19.06.08
jaa nu tas čempiņš tiešaam izskataas taads daudzsološ...
kuzijs 19.06.08
Stroft palika cita un sākā vērpties pēc otrās copes reizes , satrp citu ar SalmO Diamond bija tas lai gan pirku kā akcijas preci 5,50Ls vietā bija 2,50 ar to laikam arī iekritu, auklām diemžēl nav rakstīs glabāšanas termiņš un uz aci praktiski visas labas......kolēgģs tiešam bija nēmis Čempion 1,20 Ls un vēl šodien met uz nebēdu...
jurchix 19.06.08
nu nezinu gan vai tikai divas copes!!!!!!!
es ar stoft straadaaju jau ļoti sen un spiningam to mainu tikai divas reizes sezonaa......nu arii fakts ka nespiningoju katru dienu n-taas stundas, bet kad to daru tad nopietni un probleemu nav bijis, jo kad peerku tad ruupiigi paarbaudu taas kvalitaati,jo ir taa ka citreiz meeģina nez cik vecas auklas iesmeereet, kuras jau noliktavaa ir palikušas cietas un trauslas.....
kuzijs 19.06.08
Stroft praktiski gāja 2 copes - pītā nepatīk tomēr sajūta ka šnors galā
pamēģināšu kādu no zemāk ieteiktām, un ar riņķišiem viss kārtībā vienkārši s.......as aklas tirgo...
ARCHA 18.06.08
Nesen iepirku Spaider mono 0,31 . Varu teikt tik to labāko. Salmo veikalā samaksāju tikai 2, .. LS Pie tam made in USA
aakkis 18.06.08
Pa Stroft i dzirdēt negribu,Tad jau tinu Kļinskaju uz spoles.
maituputns 18.06.08
ir pītajai gan savas priekšrocības gan trūkumi! no parastajām, monofilajām, iesaku stroft, shimano auklas!
1111111 18.06.08
katraa gadijumaa pitaa aukla ir 100% labaaka....
meiks 18.06.08
kadu auklu jus man iesakiet.
Gatizs 18.06.08
Es visu laiku lietoju stroft, tagad nopirku fujitsu shogun esmu looti apmierinaats.....chempion man staav u gruntenes 0.35 arii nekaadas vainas.....
Mosh kuzij laiks iegaadaaties piito auklu......vai arii tev kaatam rinkīši chupa, ka zilkas paliek neizturigas.....
ARCHA 18.06.08
Kuzij, Mono aukla ir jamaina regulāri . Ja ir sanacis kārtīgi to likt lietā, cīņa ar zivīm koku zeriem, vai niedrēm tā pēc copes ir jāpārtin.
cenas !
Jā , nu "Champion line " tā ir laba aukla , priekš savas ....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs