Aizbraucam divata no rita lena gara airejoties uz Upeskaktu. Dabujam tur 1līdaciņu mēra un vienu zemmēra-atlaidām. Majupceļa uz vidussēkļa tika zandartiņš. Artlaidam. Vilnis bija nepajokam, bija ko airet.
Aizbraucam divata no rita lena gara airejoties uz Upeskaktu. Dabujam tur 1līdaciņu mēra un vienu zemmēra-atlaidām. Majupceļa uz vidussēkļa tika zandartiņš. Artlaidam. Vilnis bija nepajokam, bija ko airet.
Šodien apaļš tukšpadsmit :D Vismaz nav jādomā, kur zivis likt :D
Upeskaktā kāds jau esot ko savilcis- bet pārsvarā uz velci.
1.maijs skaitļos :
-divi puskubi (zemmēri),
- Upeskaktā 25 laivas,
-atpakaļceļā vējiņš ne pajokam ...
Priecīgus svētkus visiem un kā pie mums saka STO KUBOV,jo ja kāds pasaka ne asakas tad tā arī ir.
Hey!!!
Tikko no copes iekšezerā! Pirmo reiz šogad iemērcu pludu!! Laiks vienkārši ideāls, kaifs!!
Rezultātā kadas 5 raudas, tās neķēru, 2 ruduļi, 1 karūsa kādi 400 gr, to atlaidu atpakaļ, cieta kā akmens!! Un 10 breksēni, lielakie 3 ( 500, 700 un 750gr). Seklumā šie diezgan ņipri, kārtīgi palocīja kātu, tā ka vakara cope izdevusies!! :))
Jap, iekšezerā. Roļiks pašlaik sēž, zvanīju, ir i breksītes, i pat smuka karūsa, tā ka viss notiek :))
Jā,jā Aivēn,Andzus bijis iekšezerā!!!
Tad jau jalaiz proverkaa:) baigi gribas lai to pludu parauj... tas Andzu, ieksezeraa?
Aivi, varu pačukstēt, ka rauda jau ņem :)) šopēcpusdien/vakar biju proverkā- kā met tā velc, uz mīklas. Dzīvie maija sākumam jāsaķer :))
Tas priecē, ka līdaķu pilni krasti :) Maijā varēs dot pa zobiem :))
Man jau ar gribas aiziet pludu iemest- kāda dzīvā priekš 1.maija jānoķer. Bet nu ja neņem, tad biku jāpagaida :) Uz nedēļas beigām sola baigi siltu laiku- zivīm vajadzētu aktivizēties.
Paplunčināju pludu šodien iekšezerā- zivis vēl čuč ziemas miegu:D nevienu copīti tā i neredzēju..
Un vispār ledus ar vēl dikti daudz,un līdaķu pilni krasti, parasti jau cope atveras līdz ar raudu nārstu!
Ta, ka gaidam:)
Tere Gunča:))
Vot ieteikšu MOSPam šo jautājumu aktualizēt,ja bārsies.:DDD
Tas raksts bija priekš urmasiem lai mums netraucē,vo.
Andža69
Man pagasta avīzītē bij teikts ka visā Alūksnes rajōnā liegums copēt līdakas un zandartus no laivas esot līdz 1.Jūlijam.Bet es tenku lapām neticu!
:DDD
Urmaas, zini teicienu: Ja Gunča bija bļitkot, tad pēc 3 dienām būs ledus :) Bet ja Gunča sezonu uz ledus noslēdza, tad drīz ezers būs vaļā :)) Tā ka no stress :D
Lasiju jaunākajās ziņās,ka Alūksnes ezerā Laivu sezona,ar visām izrietošajām sekām,tikšot atklāta tikai 1 jūlijā!!!Tas sakarā ar vēlo ledus nokusšanu!!!
:DDD
:D Tagad uz laipas sēž pie pilssalas, laikam gaida 1.maiju. Tā jau gan.
UZ ledus laikam vairs neviens nesēž, ka neko neraksta :D
Vakar biju līdz iekšezeram aizgājis- vaļā :) Lielajā arī drīz ledus vairs nebūs :))
Ehh, kā gribas špini iemest :D Jāsāk laika atskaite līdz startam- 1. maijam :D
Trakie :D Kāds ta Upeskaktā ledus? Jau nepeldējās kāds? Es te dzirdēju ka Bejenietis esot ar laivu stūmies virsū :D