atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Alūksnes rajons

urmaas 27.11.10
tere Jerk:)

nea.manš šodien bij papildināt krājumus ziemas copei!bet štuks uz pirmdienu briest!
:)))
vieplis 27.11.10
Jerk, Jērkulei jau vāks virsū?
:))
eMKa 27.11.10
vieplis- man arī tā ir gadījies :). V-pilē līst, Tukumā sniegs, bet Rīgā saulīte un ne mazākās peļķes vai sniega :DD
jerk 27.11.10
Urmaas
Šodien viens sēdēja uz ezereļa, tas kurš pāris km no zīmes pa kreisi uz Valmieras pusi.
Pirmais, ko iedomājos, varbūt Urmaas sozonu atklāj!
eMKa 27.11.10
Visforšāk jau rīdziniekiem- 200km uz vienu vai otru pusi un vari izvēlēties, vai makšķeri ridāt, vai murmuli tirināt ;)
urmaas 27.11.10
eMKa
tad kad jūs pavasarī ridājat makšķeres uz sūkātājiem,tad šeit vēl pa ļadu ar autiņiem braukāt var.vot.obidna,paņimajete ļi!
vieplis 27.11.10
Mk, kāds tur brīnums? Vasarā dažkārt bija sajūta, ka izbrauc cauri trim klimatiskajām zonām.
:))
eMKa 27.11.10
Bāc, dižā zeme Latvija, kamēr vienā galā jau pirmos caurumus taisa, otrā atliek tik bakstīt taustiņus :D
aakkis 27.11.10
Pie Jums jau visām mazajām ūdenstilpnēm jābūt ciet!,es gan agrāk par pirmdienu laikam netikšu.Kaut gan tagad -10*C un siltāk kā -6* pa dienu nenokritās.
Boroda 27.11.10
Es jau šodien uzkāp uz pirmo ļedu. Kā lai saka...sļidens, maita bij:))))
mlg2 27.11.10
:DDDDDD
Ilzīte un cope savienojamas lietas:DDDD
urmaas 27.11.10
mlg2
mans ar Ilzīti grib!un būu dīvaini,ja negribētu uz ....
:DDD
mlg2 27.11.10
Alūksne,Alūksne a mans uz Ilzīti gib:DDDDD
urmaas 27.11.10
Ashukainis
ja necopēsi vēl dažus gadus,tad šamie būs paaugušies kā airi!!!;DDD
bračkam sievastēvs jau rīt slās uz pirmo ļad.šamais copē TIKAI ziemā.un neviens viņu nevar atturēt no pirmā ļadus.kaut šamam svars krietni virs centnera!
:D
ashukainis 27.11.10
Urmaas, mūsu zivis paaugsies lielākas, a nakamajās brīvdienās zinkas būs? okunēni kā cimdi būs!
urmaas 27.11.10
vīri.mierru,tikai mieru.ja kāds ari taisās uz ļadu,tad tas nenozīmē ka to būtu jādara visiem.bet man SKAAAAAAUŽ!
avtt 27.11.10
Sõvs põika,sõvs põika!
;))
vieplis 27.11.10
NG, par kādu pirmo reizi tu runā?
NG-NG 27.11.10
neviens juusu komentaars nesabojaas taas izjuutas kas ir pirms pirmaas reizes...., ehhhh garastaavoklis super, aukla tinaas uz makskeriiteem, mormiskas spodrinaas, motili jau izskaloju...
uldeens 27.11.10
To NG
Salīdzināji sevi ar zivgārni:)) Viņu jau turēs.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs