atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Alūksnes rajons

andzus69 22.11.10
Kam tad? Kāds laikam bija atradis pareizo pieeju :) Bet nu man konkrēta štanga vakar, aizvakar, un cik ar būdu kaimiņiem runāju, visi teicās, ka pa tukšo vakar.
guncha56 22.11.10
Dzirdēju ka vakar vienā laivā septīcniece un pēctam tajā pašā vietā pieciniece(informācija gan nepārbaudīta).
remington 22.11.10
Vakar viena amnestija, divi shodi un trīs copes....
andzus69 21.11.10
onslovs, es jau motoru šodien noņēmu, atvedu mājās, un rīt kuģis dosies no būdām uz mājām :) Būtu pašam treileris, tad gan vēl kādu reizi iebrauktu:)
A tā, tagad jāgaida ledus un būs jālasa, kā jūs velkiet :))
guncha56 21.11.10
Šodien viena 53cm uzreiz kā iebraucu,vēl trijas dzīvo tālāk un gaida manu šķērseni,viens asarīts +- puskilo.Migla super domāju ka nākošnedēļ vēl velcēsim.
onslovs 21.11.10
Nu tukšs, nekur un ne uz kā ! Migla? feina, pa brīžam "uzpeld" kāda laiva, kā "klīstošais holandietis" .
Andzus69 ,nākošsvētdien velce vēl būs pilnā sparā, Windguru aukstumus pārcēlis uz Andrejdienu :)))
andzus69 21.11.10
Šodien ekselenti noslēdzu vasaras copes sezonu-apaļa nulle, ne copes :)) Gluha, neņem neparko un neuzkā un nekur. Vismaz man. Drausmīga migla, tumšs kā naktī.
Uz tikšanos uz ledus :)
Varu saderēt, ka rīt, parīt un aizparīt būs cope, bet nu neko, nākošsezon :)
remington 20.11.10
Divas līdakas-3,2 kg un amnestija.Divi puskimlaki-400gr.Divas copes.Migla...
onslovs 20.11.10
Šodien 62cm (1,7kg) divas atlaistas ,maza izmēra pēc, un 3 copes bez turpinājuma.... Ja tic Windguru, nākošsvētdien varēs bļitkot!
arsiks 20.11.10
andzus69
Emīls pie tevis aiztecēja.:)
andzus69 20.11.10
Tur kur tas ap 8 metru pampaks nāk augšā? ;)
Viņiem gadījumā nav zaļa plastikātene?
guncha56 20.11.10
Cik redzēju šie pa visu ezeru vālēja,vispār jau starp Lielo un Kužikiem šo vieta.
andzus69 20.11.10
Kādam laikam arī tomēr paveicas :) Diez kurā ezera galā izkasīja.
Es šodien izmalu visu ezeru-Sāku ar Kužikiem, tad Šūpalu galu, tad atkal Kužikus, tad Stepana kraju, tad Birutas kraju, tad Pārmetņa kraju, visas Garās salas sēkļu kantes, Sūnekļa kantes, nu nikuja.
guncha56 20.11.10
Man arī šodien pa tukšo,kaut gan nodarbojos ar asaru meklēšanu jo ledus drīz būs.Maigonim un Jurim rādija ka 4gb divas no tām trīnieces.Vakar no rīta nodzinu bārdu zivis ķērās šodien nenodzinu zivis neķērās,jāizdara secinājums.
andzus69 20.11.10
Nu tā.. Šodien uz diviem viena 60 cm līdaciņa.. Un viss, vairāk ne copes. Neķeras, vismaz man. Neredzēju arī ka kāds kautko izvilktu, laivu ļoti maz.
onslovs 19.11.10
migla bieza, lietus jauks, ...šodien pa tukšo, rīt un parīt atkal cītīgi celšos un vagošu...:)
aspens 19.11.10
Vai zemmēru Jurim???? Vai kādam citam Jurim???
zivgarnis 19.11.10
Andža, nezinu. Neteica, cik lielas.
guncha56 19.11.10
Cik dzirdēju 3,4,6kg Jurim.
guncha56 19.11.10
Šodien 4gb un lielākā 75cm.Intresanti ka katra uz cita voblera,bet lielākā uz mētāšanu uz gumijas.Nu migla super knapi mājās tiku.Visi gar salām vien vizinājās.Man pazvanīja viens čoms ka viņam uz mētāšanu paņēmis montsrs 20min laivu vazājis un pie laivas aizgājis,bet turpat blakus cits čoms rādija pāri kilo līdaku uz muguras sakostu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs