Plakenes Tev ar sniega moci stigas jāiebrauc lai kautkur aizbrist varētu,hoķis ta beidzās!
Kas par hokeju :D Kādas tur zivis:0
Svaki svaki balvi cope.....
Ko Bolvos brekši beigušies?
Labvakar visiem...
Aluskne ezers.. vecit copee nakti vai necope (breksis)
Nekas Andž,par lidakām,es viņām šoreiz piedodu;))
labāk asini lāpstu rīt noraksimies kā dulli:(((mjāāā
Kas tad andzus69 vilks ar tām ūdens slēpēm? Suņi ?,tie ar jābaro-ja zivi nevar noķert,...ko dos tiem?
Aakki ar mednieku slēpēm nekas nesanāks,ūdens slēpes vajadzīgas,vispār pa ezeru iešana riktīgā pakaļa',šodien divas normālas zivis.
Tā ir ka neklausi "vecākus"-slēpes mednieku nenopirki,tagad stampā līdz maijam!!DD
Viena līdaka pie āliņģa aizgāja un viena cope vēl.
Dažu labu šodien līdakas piesmēja pa riktīgo :))
Iešana reti riebīga un grūta pa ezeru.
Baigi nobridos, bet asarēnus cepamizmērā uz mormenes bišku pielasīju. Migla traucēja man orientāciju ezerā. Pārsvarā veči sēž krasta tuvumā un velk plinderus/raudas.
Asari arī pa biškai ķeras, šonedēļ zināmais lielākais izvilktais pačķi 1.4 kg!
Lielākā vakardienas līdaka, ko redzēju uz ezera
Bet lielākās rāva 0.3 mm auklu pušu.
Zivis tiešām bija aktīvas :)
Pagaišnedēļ arī zivis bija aktīvas, vispār šoziem plēsēji ir aktīvi :))
Gunča, pa ausu galam dzirdēju, ka Tev nedēļas nogalē baigākā Līdaka aizgājusi..
bijaam shodien atkal. shoreiz melnuma uz pleziira copi uz paaris stundaam. man bija un nokoda. zivis saak palikt aktiivaakas.
Shodien biju lielajaa preti pirtij. Atsos kartigs, dienas otraja puse pat sikie vairs nenjema. Ari karodzini kluseja. Tantes pieturaa teica ka citiem ari diez ko negaaja. Noteikti lielaa kjertne saaksies nakamnedelj, tad kad manis vairs sheit nebuus. :)
Parmetnis ari privats. Saimnieks makskerniekiem draudzigs. Aizliegta cope no laivas, ugunskura kurinasana un cuukoshana. No krasta cope ir atlauta. Keras plichi, raudas, ja paveicas var izvilkt liini. Ar plesigajam zivim ezera ir galigi shvaki. Lielaja var dabut daudz reiz labakus lomus.
Es jau vakar nemakšķerēju :) , bet arī vakar mūsu dīķī bijuši teicami lomi :)
Vot, vot! Esmu arī iepazinies ar pavadiņu misticismu:))
Tad jau Tev tīri labi gājis, salīdzinot ar vakardienu:D
Šodien divas līdakas laukā, vienai pa zobiem, un viena atspruka.
Un ezeram uzdāvināta svaiga šķērsene- pavadiņai mistiski karabinčiks atkabinājās :))