Es tik velnu padzinu :D
Veči plinderus ķer viskautkur- jau ilgstoši pret Lāzberģi baro un ķer bet virs kilo tur neesmu manījis, principā viņi ir visā ezerā (nu zināmās vietās), iebaro un būs klāt. Bet personīgi savām acīm lielus brekšus neesmu nevienam redzējis.
šodien večiem bija pa kādam smukam asarim-puskimlaciņam līdz 500/600 gr.
Shodien braucu uz Aluksni, man beidzot atvaljinajums (arbait maht frai!), rita ar Aivaru iesim proveet.
Andzhus kur ir tas Ancupa dziljums, vajadzetu iebazt eholotu un paskatiit kas apakshaa dziivo...
Tam ribi ņetu tam stadion.DDD
tā stāvvieta šūpalās ir, vasarā ezera malā volejbolu spēlē
Kā nezini,ceļa malā varēja voleibolu spēlēt.
Uz kuru pusi no Kolberģa? Nevienu īpaši lielu stajanku tur nezinu :))
Šūpalas Tu domā?
Aiz kolberģa.Protams kas meklē tas atrod.:))
Kuru Tu domā "lielo stajanku"?
Asari peld un aug resnāki :)
Bet kas meklē, tas reizēm jau uzraujas :)
andzus69.Vai esi pabijis pie lielas stajankas,kas noties ar asariem.
Vajag barot ar putraimiem un vārītiem šķeltiem zirņiem+samalta rupjmaize, nedēļu no vietas uz Ancupa dziļuma kantes 15-mit metros- tur lielie plauži ir nostājušies :)
Bet pārbaudīt vajag visus horizontus līdz apmēram pusūdenim- 8ņiem metriem no grunts :)
Vēl atrodami,pretī pagrabiņam,uz kantes.11-14 metriem.
Odna-ko''gramateij''A,ko,a ablomvabuļskrien!!!:)
Jā , no 20 kg plinderiem varbūt pāris kilogramnieki tiek. Man liekas, ka ātrak var dabūt 1kg asari,nekā breksi!!!
lielie brekši tagad atrodami 11 metros pretim pirtiņai, bet piebarot vajag obligāti
Par āliņģiem piekrītu vietējiem,jo viņi tiešām piebaro un uztur āliņģi...a te kāds nahaļavu!Pāris reizes esmu bijis uz nakts copi,bet man netrāpījās brekši,kaut vietējie tiešām pa retam,bet dabūja!Varbūt ka tieši tā iebarotā vieta arī nostrādāja!(Ratins21)mēģini atrast Lāzberģi...a tur jau pats redzēsi!
tnig,pa to bori bij viens atgadijums daudzus gadus atpakaļ,ja nemaldos kolberģa pusē,kad vietējais paņēma bori un teca,NE TU TE BEROJI,NE COPĒSI.
abloms.Nu labi labi,ja tā tas nebija domāts,par to bori tad atvaino.
tnig.Kurš te brauc virsū.
Tak nav vairs nekadu SLAVENO BREKŠU!!! Ir tikai jūra ar plinderiem, veči braucat ķerat viņus ārā, tie tapat lielāki neaug!!!
abloms.Man liekas toreiz varēja sēdēt kaut krastā vietējo vai nevietējo āliņgos,tāpat neņēma,un nevajag te braukt virsū,austrumu gudrais.