atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ķīšezers

Ruu 26.01.15
Jaa,setdien esot bijusi laba cope.Dzirdeeju no riita autobusaa gjedi runaaja ka sestdien uz uudas virs 4 kg liidaku izceelushi
Meisters 26.01.15
Lai vai kā tur būtu, rītā braukšu revanšēties, tikai šoreiz ar mormišku. Divus gadus neesmu tārpu peldinājis, lkm būs jāmācas no jauna ;) šodien pleci jūtami no vakardienas urbšanas :)
arvis_an 26.01.15
Gals ta viens, bet tas tik un tā diezgan stiepts jēdziens :D Pats 6dien uzrāpos pie Langas (no benzīntanka) bet pa vēlu... zinu, ka paziņas tika pie lomiem 3-5 kg katrs ar izlases asarīti sākot no 100 uz augšu...
7dien uzrapos gan pie ozo, gan arī pēc tam pārbraucu pie garāzām (tām, kas uzreiz aiz tilta) šad, tad pa kādam, daudz sīkie un kopumā nepārāk, bet nu pa abām dienām šmorīts sanāca :)
urmaas 26.01.15
RuuMan liekas, ka Meisters domāja garāžas, kas aiz Mīlgrāvja tilta. Langa tomēr vēl labu gabaliņu tālāk.

arvis_an, 26.janvāris 2015, 09:26

Arvi. Tās garažas ir pie bijušās mantiņu rūpnīcas. Piebraukt ari var utt.:)
Ruu 26.01.15
Kjiisha gals tad viens :)
V.S.O.P. 26.01.15
Vakar Ķīsī norikšojām gan daudz KM, no bariem izvairoties, savu zivi meklējot, tomēr rezultāti izpalika tikmēr, ka mēr nesākām tārpus peldināt. Dzelzi negribēja ne-pa-kam.... bet mums , savukārt, patīk bļitkot :) Līdz ar to zivju resursi cieta minimāli, tagad jāuzmanās no kaķa atriebības :)
arvis_an 26.01.15
Ruu
Man liekas, ka Meisters domāja garāžas, kas aiz Mīlgrāvja tilta. Langa tomēr vēl labu gabaliņu tālāk.
urmaas 26.01.15
Ja paskatās kartē, tad Langa ir pie Carnikavas ceļa gala. (Jaunciema gatve).
Ruu 26.01.15
Meister turpat arii ir Langa
Meisters 25.01.15
Es biju pie garāžām, kas atrodas pārbraucot kanālu. Kur ir Langa ;)?
Cik runāju ar citiem copmaņiem, viņiem rezultāts līdzīgs kā man un j0nim, bet kas māk tam nāk :)
Tiešām sen nebiju bijis Ķīsī, taču izskatās ka šogad būšu biežāks viesis šai pusē.
Ruu 25.01.15
Baraa seedeet tieshaam nevajag,asarim nepatiik tas trobelis
j0nis 25.01.15
Biji tai baraa,vai kaut kur nomaljaak?

Ruu, 25.janvāris 2015, 19:51

laikam jau tā kļūda ka barā,bet gājām tālāk uz vidu bijām vieni no tālākajiem no krasta
Ruu 25.01.15
Biji tai baraa,vai kaut kur nomaljaak?
j0nis 25.01.15
Biju tieshi Langas galaa

Ruu, 25.janvāris 2015, 19:04

Nu super ,labi biji noenkurojies :)Un atradis pareizo pieeju :) Man nesanāca :D
Ruu 25.01.15
Biju tieshi Langas galaa
j0nis 25.01.15
sory
j0nis 25.01.15
Diemžēl pannu salasīt man tā arī neizdevās.
Meisters, 25.janvāris 2015, 16:38

Man tieši tāpat :( Nesalīdzināt ar Ruu copi :) Domājams ka biji citā apgabalā nevis Lankas galā,jo tur tādus ložmatēj brīnumus apkārt nemanīju :)

j0nis, 25.janvāris 2015, 18:31[/quote]
j0nis 25.01.15
Diemžēl pannu salasīt man tā arī neizdevās.
Meisters, 25.janvāris 2015, 16:38[/quote]

Man tieši tāpat :( Nesalīdzināt ar Ruu copi :) Domājams ka biji citā apgabalā nevis Lankas galā,jo tur tādus brīnumus apkārt nemanīju :)
Ruu 25.01.15
Shodien ar beidzot tiku uz kjiisha,blieza ashuks kaa no lozhmeteeja,par izmeeru nevar suudzeeties.Copi nogrieza sniegs,bet citaadi apmierinaats.Njeemu taadus no 120g uz augshu kopaa kaadi 4kg salasijaas
Meisters 25.01.15
Nu pat atgriezos no Ķīšezera. Tā kā šodienas cope bija ātrā ideja, motili nedabūju un biju spiests ķert uz bļitku. Nourbos labi, bet lomi ne īpaši, tautas daudz, vīri uz mormenēm vilka raiti bet izmērs mazs. Kā sāka snigt tā cope beidzās... Diemžēl pannu salasīt man tā arī neizdevās.
Lai vai kā laiks pavadīts labi, jāmēģina pa darba nedēļu izskriet vēlreiz.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs