pils kakts ir ķīšezera pats galējais līcis blakus juglas upītei. par laivu bāzi arī man pirmā dzirdēšana, zinu ka tur ir kautkāds viesunams.
martins_riga, 30.aprīlis 2013, 10:47
Varbūt kļūdos,bet manuprāt Ķīsī neietek Juglas upīte...vai tik tas nav Bukultu kanāls...!?Starp citu padomijā tajā kā visos citos kanālos bija liegums nārsta un migrācijas laikā!
Un varbūt cilvēks reizēm arī ko labu izdara...!:)Juglas slūžas vairs nefunkcionē un Juglas upēs salaka nārstojas.Kādreiz kaut kādā modē jau zive tomēr apakš tām slūžām tika augšā,jo Juglas upēs pa kādai vimbai trāpījās,bet ne masveidīgi!Varbūt cilvēks reizēm arī ko labu izdara...:),bet varbūt tieši pretēji...pēc pāris gadiem salaka izrīs Juglas upes pa tukšo,kā rotanveidīgie jūras grunduļi tagad ņemoties pa jūrju...!!!:)))
pils kakts ir ķīšezera pats galējais līcis blakus juglas upītei. par laivu bāzi arī man pirmā dzirdēšana, zinu ka tur ir kautkāds viesunams.
pils kakta baze?
kur tāda?
Vakar uzzvanīju Uz Pils Kakta bāzi un pirmajā maijā laivas dos copei.
Pretii vecajam suuknim vechi jau seezh uz pludiniem. Kaads jau ir bijis, kaadi lomi?
Kā pa tv3 teica atlaujas izsniedz rīgas dome.. Kāds smuki ieziepējies amatpersonu, pa...ā lai tiktu pie murdu atļaujām.
mhm. "risināja"...ielaists tas jautājums...ja nepārklausījos, tad gada laikā 60kg zušu un 6.6 tonnas piezvejā. forši.
skatieties TV3 tur laikam nekā personīgi vai tautas balss risinās ķīšezera murdu jautājumu :)
līmenis izskatās normāls vidējais vasaras.
Marti, es jau tik iebrienu un stāvu apmēram vienā vietā. nevaru vairs nociesties, nenormālas lomkas padzenēt ašukiņus :D
labāk jau vēl kādu laiku nebradā.
kāds var man pastāstīt kas notiekās ar līmeni ķīsī un ūdens krāsu? ir doma 6dien biku pabradāt un atklāt sezonu.
Brekshukss viss ir valaa biju apskatiities vakar.
Vai Ķīžezerā krasti jau ir vaļā, tā lai var ar fīderi iemest no krasta? Liels paldies jau iepriekš :)
es ar pludu ķeru tik kādreiz priekš dzīvā un priekš kaķa :) langā nekad neesmu nekādā veidā neko ķēris. tik katru dienu tur braucu garām un tikai izsaku savus novērojumus.
par tiem tīkliem neko nezinu. dzirdēts tikai tas, ka tos labi piesedz no "augšas" kā ieguldījumu zivjsaimniecības attīstībā. kā tur ir patiesībā - nav ne jausmas.
a tu pats tur esi kadreiz megjinajis uz pludinju.
un kam tad ir licence likt legalos tiiklus kjishezeraa?
es domāju - tīkotāju/interesentu/copētāju
ne rūtainos makšķerniekus :)
tīkls būs legālais langas ietekas galā ezerā ar garantiju un bez variantiem ;)
bus vairak vechu ar piickaam tad buus arii mazaak tiiklotaaju.
man tikai negribas pectam ar inspektoriem skaidroties, shodien vienkarshi braucu pari tiltinjam un tadas progresiivas vietas tur izskataas.
nav nekas dzirdēts, ka nedrīkstētu. pie tilta uz abām pusēm tur drīz parādīsies daudz tīkotāju.
kāds var pasktaastiit vai Langā drīkst makšķerēt. Tas ir lejā no tilta lidz ieteikai ķīšezerā...