atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ķīšezers

marti 06.01.12
biju 31.dec. laiks bija ideāls, laivu daudz (saskaitīju no viena skata punkta vismaz 10 gab).
mēģināju asari meklēt ar MJ, līdaku uz velci, mētājot, bet beidzās tas viss ar fiasko. pilnīga nulle. taču tas nenozīmē, ka tagad neņem, vai rīt neņems :)
OskarsB 06.01.12
neesmu bijis pedeejaa laikā,bet ja nebuus baigs vējiņš tad rītdomāju paprovēt ..:)
tr222 06.01.12
kāds ir iebraucis ar laivu ķīsī, kas notiekās ?
boomtime26 17.12.11
Sveiki!
Vechi kursh ieteiks kur labaak copeet?No Sporta bazes vai Policijas akademijas puses labaak copeet un uz kada makshkeresanas veida?
OskarsB 03.12.11
šodien biju ķīšezerā..trīs copes divas zaļās laivā 52 un 55cm ..trešā bišku lielāka bija bet āķis knapi lūpā bija.,līdz ar to pie borta nokratijās un peld tālāk..gaume līdakām ļoti dažāda,katra uz savas krāsas voblera paņēma..viena uz rapala x-rap forelīti.,otra uz river to sea trīsdaļīgo sudraba maili un trešā paņēma uz clacking minnow salātzaļa..! rīt laidīšu atkal !
OskarsB 01.12.11
rapala x-rap klasiskā krāsa arī strādā sudrabotā.. nu es toreiz biju netālu no policijas akadēmijas! bet nezinu vai tur ir labāk..,man jau labāk patīk jaunciema puse! :)
jegogo 01.12.11
Kurā vietā pie krasta,Cirksni?
jegogo 01.12.11
Man ir visādi mānekļi,ar zilu krāsu arī. Ir arī yo zuri hardcore,tikai nevis zils,bet pelēcīgs ar melnu muguru,to vēl neesmu mēģinājis.
OskarsB 01.12.11
nē es nerakstiju to .,jo Tev zils krekliņš..es parasti lietoju tur mānekļus zilā krāsā..,lietoju arī citus.,piemēram -firetiger.,bet to vairāk vasarā!
pēdējo reizi tur biju k-kad oktobrī un ar zilo yo zuri hardcore maili stundas laikā tiku pie trim mēra līdakām un dabuju pavilkt vēl 4us zemmērus! un turpat pie krasta tiko iepeldot ezerā! visur protams jaeksperimentē !
usurs 30.11.11
jegogo...
...principā Ķīša zivij ir pie kājas ,kāds tev krekliņš ...
...bet ja tev kastītē ir tikai viens rotiņš un viens šūpiņš ( zils) ,tad rodas zināmas problēmas ...
...nē ,nekā personīga ,bet atkal kādam jāzin KONKRĒTI uz ko ,kādu krāsu ,u.t.t. šodien būs...
marti 30.11.11
mode katru sezonu mainās :)
usurs 30.11.11
...Cirksni...!!!...
jegogo 30.11.11
Tu to uzrakstīji,Cirksni,tapēc,ka man zils krekliņš?:)
OskarsB 30.11.11
zilā krāsa parsvarā nostrādā ķīsī..! :)
jegogo 27.11.11
Esmu dzirdējis,ka katrā ūdenstilpnē darbojas atšķirīgas krāsas un izmēra mānekļi . Tad kādas krāsas un izmēri labi strādā Ķīšezerā?
usurs 27.11.11
...ļ.c.jegogo...
...mēģini džerkus ,voblerus ,rotiņus ,džigus ,šūpiņus ...dzīvos pamēģini... ,ja labs kāts -mikrodžigu mēģini ...
...kvoks nav aktuāls ...
...lai tev veicas...
jegogo 27.11.11
Kādus zandartam? Kādus līdakai? Kādus asarim?
jegogo 27.11.11
Kādus mānekļus ieteiksiet Ķīšezeram,cienījamie copmaņi?
marti 14.11.11
jā līdakas ezerā ir redzētas :)
tr222 14.11.11
asari neinteresē, tāpēc prasu par līdakām.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs