Nav tur baigi alternatīvu. Kaut kas bija Juglas kanālā, bet neesmu drošs vai ir joprojām.
Vai ir kādas labākas laivu nomu alternatīvas?
Vienkarši, cik saprotu, tad iesācējam tas Langas gals ir diezgan labs variants.
barteris, 4.oktobris 2019, 09:50
Laivas ir baigie sūdi,ja netiksi pie metāla.Kādreiz tādas bija tikai divas.....un tā ņemšanās,kamēr tiek pa to izteku ārā....un atpakaļ
DSV, 4.oktobris 2019, 10:37[/quote]
Nav jau tik traki.. kādas 6-8 min un esi ezerā. Salīdzinot ar Enguri - teiksim pie Artūra, Langas laivas atrodas ellīgi tuvu :)
barteris, 4.oktobris 2019, 09:50[/quote]
Laivas ir baigie sūdi,ja netiksi pie metāla.Kādreiz tādas bija tikai divas.....un tā ņemšanās,kamēr tiek pa to izteku ārā....un atpakaļ
Tā jau šķita par tām kociniecēm.
Gribu pirmo reizi Ķīšezerā pacopēt.
Skaidrs, paldies!
Tanīs Langas laivās tās laivas ir puslīdz jēdzīgas?
Bildēs neizskatās baigi stabilas.
barteris, 4.oktobris 2019, 09:50
Metālnieces stabilas un ir ok!
Koka laivā copēt vienu reizi mēģināju, bet neiesaku..
Tanīs Langas laivās tās laivas ir puslīdz jēdzīgas?
Bildēs neizskatās baigi stabilas.
03.10.2019 Vakarā 17.00-19.30 no Langas puses cope nekāda .. pusotru stundu kūlāmies pa Langas ieteku..
Pēc brīža mainījām lokāciju un strādājām pa seklumiem, kas arī deva rezultātu! Metiens pie niedru robežas un 3kg / 76cm līdaks galā.
Atpakaļ ceļā tiku pie sava PB asara - 556g / 37cm.
Māneklis abām zivīm zils/oranžs Abu Garcia vobleris (virsminieks, max iegrime 30 cm)
urmaas [01.10.19]: arvis_an [10:23]: Bija 5eur. Slips nekas episks, bet esmu tur ar kādām 3 vai 4 laivām laidies un nav bijis problēmas.Problēma ir sargs! Ne vienmēr šamais ir uz vietas kaut esi pieteicis "vizīti"!
Ir kkāds tel. numurs, lai varētu pieteikties?
arvis_an [01.10.19]: Bija 5eur. Slips nekas episks, bet esmu tur ar kādām 3 vai 4 laivām laidies un nav bijis problēmas.
Problēma ir sargs! Ne vienmēr šamais ir uz vietas kaut esi pieteicis "vizīti"!
arvis_an [01.10.19]: Bija 5eur. Slips nekas episks, bet esmu tur ar kādām 3 vai 4 laivām laidies un nav bijis problēmas.
Ok, paldies liels.
Problēma tur ir ja ir ļoooti zems līmenis, bet tagad ir ok!
Bija 5eur. Slips nekas episks, bet esmu tur ar kādām 3 vai 4 laivām laidies un nav bijis problēmas.
Sveiki. Jautājums par laivas ielaisanu garāžu kooperativā Jaunciema gatvē, cik maksā un kāds tur tas slips?
Vakar iebraucām ezerā ar domu uz dzīvo ap 19.30 iebraucām ezerā un tur tukšums, tikai viena laiva, kura pēc 30 min arī aizbrauca.
Mums uz 3 nevienas copes. Nosēdējām līdz 22 apmēram.
Vakar kaut kāds īpašais laiks, ka neviens necopē vai visi šodien uz kausu gatavojās?
elgreko [28.09.19]: nu kā rokas apārstēji?
Ne!
keners [28.09.19]: Piebraucu pie tilta, 1 metiens un braucu mājās...
Uz dzīvo, viena raudiņa bija un burtiski uzreiz bija ņēmiens, zivi nesvēru, bet uz aci kadi 1.5kg
Piebraucu pie tilta, 1 metiens un braucu mājās...