Par Carp es domaaju,ka buus augstaak,bet LR sa4os treshaa vieta taa ir pat ljoti cieniijama vieta..malacis Valdis ar savu komandu..
JUUUUUUUUUUUUU CARP APSVEICU
Varu iepriecināt! Viņiem 3. vieta! Bet gan jau Carp XXL pats uzrakstīs vairāk.
Sazaan
Ja uzini ko vairaak,uzraksti veel.Par Valda panaakumiem intrese te liela:)
zel:(:( bet nu vis vel prieksa
gan jau valdis parādīs klasi kas ir izvilkuši mēru???
Ziņas no LR čempionāta Vitkopos.
Uz 12:00 ir noķertas divas ne ieskaites zivis un trīs ieskaites zivis, + viens sams. Diemžēl Carp XXL komandai patreiz nav veicies. Izskatās ka cīņa vel tikai priekšā!
NU ko veči turat īkšķus rīt sākas LATVIJAS čempis karpu copē,tiem kas piedalās novēlu veiksmi izlozē un NE ASAKAS.....
Nosēdēju kulī ar Raiti sutku, ne copes. Raitis divas dienas labi brekšus pavilka. Šonedēļ uz beigām atkal dosimies uz kuli.
Breks;
Kā ar karpu copi sviežas ???
Apsveicu puiši ar pirmajiem nopietnajiem lomiem,man prieks ka pasākums nes augļus pie kam ļoti ātri
Sēdēju no vakara līdz nakamās dienas pusdienlaikam. Iebaroju ar NG mix karpa+boilas+kaņepes un vēl šis tas no slepenām lietiņām.:)))
nu lai veicas
cik ta ilgi sedeji un ar ko baroji
Labais otrā 4.5kg, tik uz augšu, jaunnedēļ došos Ventas karpu iekarot un iekārot!
Mans jau teoriju pielieto praksē.
Teicama ideja, malači vīri!
Modernā karpu cope sastāv no tik daudzām lietām & niansēm, ka pilnīgi visas nezina neviens, bet šāda viedokļu un pieredzes apmaiņa var lieliski noder visiem pasākuma dalībniekiem.
Ceru, ka dažādas publiskas copes aktivitātes veicinās zivju blīvuma & lieluma pieaugumu Vitkopā.
Ne Asakas!
tagad tik atliek činit katus un visu izmeiģinat praktiski
informācija tiešām bija daudz un interesanta