Biju Burtniekā iesvētīt jauno CLK maču dāvāto kātu,nu jā šāda cope būtu mačos bijusi traks varētu palikt,24 izvilktas;6 norāvās zālēs un vismaz 30 copes vēl plus trīsi asari ap 250 g no tām 9 mēra lielākā 1,8kg divas paturēju pārējās lai paaugas, gan jau rudenī tikšos ar kādu, jaunais kāts ieriktēts nopietni būs arī dažas bildes
un cik tad apmeram sawilki?
šodien asariem laikam saules dūriens-uz maili ķērās kā traki,apnika vilkt...ar ko padižoties gan nav,jo lielākie ap 300 g,pārsvarā tādi vidēji-starp cepamiem un zupeniekiem
jurcik cerams ka mes tadus rit wilksim
Šodien cope ir OK. Brekšu papus sagribēja pasauļoties.Bildes var redzēt albūmā. :))
vakar biju ventaa....gribeeju kaadu liidaku piekraapt....bet nekaa...novelceejos,izmeetaajos,pa grunti bombardeeju un pilniigs klusums!!!!!!
vakara pusee atradu baigi labu vietiņu kur liiņi naarsto.....skaisti skati kaa triinieki un mazliet mazaaki duuņu rukši peraas pa 30cm dziļu uudeni.....
tad spini paartaisiju par copeni ar pludu un saķeeru ašukus un vienu baigo karuusu ap 1kg....smuks kukainis bija!!!!
nu taada man taa cope bija ventaa!
vakar un aizvakar izmeeginaaju blue fox vizuli ko dabuuju clk sacos, speeleejas labi, pieliku klaat arii jansona zaalinieku aaki. ashuki naaca liidz un viens drosminieks uzdroshinaajaas uzsist, bet neuzseedaas
Apmeklēju Lapsu dīķi, no 7.00-12, 5as karpiņas, ēsma, kukurūza.
sestdien no rīta pastaigāju drusku gar Lielupes krastu.. divus vai trīs zemmēra atlaidu un viena mēra (apm.1-1.5kg.) pie krasta pamāja ar asti un prom bija :) vel dažus asarus salasīju un viss..
asariem pilni vēderi ar vēzīšiem...
trijām laivam prasīju, kā veicās? visām trijām pa 0..
vakar Ventā neko nedabūju, tikai ejot gar krastu norāvu uz muti nātrēs
sodien liidaka 1.3, 56 cm uz dzeltena bleka.moika uz briiviibeni,paneema preteejaa krastaa starp zaaleem
Un Dagnis ieber sāli ahterī visiem Burtnieka copmaņiem... :)
Šodien laba cope. Ventā dabūju vienu 5,5 kg lidaku, vienu asariņu un divas mazākas līdaciņas
ssodien pa zaaleem copes pa pilno tikai izvilkt bija probleemas jo zaalees piinaas un kamert pieaireejas klaat tad jau ir prom.... :-) iisteniibaa pirmo reizi tik labi pa zaaleem man gaaja tas nekas kad nevienu neizvilku BET proces vienkaarssi ideaali....:-)
shodien man suudiigi, tik viens silkes piesitiens
ojā šodien cope bij vnk lieliska! man līdaka 1,2 ja pareizi atceros!
Nee,shodien bija labaaka cope nekaa vakar.
Nja.... vakar bija vismaz kaut kas, šodien, cik zinu, lielākajai daļai Burtnieks parādījis bibi! :)
Burtnieks-vakar pilniiga un apalja 0,shodien maz druscinj veksmiigaak un meera liidaka un viens piesitiens;galvenais,ka luuzeros nepaliku:)