atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Fīderi

durixxxx 06.09.11
Vispār es jau viņu paņēmu it kā pa izdevīgu cenu ,būs palēnāka ,bet nu nekas.Cik saprotu Tu domā pārnesuma attiecību?
Dresden 06.09.11
Man stav Okuma Longbow LB30,drosi varu teikt nav slikta,bet....iesaku nemt spoli ar lielaku kaseti,lai butu atraka!
Nocopeju visu sezonu uz Longbow,jauda normala,bet atrums loti zems ((( Psties Shimano Exage seriju,4000-nieks varetu but diezgan interesants.
durixxxx 06.09.11
Vai fīderim derētu Okuma Longbow LB40 spole vai nē?
Dresden 06.09.11
Kam gruti saprast video un nav atradusi sev piemerotu sistemu,varat palasit un pameginat,iespejams atradisiet sev piemerotako!

http://feeder.webtalk.ru/viewtopic.php?id=53

P.S.krievu valoda.
durixxxx 04.09.11
skaidrs,paldies par info
mmartins 04.09.11
durix
jau gadus 4 vai 5 man ir Surf master Eternity feeder kāts. Neviena slikta vārda. Komplektā nāca 3 karbona spices. Tests bija laikam līdz 70 gr. Man patīk labāk, nekā Salmo Diamond sērija, nemaz nerunājot par Supreme vai Taifun stiklašķiedriniekiem. Kā otru nopirku Brownining Syntec XL kātu. Tas man patīk vēl labāk, bet cipars arī cits.
durixxxx 04.09.11
to Raiders;paldies vecais visu jau atradu un pameģināju un viss ok,šeit vismaz operators normāli iefilmē un visu var saprast,vēlreiz paldies
Raiders 04.09.11
durixxxx paņem auklu, skaties un sien līdzi http://www.copeslietas.lv/site/video/player/1038-2010-05-29-ievads-fideresana.htm
viss ir izstāstīts un parādīts, vēlu veikasmi
durixxxx 04.09.11
Tā laikam būs ar jādara,pašlaik ar skatos to raidījumu kur Grabovskis fīderē un parāda ko kā siet.
epox59 04.09.11
Ko lai Tev saka , ņem aulas galu , seko līdzi sien , nesaproti ,uzliec pauze un tā soli , pa solim ... :) !
Sanāks , tik centies .. :) !!!
durixxxx 04.09.11
to epox59;es jau to skatījos ir skaidrs kā viņš tur savērpj un uzsien astotnieku utt,bet līdz galam tāpat neiebraucu
durixxxx 04.09.11
Raiders Tu varētu iedot tā raidījuma datumu?
epox59 04.09.11
durixxxx > Te ir parādīts kā sien abas cilpas ....
http://www.youtube.com/watch?v=56eSDxQmR3Q&feature=related
Raiders 04.09.11
durixxxx paskaties Makšķerēšanas noslēpumus, vienā raidījumā par fīderi bij ļoti labi parādīts ka jāsien sistēmas. No turienes arī pats iemācijos
durixxxx 04.09.11
Esmu noskatījies vairākus video kur sien gan simetrisko gan asimetrisko cilpu,bet tā īsti līdz galam nesaprotu precīzāk tajos video neko nevar saprast jo ir ne īpaši kvalitatīvi.Gribētos redzēt smalkāk kā sien to sistēmu,lai izprastu kas un kā,jo cik saprotu no tā ir atkarīgs cik liels būs jūtīgums uz copi.Varbūt kāds ko var ieteikt kur apskatīt?
durixxxx 03.09.11
Kādas atsauksmes par surf master firmas fīderkātiem?
Dresden 02.09.11
.....

Dresden 02.09.11
viena no panakuma atslegam krievu izlasei,loti klusu piezemejas!!! ))
Dresden 02.09.11
zel gan,bet nav jau ko isti tai komanda likt.latvija fider sacensibas nav popularas....diemzel,cerams ta lieta mainisies.jo personigi zinu daudzus cilvekus un ari redzeju ka mums netrukst meistaru.
Griezeejs 02.09.11
Žēl, ka LV komandu neuztaisīja :(

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs