ja tu vnk rakstits ka tie kas izvilka 2 kg breksi tie uz parasta kata meginaja
pats saproti, kas tur raxtīts?
karli parejie manejie pacani kas gan bija drauga opitis un citi veci opisi vilka ar copeja ar parastu kadu ka uz federi gaidija ka patirinajas tas sie ar neko dabuju bet uz tadiem katiem ka uz fideri un vnk gaida viena cope tam citam vecim bija vnk viss kats salocijas citu dienu velk 2 kg breksi
jaaniss...
SALMO ELITE nav hevī feeder ...
un nopērkams viņš ar diezvai ir ,vismaz pašlaik...
Redz, čingij, kas sanāk, ja pāris vakaros grib visu apgūt un uzreiz vilkt divniekus. Sačakarē nervus citiem un pašam sabojā dārgo copes laiku. Pameklē kādu informāciju pats. Pasties kā vietējie vīri šos ķer. Teici, ka paziņa ar vienu dabūjis, nu tad sarunā ar viņu kādu kopīgu copi.
sīcim laikam domāšana nav stiprā puse, kur nu vēl loģiskā :))
Ieliec starp tiem baltajiem pa vidu kādu slieku , vajadzētu būt labāk .
bet tavaita ne reizi tas musu kapurs nebija izsukts
Čingij ,
fīdermakšķerēšanai jebkurš kāts neder , vajag tieši fīdera kātu , domāju tur arī ir visa problēma , Tu vienkārši neredzi copi , ne viss copes nav . Kā jau Gagarins teica , makšķerējot ar Tavu kātu vajag lietot zvaniņu .
tad pat mazais bullitis man to katu patirina un saki ka breiskitis nepatirinas
tad saki ka jakabina uz auklas zvanins?
Tad jau tev beigās sanāk klasiskā gruntene. Uz tāda kāta es copi redzu tikai ejot uz karpām, kad kātu rauj ūdenī. Uz taviem ''koferīšiem'' tas drošvien nestrādās. :))
bijbij zvanins bet man bij tas zvaniins ko spicei gala uzsprauz nevis uz auglas
tādai gruntenei zvaniņu vajag, tu liec?
ka vini tik mierigi cope ka pat kads nepakustas
Ja tev nav pareizs kāts, tad copi neredzēsi.
varbut sie koferisi narsta aizgajusi?
nu riki man gan nau isti pareizi tatad sistema pretsaverpeja
aukla jaxon 0.30 diametra tas pamat aukla
pavadina apm 0.2mm apm 30 cmgara
esmu jau nosaucu kats kauktad galigi nederigs fiderim tas tads XFC pack 270 cm uz 30-60 grami tests un spole salmo spureme XTS5