Tas materiāls barotavas spārniem ir biezāks,un tiek izliekts karsējot.Baigi vienkārši,izloka loksni un sagarina vajadzīgajos garumos.Varu ielikt bildes,lai saprastu principu,bet vairums jau lieto pirktās.
aakis: lieliska barotava gadījumiem kad pa ceļam ir ķērāji un vajag barotavu pēc iespējas ātrāk dabūt ūdens virspusē, piemēram dziļas bedres kante kā pie baltās kāpas. Tiesa tas neatrisina gadījumu kad zivs jāvelk, bet tas jau ir cits stāsts...
uz apvedceļa virsū un tik brauc, kamēr atdursies saulkalnē. 20- 30 min.
cauri visai riigai uz turieni jaaperaas. Man sarkandaugava vecmilgraavis tuvaak. Vakar aizvakar meegjinaaju daugavaa pie kundzinjsalas- kaut kaadi siikumi, jau raustiija, bet...
brauc uz Rīgas hes, no dambja spēj tik mest sākot ar salaspili, beidzot ar ogri.
bljina, kaadas veel ir alternatiivas feedereeshanai ap riigu? Gauja-Ādazhi? Ķīšezers, Juglas ezers- aares man domaajams par lielu, jo ja nav info par shiem ezeriem tad paies ilgs laiks kameers tur pie kaut kaa pieshausies.
lietus - vietas labas un ļoti labas... bet fīderis... baigi daudz ķērājju. Ņem līdzi daudz barotavu. Daugava ap Rīgu baigi piehlamītā...
ljoti noderiiga info buutu arii par Zakjusalu un Daugavu liidz hesam vispaar
ir kaadam pieredze ar feedereeshanu Lucavsalaa? Ja nav slinkums un ja arii ir :) lūgums atsūtīt iisu, bet labaak garu PM ar aptuvenajiem dziļumiem, kanteem, eesmaam u.t.t.
sodien atkal 3:00 izbraucu uz copi un uz fideir neka
a uz pludina vilku mazos plakisus lai neaizmieg
Izgudrotāji darbojas un katrs pierāda savu taisnību;
,drīz jau tie spārni būs vadāmi ar pulti.
Gan būs turpinājums ar atkārtojumu:))))))
es, jobtvaj, laikam kaut ko esmu nokavējis
nē-par blondo ar spolīti.:)
tas par čali no spolītes?
jesļi ņet uma,sčitai,koļeka.:DDD
sākot ar tiem, ko līdakas pārkož, ja? :DD
paga, te tak runa par fīderiem
cik baltos labāk likt, ja gribu noķert breksi un cik ja karūsu?
Nahranizēt jau te tiešām pārīti vajadzētu jau sen sen.
Foruma administrācija "Bonifācija"brīvdienās? Baisais "bezpreģels" te pie jums!