Nu, man nopirkta shimano catana 3000 ar seklo kaseti. Viena tāda man jau trešo gadu kalpo. Tiesa, par 60 gr smagākas barotavas neesmu metis.
Pikerim līdz 40 gr 0.1 pītā nav par rupju? Varbūt likt 0.08 un siet šoklīderi 0.25 no mono?
Mazais69, 4.aprīlis 2014, 16:15
Es gan domāju ka 0.12-0.10 būs tieši laikā, pats gan neesmu vēļ iemēģinājis, rīt mēģināšu, bet man par spoli jautājums, kādu likt tādam pikerim, vieglu nelielu, bet spēka?
Pikerim līdz 40 gr 0.1 pītā nav par rupju? Varbūt likt 0.08 un siet šoklīderi 0.25 no mono?
Vakar sanāca iemest fīderi upē.Uzmetās mezgls uz riņķa,80gr barotava 0.14pītā.Labi kapričendāļi palika veseli.
TO dzi
"Esma" ir pina ar šo mantu;) ja tik ir eiro rubļi;) Brauc uz dzelzavas ielas "Esmu" un izvēlies ko sirds vēlas;)
Baltā zive ņem,šodien pārbaudiju,patreiz,lai nespītētu straumei,var arī uzpludinājumos-Suseja.
Sveiki.Vai ir vērts braukt uz ezera ar fīderi,vai labāk doties uz upi?
raimoxa95, 27.marts 2014, 10:53
Man jau liekas, ka upē būs lielākas perspektīvas ko noķert, tur ūdens ātrāk uzsilst i zivis kustās sāk baroties intensīvāk
Sveiki.Vai ir vērts braukt uz ezera ar fīderi,vai labāk doties uz upi?
Kāds nezin, veikalos jaunie Team salmo energy ir jau parādījušies? Nevaru sagaidīt, kad pie pikerīša varēšu tikt.
Labvakar...Jus vari dabut Plastmasas sietiņš??
Es no balvi, balvos nav veikala :(
[ img ]http://uploads.ru/X0OMK.jpg[/ img ]
Dresden,
man izskatās, ka Deluxe ir krietni lielaaks... Vai tas ir acu apmāns?
dzhi, 26.marts 2014, 08:51
Deluxe ir lielāks, bet ne krietni, ja nemaldos Monstram savukārt ir lielāka sēžamvieta. :)
Nesanāk ielikt bildi :( Attēls pēc zemāk esošās adreses.
Preston Monstr chair atzveltne ir augstāka par dažiem cm, nez vai tā ir būtiska atšķirība. Toties visi pārējie parametri ir OK. Atsauksmes ir ļoti labas, ja tomēr interesē Korum Deluxe parunā ar pārdevēju uz vietas veikalā, vajadzības gadījumā uzsūtīs tev nepieciešamo mantu.
Kur Riigaa varētu apskatīt un iegaadaaties korim deluxe?
dzhi, 25.marts 2014, 21:38
Ja Korum DELUXE ACCESSORY CHAIR, tad painteresējies Ēsmā uz Dzelzavas ielas, neesmu pārliecināts ka uz vietas ir, bet pasūtīt un iegādāt gan jau ka varēsi.
Jaaniss, 25.marts 2014, 21:46
Ēsmā ir tikai Preston Monster, bet man liekas, ka korim deluxe atzveltne ir augstākā, kas manas gadiijumaa ir būtiski.
dzhi, 25.marts 2014, 21:38
Ja Korum DELUXE ACCESSORY CHAIR, tad painteresējies Ēsmā uz Dzelzavas ielas, neesmu pārliecināts ka uz vietas ir, bet pasūtīt un iegādāt gan jau ka varēsi.
Tas nav veikalā,bet darbnīcā.