atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Sacensības

gapp 01.10.09
A kas Durbē?
basais 01.10.09
nu uz doto bridi ir ap 25 copmani pieteikušies...
GatisRie 01.10.09
Sveiki!
Ja nav noslēpums cik cilvēki plānojās būt sačos? Bet nu es laikam jau arī tad piebiedrošos, zēl vienīgi, ka sakrīt ar LČ!
Gatizs 28.09.09
Nu ko driiz visi tiekamies durbeee:)
mirtins 20.09.09
Apsveicu - 1. Salmo 2.Maver2 3.Maver

1.Normunds
2. Pēteris
3.Rita
ginca 14.09.09
Par Honda mačiem apraksts www.e-boat.lv
Vēl bildes būs vēlāk.
jansons 13.09.09
mēs pieteicāmies jau pašā sākumā un ar katru dienu arvien vairāk sākām to nožēlot jo dalībnmieku skaits auga kā sēnes pēc lietus......
urmaas 13.09.09
starp citu.ar bij doma piedalīties.tik kad uzzināju teritoriju kur 'JĀMĒĢINA draudzīgi visiem saspiesties,tad atmetu domu pat skatīties tai virzienā!
urmaas 13.09.09
a ko ta jūs gribējāt tai kolchozā vairāk ko noķert! :)))
jansons 13.09.09
HONDA MARINE sacensībās uz 200 dalībniekiem viens mēra zandarts laiks bija super bet cope nekaada vismaz haļavnijs alus bija :)
pickers 10.09.09
jā,ar to ēšanu būs kā būs! ka tik nesanāk kā toreiz :P,bet domaju ka būs ok,5dienas starpā ir pietiekami!
jansons 10.09.09
vo tur būs ļembasts kad tas bars brauks iekšā...... jātiek `priekšgalā lai nav pēdējam iekšā jābrauc........
urmaas 10.09.09
uz HONDAs mačiem jau pieteikušies vairāk kā 80 ekipāžas!
pickers,es jau būtu ar mieru 17.00 mest kātus iekšā.
Nu paēdušas šis toč būs,kā arī izlepušas,nezin ko tām piedāvat !
antons12 09.09.09
labāk uztraucies vai būs kāda bute palikusi pēc LR čempja....
pickers 09.09.09
tie kuri piedalās 18-19sep, Valle.
Kā jums liekas ar sacensību sākumu 20.00?, tad jau būs tumš :) jo jau tagad 20.30 ārā ir tumš,ar katru dienu,dienas ilgums saīsinās ļoti strauji. ko darīsim,moš visi var vienoties 1 stundu ātrāk?
ginca 08.09.09
HONDA MARINE KAUSS SPININGOŠANĀ 2009
Pieteikšanās līdz piektdienai!!!
www.eboat.lv
jurciks 03.09.09
sestdien vicināšanās ar spiningiem un mērīšanās ar krāniņiem Kāla ezerā :)
Es, apskaties tagad sacensību sadaļu. Pievienojām nolikumu. Skaties šeit!
cilveks 02.09.09
Sveiki! Man ir 16 gadi! Izlasīju rakstu copeslietās un sapratu to ka esmu nobriedies piedalīties LR Junioru čempionātā! Centos sameklēt kādu nolikumu vai ko, bet nekā copeslietu mājaslapā nav vai kāds nevarētu informēt sīkāk mani par šīm sacensībām? Jo ja nav informācijas -nav cilvēku paldies Jums jau iepriekš! Un jā Vai man būtu kas svarīgs jāzin par sacensībām? Nu,piemēram, dzirdēju ka nevar zivis uzglabāt metāla tīklā jābūt obligāti auduma tiīkliņam? Vai ir vēl kādas šādas smalkas nianses?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs