atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Liepājas ezers

DsKs 01.05.14
http://www.yr.no
Jau vakar vakara samera precizi paradija sodienas laiku un lietus bija prognozets,ka ari paliels vejs

p.s.
Sodien pec kadas 12 skaits nojuka,vienigais,ka no visa bara tikai viens nemams ekspemplars un tas pats nedaudz pari meram
Stradaja nezkadel tikai SP Mustang Minnow un dazadas krasas
Flakais 01.05.14
meteorologiem ar kāju pa .irsu. nepaņēnu lietus mēteli. +5 grādos ar slapju pakaļu diez kas nav.
treknais mērs 2.8 kg, standartiņš 1.4 kg un asaris 670g. divi +- mēri un vairākas kriminālās peld. viss uz krāsainu baby buster jerku.
ugundzēsēji ielaidās ar laivu, cerams bez traģiskām sekām.

kkas, 1.maijs 2014, 18:02

meteo.lt pačukstāja, ka būs dažas lietus lāses. Sūdīgu laiku viņi prognozē visai precīzi,bet ar labā laika prognozi gan nesokas...:D
kkas 01.05.14
meteorologiem ar kāju pa .irsu. nepaņēnu lietus mēteli. +5 grādos ar slapju pakaļu diez kas nav.
treknais mērs 2.8 kg, standartiņš 1.4 kg un asaris 670g. divi +- mēri un vairākas kriminālās peld. viss uz krāsainu baby buster jerku.
ugundzēsēji ielaidās ar laivu, cerams bez traģiskām sekām.
Gatizs 01.05.14
Prieks sezonas atklaasanas esmu apmierināts.
4 meeri tikai liidz laivai, lielaaka 2.5kg divas ap 1.5kg
veel paaris asari lielākajam 500gr.
Visas uz Abu Garcia Tormentor.
Tikkai nedaudz saruugtinaaja tas ka viens kraans paarbrauca ar savu 50Hp motoru paari manai zilkai un vobleris tika norauts....koleegim gan visu zilku iztina....vismaz tika atpakal pie sava voblera:D

Gatizs, 1.maijs 2014, 13:29

ja viņam būtu 5HP tāpat būtu krāns :)
Ja jau apstājās tik tuvu, ka varēji ievērtēt motora HP, tad vajadzeja prasīt kompensāciju.

kraft, 1.maijs 2014, 13:58

Ko nu vairs....nebija jau tiisaam....dzeki tik nepastijaas uz otru pusi kad saaka braukt...
Tik žēl ka Liepājā nevienā bodē nevar dabuut to vobleri....buus jaagaida uz ebay
mucinsh 01.05.14
Līdakas šodien ēda ar apetīti un bija agresīvas. Pēc nārsta atkopušās un tukšas. 5 skaistas zivis ap 1.5kg, dažas tika arī paņemtas mielastam. Daudz mazizmēru. Bet ar light kātu bauda vilkt 1,5 kg zivi. Sezona atklāta pa skaisto. Ne asakas.
fishermann 01.05.14
Nu mums gāja tā...Uz diviem 8gab ...un pats laimīgs...
kraft 01.05.14
Tikkai nedaudz saruugtinaaja tas ka viens kraans paarbrauca ar savu 50Hp motoru paari manai zilkai un vobleris tika norauts....koleegim gan visu zilku iztina....vismaz tika atpakal pie sava voblera:D

Gatizs, 1.maijs 2014, 13:29

ja viņam būtu 5HP tāpat būtu krāns :)
Ja jau apstājās tik tuvu, ka varēji ievērtēt motora HP, tad vajadzeja prasīt kompensāciju.
JaxS 01.05.14
Laivu daudz, par copi sūdzēties nevaru, strādāja, maza balta gumija - pieci mēri un tikpat knapmēri laivā (lielākās gan tik uz 1,5 kg), mājās kotletēm tika paņemtas divas.
Gatizs 01.05.14
Flakais 01.05.14
Priekš sezonas atklāšanas dienas cope lieliska. Paņēmām vēdera tiesu, pārējās peld tālāk. Ļoti daudz zemmēruun nerealizētu copju. Lielākā 3,3 kg.
kkeda 01.05.14
Neteiktu, kad laivas maz, jo sogad liekas kad vel vairak ka pagaisgad ir.
Mums 4 mēri laivā, divas Bārtā, otras ezerā.
krakskis 01.05.14
Man diez ko neveicās! Viena nedaudz zem mēra un viena sakarīgāka norāvās.
Ātri tinos,jo nevarēju izturēt visapkārt joņojošās laivas.Manuprāt,zivīm ezerā uz brīdi būs iestājies šoks.
Rolis11 01.05.14
Trekns mērs nostīvināts. Un viena peld. Laivu jūra. O_o

kkas, 1.maijs 2014, 07:57

Pagaišgad jau vispār bija laiva pie laivas
Bet šogad mazāk slikto laikapstākļu dēļ
Rolis11 01.05.14
Man viena peld tālāk un tas arī vis (no krasta)
kkas 01.05.14
Trekns mērs nostīvināts. Un viena peld. Laivu jūra. O_o
Metalists 30.04.14
Nu tādā gadījumā vismaz labi ietaupītos zivju resursi ezerā :D
Flakais 30.04.14
Man kaut kā liekas, ka trūkst teksts "vienā makšķerēšanas reizē"...?! Diez kā būs jaunajos noteikumos, kuri drīz stāsies spēkā? :D
JaxS 30.04.14
Nu tad kolēģi - ne asakas!!!
gapp 30.04.14
Tā sanāk. :D
Flakais 30.04.14
Nu ja jau vēl ir spēkā,tad atļautas 3,skaidri rakstīts :D

Metalists, 30.aprīlis 2014, 21:31

Bet, ja es rīt noķeru trīs līdakas un tās paņemu, tad es maijā līdakas paturēt vairs nedrīkstu, jo es jau esmu paturējis 3 līdakas...:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs