atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Liepājas ezers

casio 30.04.10
es jav neko, es tik pukstu.
To prasi deputātiem , tie pieņem LAPK :))
casio 30.04.10
šitas ir labs no 20-500, kāpēc ne 10-1000?
Casio ....no 20- 500ls :))
tās maija licenzes vispār ir marazms (īstenībā jau tur viss ir marazms, jo licenžu nauda tā pat iziet apsamniekotāju tīkliem un pusdienām), bet draud, tasvpats, kas pienākas par makšķerēšanu bez licenzes..
Brusis 29.04.10
Uztaisi rožu kā profilā un nedraud nekas.Pa gabalu vēl uzsauc inspektoriem-esmu nepieskaitāms.Tas tā humoram,bet reāli zvani vietējai zivjsaimniecības nodaļai un pajautā.
casio 29.04.10
bet ja nopietni.
aakkis 29.04.10
Tieslietu ministrijā,bet ministrs demisionējis,kāds jau noteikti pilda pienākumus!
casio 29.04.10
kurš man var pateikt, kas man draud ja man nav maija licences(gada ir)
straikers 24.04.10
Vai kāds lūdzu varētu iedot infu cik Liepājniekā tagad maksā laiva uz 1.dienu un licenze? un kādu prātīgu laivu bāzes koordinātes ....
renciks55 08.04.10
Kas ar copi Liepājā un Liepājas rajonā?
gulbis37 22.03.10
nu,un kas te ziemaa,nekaadas kustiibas?:)
ainvit 13.10.09
Mums sestdien 10.10 gan nekas nepieteicās.. vicinājāmies pāris stundas līdz krēslai, bet tā arī nevienu zivi laivā nedabūjām. Piesitiena ar neviena. Tik viena līdaciņa līdz laivai atskrēja.
VVSS 05.10.09
Sestdien - nosacītajā klusumā pirms vētras, laika apstākļi - daudzsološi un iztēlē uz katru metienu prasījās atbilde no ūdens dzīlēm
Praksē izrādījās, ka zaļsvārces labi noslēpušās un pieteicās tikai viena ap 1350 gramiem un 350 gramīgs asaris. Ne asakas
gabis 01.10.09
Da,ponjal:D:D
urmaas 01.10.09
:)))pirms izbrauciet,iemetiet lūriņu meteo prognozēs.jo tur peļķe liela un sakuļ visu pa nopietno!nu ti meņa poņal da:)))
gabis 01.10.09
Atdziimeet var maajaas-pirtii..
Liepaajaa-pashas nopietniibas,tikai cope+maz,maz alinjsh un daudz zivju:)
urmaas 01.10.09
pļac.to vajadzētu tā kārtīgi atzīmēt-ar visām izrietošajām sekām :DDD
gabis 01.10.09
Shtrunts ar tiem ashukiem:)
Rexsis uzsauc braucienu uz Liepaaju-vot,taa ir shtele:D
urmaas 01.10.09
gabis
vecāķos gar kanāla malu penši LABUS OKUNENUS velk.viņiem mazākie ir lielāki par tiem ko līcī velkam!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs