Sidla5, Tu kuram posmam blakus dzīvo? :((
Ashukainis,nu nepareizi Tu te spriedelē.Katru dienu redzu Aivieksti,un tik zems līmenis kā šogad ,rudenī upē ,nav bijis vismaziņ pēdējos 10.gadus.Kādas zivis pie tādiem ūdeņiem copējas,nu tas gan katra paša ziņā,ne asakas.
Aldēn, tieši tā :)) -pa nakto labāk ņemot, bet pa dienu ar pa kādam līņukam varot noķert....
Kā mēs smējāmies. Dienā, kad aizbraucu no aiviekstes nedēļnieka, tur nokritās līmenis dienas laikā pa 50 cm, un jau otro mēnesi nenāk atpakaļ. Laikam jābrauc udzīt līmenis. Bet ja nopietni, tad vietējie saka, ka tad, kad ezerā būs kādu laiku vajadzīgas līmenis, tad arī slūžas attaisīs vaļā.
Kur tad tie līņi un karūsas?Pie slūžām?
tagad lapas,lapas,lapas,kameer neizies gruuti pameetaat un liimenis tieshaam,ljoti zems
Burtnieks
Sorre.Biju domājis - no man zināmajiem!
:)))
Interesanti būtu uzzināt-kā no malas var nokonstatēt kurš ir normāls un kurš ne.
Usis
Mans ir normāls,tad kad guļ ar zobiem pret sienu!
:DDD
Urmās, turpmāk tā arī darīšu, vairāk neko nerakstīšu.....
urmaas, tu no rītdienas gatavojies normalizēties?
:)
Ashukainis
Tu tik liels puika un vēl pasakām tici???
Šeit normāli cilvēki,sen jau neko neraksta.Jo vairāk ir lasītāju,kā rakstītāju!
:)))
hehe :))
nesaprotu, kam no tā labums, ja piepļūta internetu ar pretēju informāciju...... ne tikai par Aivieksti iet runa..... piemērs iz dzīves.... vienā kanālā, kur gandrīz nekad nav bijuši copmaņi vienā jaukā svētdienā sabrauc ap 30 copmaņi un nevienam nekas necopē.... visi viens otru prašņā -kā cope? un visi runā vot internetā izlasīju, ka te baigi zivis ķeroties.....
Tad mēs neesam konkurenti, jo mani interesē sapali un ālanti. :)
EKA, liels paldies.....
sen jau bij doma uz aivieksti aizbraukt, bet te palasot info ka ūdens līmenis ir ļoti ļoti zems -nebraucu, paziņa aizbrauca un pastāstija, kas un kā darās Aiviekstē.... domājat, ja stāstīsiet ka ūdens līmenis ļoti mazs - cilvēki nebrauks un Līņus un karūsas neķers????? HA HA HA!
kaut nebūtu dirsuši par ūdens līmeni ibio.....
ka tik Jūsu zivis neizķer Aiviekstē..... dirsēji mļin......
Baisi zems,un pēc lietiem paduļķains???