atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

svens76 12.09.23
Willy [12.09.23]: Labrīt!:)
jū, šie tagad agri, no 4:00-8:00 ļoti labi uzkož...žēl ka sacenes vēlāk sākas un jāķer pa bula laiku:(((vispār tas zandarts ļoti "negribīga" zivs:)))
Willy 12.09.23

Labrīt!:)
svens76 12.09.23
svens76 [12.09.23]: L200 [3:48]: Man liekas ka Willijs biški Jums visiem "ieliek". :)mačos velcēt nedrīkst
vismaz man šķiet ka Willijs parasti uz velci iet, mož kļūdos. bet mačos tiklīdz viena "tukšā" diena , baigi grūti reanimēties. tur pēc punktiem lai tiktu top 3 teiksim, vajag ķert stabili 2-3 metrus pa dienu. tas nebūs tik viegli:)tur vesela stratēģija un nianses. un tikai 6 stundas laika:)
svens76 12.09.23
L200 [12.09.23]: Man liekas ka Willijs biški Jums visiem "ieliek". :)
mačos velcēt nedrīkst
L200 12.09.23
@willijs gribetos dzirdet kadu atsauksmi par kruto motoru. Ka kalpo. Cik tagad nobraukums utt. :)
L200 12.09.23
Man liekas ka Willijs biški Jums visiem "ieliek". :)
svens76 11.09.23
Willy [11.09.23]: svens76 [6m]: Willy [4m]: svens76 [20:28]: Willy [Vakar]: RaimisD [Vakar]: Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .Nav jau nekā prātīga!redzēs kā mačos būs gājis!?...no rīta bij ātrumlaivu parāde!visi uz Kalnciema pusi...izšūpināja mani labi!:))mēs ne kā visi, pārsvarā uz buļļupes pusi:) uz kalnciema pusi pāris h tik aizskrējāmJūs Malači!apsveicu!!!varbūt pienāks laiks,kad copmaņus pie pieminekļa godinās!;)es tās godināšanas ja godīgi nekad neesmu sapratis. varētu pilnībā iztikt bez tā:)))Es arī...seviški piektās vietas!:)
tieši tā
Willy 11.09.23
svens76 [11.09.23]: Willy [4m]: svens76 [20:28]: Willy [Vakar]: RaimisD [Vakar]: Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .Nav jau nekā prātīga!redzēs kā mačos būs gājis!?...no rīta bij ātrumlaivu parāde!visi uz Kalnciema pusi...izšūpināja mani labi!:))mēs ne kā visi, pārsvarā uz buļļupes pusi:) uz kalnciema pusi pāris h tik aizskrējāmJūs Malači!apsveicu!!!varbūt pienāks laiks,kad copmaņus pie pieminekļa godinās!;)es tās godināšanas ja godīgi nekad neesmu sapratis. varētu pilnībā iztikt bez tā:)))
Es arī...seviški piektās vietas!:)
svens76 11.09.23
Willy [11.09.23]: svens76 [20:28]: Willy [Vakar]: RaimisD [Vakar]: Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .Nav jau nekā prātīga!redzēs kā mačos būs gājis!?...no rīta bij ātrumlaivu parāde!visi uz Kalnciema pusi...izšūpināja mani labi!:))mēs ne kā visi, pārsvarā uz buļļupes pusi:) uz kalnciema pusi pāris h tik aizskrējāmJūs Malači!apsveicu!!!varbūt pienāks laiks,kad copmaņus pie pieminekļa godinās!;)
es tās godināšanas ja godīgi nekad neesmu sapratis. varētu pilnībā iztikt bez tā:)))
Willy 11.09.23
svens76 [11.09.23]: Willy [Vakar]: RaimisD [Vakar]: Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .Nav jau nekā prātīga!redzēs kā mačos būs gājis!?...no rīta bij ātrumlaivu parāde!visi uz Kalnciema pusi...izšūpināja mani labi!:))mēs ne kā visi, pārsvarā uz buļļupes pusi:) uz kalnciema pusi pāris h tik aizskrējām

Jūs Malači!apsveicu!!!varbūt pienāks laiks,kad copmaņus pie pieminekļa godinās!;)
svens76 11.09.23
Willy [10.09.23]: RaimisD [Vakar]: Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .Nav jau nekā prātīga!redzēs kā mačos būs gājis!?...no rīta bij ātrumlaivu parāde!visi uz Kalnciema pusi...izšūpināja mani labi!:))
mēs ne kā visi, pārsvarā uz buļļupes pusi:) uz kalnciema pusi pāris h tik aizskrējām
Willy 11.09.23

Jauku visiem vakaru!:)
Willy 10.09.23
RaimisD [10.09.23]: Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .
Nav jau nekā prātīga!redzēs kā mačos būs gājis!?...no rīta bij ātrumlaivu parāde!visi uz Kalnciema pusi...izšūpināja mani labi!:))
RaimisD 10.09.23
Willy tā kapitāli nostrādājis brīvdienas, diena, nakts.
Smukas zives .
Willy 10.09.23

Lielupe...pirmā mērķtiecìgi noķerta mežene!ap 2+kg!:))
Willy 09.09.23

Lielupe...arì šod.kkas grabina!:)
Willy 08.09.23
Lielupe...kkas grabina!:)
kapteinis67 06.09.23
Super!!!
Willy 06.09.23

Lielupe!beidzot!!!...agrais rìts 5:00 laivā un cerībā izvelcēt kādu žani,bet...ūdens vēl bik duĺķains un jau ar gaismu tikai viens mazais,tad vēl asaris izdomāja mani sakaitināt!!...nu neko,migla domāju jāpamētā mazie grabulīši,bet ātri apnika!ņemu īsto instrumentu jo sāk pūst smuks z vējš un lēnām dreifējot gar upes malu!Klusums,nevienas laivas!pēkšņi riktìgs sitiens netālu no laivas...redzu visa lielā gumija(20+cm) rīklē a man fluo 0,8 jau palietota pavada!neliela cīņa un 102cm laivā!:)prieka pilns vēders,vēl bik uzmētāju,9:00 kā baltais cikvēks paēdu brokastis un metu mieru!:))
...sveiciens Salmo Imanta pārdevējam!priecē tas,ka cilvēks redzot klientu no pusvārda saprot ko piedāvāt!:))
Willy 04.09.23
w.t.f [04.09.23]: Nedaudz baltas skaudibas , no otras puses ,prieks ka kads mak nokert zivi!
Veči jau no Gātes iet ezerā...pa klajumiem asari un kādu līdacēnu bij iesituši!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs