atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Os555 15.05.23
Nav tur dziłš, 2-3m, vietām dibenu redz. Vai tur ir krasta kants es nezinu,jo nav eholotes.
Modzha 15.05.23
Šodien sagribējās pasauļoties, iebraucu 10-14. 3 zemmēri, daźas tukšas copes (viena bija laba zivs), 53 un 85. Uz peldošajiem džerkiem visas.

Os555, 15.maijs 2023, 14:44

Nez kādā dziļumā, upes vidū, šādi uz peldošajiem džerkiem var dabūt līdaku ? Cik provēju, kontakti ir tikai pie krasta kantīm. Upes vidū, dažādos dziļumos, pa tukšo.
Os555 15.05.23
Šodien sagribējās pasauļoties, iebraucu 10-14. 3 zemmēri, daźas tukšas copes (viena bija laba zivs), 53 un 85. Uz peldošajiem džerkiem visas.
copis 12.05.23
Vakar 6 krimināļi,šodien2viens smuks žanis(aizpeldēja tālāk)un viena 63cm zaļā. Kaut kas bišķi grabina...
Willy 11.05.23

Kkas grabina,bet viegli nav!...71cm.vēderā daži ikri un asarēns!!
jegersz 10.05.23
Šodien Lielupē uz velcīti švaki, 1 mēriņš 53 cm. un smuks, līdakas apskādēts, zandartiņš, riktīgs kaitēklis, nokoda voblerim ceturto daļu mēlītes.

copis, 10.maijs 2023, 20:23

Kas tas pa vobleri ja nokož 1/3 !
copis 10.05.23

Šodien Lielupē uz velcīti švaki, 1 mēriņš 53 cm. un smuks, līdakas apskādēts, zandartiņš, riktīgs kaitēklis, nokoda voblerim ceturto daļu mēlītes.
jurijs1959 09.05.23
Сегодня,около 18.00 недалеко от канала Варкалю найдены рыбацкие принадлежности.Оставившего просьба позвонить 26014200.
paiks 09.05.23

Te tas cietušais
paiks 09.05.23
Vakar vienā lokālā bedrē, pieteicās šis, pēc dažiem metieniem, iespējams, viņa pāridarītāja. Metrus desmit aizslīdēja līdz bedres pretējai malai un norāvās. Džigs no krasta.
paiks 09.05.23
Vakar vienā lokālā bedrē, pieteicās šis, pēc dažiem metieniem, iespējams, viņa pāridarītāja. Metrus desmit aizslīdēja līdz bedres pretējai malai un norāvās. Džigs no krasta.
copis 09.05.23
Vakar uz velcīti ari reizes piecas uzsit pa vobleri bet garām,reizēm kāds asaris piebaksta bet savādāk...
Willy 09.05.23

Lielupe!kkas grabina,bet gariem zobiem!
Cope ar Ralflauren vairāk kā 10h garumā!!!nomētājām bb visas malas,dziĺumus,kantes utt..man 3copes,kolēģim 5 un rudais!:))viss uz cūkām,ņem bet neuzsēžas!Laiks copei pasakains,ik pa brìtiņam pačilojām,paši uzēdām un atkal pie darba...tā nemanot pagāja
skaista diena uz upes!:)paldies kolēģim par kompāniju!;))
...a zivis gan būs citreiz!
vads 06.05.23
Kkāds marazms, taisnoties, par atļautā laikā, vietā un rīkiem, paturētu zivi !!!
Hujevaju !!

Jon-Hill, 5.maijs 2023, 09:15

Hau, tā ir. Dēļ valsts liegumiem (ne dēļ īdētājiem), izveidoju vairākus dīķus un ķeru kad grību(esmu ģaļinieks), zivis tik pāšpatēriņam. Un ziniet, šo divdesmit gadu laikā pietiek i draugiem, i sev, i dīķos zivis priecīgas.
daddy_j 06.05.23
blēņas tas viss, niekošanās! lielo galvu ar fuksīti pārzāģē uz pusēm, ja neiet katlā un izvāra 2kāršo zivju zupu!! MMM kāds buljons no līdakas sanāk... krokodilus uz zoodārzu jāiet skatīties :) vai dabas muzeju :))

ku jūs ar savām galvelēm, vo kur "zivtiņa" bijusi...
Willy 06.05.23

Kkas līdzīgs būs!
...a patiesība ir tur ārā!;))ja neko nepārkāpj,nav jātaisnojas un nevinam NAV tiesību kko pārmest!
Maacos 06.05.23
RaimisD [06.05.23]: Trešo žāvēju nojumē.
Bija rudens un kaltēšana notika švaki.
Pēc kāda mēneša nolakoju to ar matu laku un eksponēju uz sienas
Nācās izmest ārā, smirdēja nejēgā.

Tā ka atmetu šādu domu.
Man tas pats, tāpēc sapratu, ka šoreiz pa taisno atdošu profesionāļiem (vēlāk varu iemest kas sanāca, pēc 2 mēneši būšot). Kas attiecas uz paturēšanai/ nepaturēšanu mans viedoklis, ka patiesība ir kaut kur pa vidu. T.i. Vienu paņemt ir ok šad tad, piecas protams nekad neņemtu.
Willy 06.05.23

Sarmītes studija taisa smukas galvas!cena ap 200 e
...es pats!ne sāls ne skudras!tikai kārtīgi gļotas jānomazgā pirms karināt uz nagliņas,lai nepelē!mana recepte pirtī,pa vakariem bik iekurinu un ideāli!7-10 dienas!ir gadījies,kad tiek muša un ir tārpi,bet tas po..liekas pat labi,ka izēd lieko gaļu.beigās ar dārza laisāmo izskloju baltos un viss ok...vēl bik pakaltē un viss!...bildē apakšējā(12kg)un vēlviena pat nav lakota jo neredzu jēgu!:)
PiNky 06.05.23
Bebrs [06.05.23]: Vienkāršākais ir līdakas galvu kārtīgi nobērt ar sāli un likt caurvējā kaltēties. Kad izkaltusi, notīra lieko sāli un viss. Bet ja līst, tad laika apstākļi ievieš korekcijas, jo sāls atkal uzsūc mitrumu un galva paliek mitra. Principā, tas pats ir kaltējot voblas, ja līst, tad sāls paņem mitrumu atpakaļ.
Vienkāršāk jā bet vai estētiskāk tas gan jautājums...čomam 11kg līdakas galca izžāvēta, bet nu telpai tā skaistuma nepiedod
Bebrs 06.05.23
Vienkāršākais ir līdakas galvu kārtīgi nobērt ar sāli un likt caurvējā kaltēties. Kad izkaltusi, notīra lieko sāli un viss. Bet ja līst, tad laika apstākļi ievieš korekcijas, jo sāls atkal uzsūc mitrumu un galva paliek mitra. Principā, tas pats ir kaltējot voblas, ja līst, tad sāls paņem mitrumu atpakaļ.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs