atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

JanKa_K 13.07.11
Ir doma ka uz vakarpusi es kkur tur busu :)
Duglas 12.07.11
No rīgas puses protams, no Jūrmalas puses ir jāpielavās pa Vikingu ielu un tur ir liels gabals ko iet kājām. Ja protams negribi sēdēt pie dzelzceļa stacijas dubultos utt, esmu redzējis ka puikas tā dara. Buļļupē ir labs piebrauciens no vārnciema (vai vārnkroga, aizmirsu kā pareizi sauc), ja brauc no Imantas tur pa viltīgu ceļu caur mežam izbrauc kur sākas apvedceļš un tadf griežas pa labi , bet ne uz Spilvu, bet apmēram 100 m tālāk nākošais pagrieziens. Tad var braukt vai nu līdz galam (atdursies pret to vietu kur buļupe krustojas ar Lielupi) vai pēc pirmā ciemata pa labi , apmēram 2 km grants ceļš caur mežam un nokļūsi komfortanli iekārtotā buļupē, tur ir daudz labu vietu kur copēt , kādi 3-4 km gar krastiem. Tur arī ir daudz vietas kur var ielaist laivu no ķerras ūdenī
CaTBooT 12.07.11
Tas es domaju par to dzelzceļa tiltu.
CaTBooT 12.07.11
bet no kuras puses jurmalas vai rigas???
CaTBooT 12.07.11
Duglas liels paldies!!!
Duglas 12.07.11
es no krasta esmu saspiningojis līdaces pie rajonā pie varkaļu ostas, tur iebrauc mežā pa šaubīgiem celiņiem un var noiet pie upes tur ir tādi mini līci kur kādreiz arī peldas, bet to ir daudz, vienmēr kāds ir tukš. Tad vēl esmu redzējis ka pie dzelzceļa tilta mētā no krasta virzienā uz augšteci, tur ir ritīgs līdaku audze
CaTBooT 12.07.11
Esi copējis Varkaļu kanala ar spiningu un ko tur nocopēt ir viscerīgāk ?Zandartu vai Līdaciņu vai tomēr iet uz asariem.
gulbis37 12.07.11
nav ko shodien dariit,sacis puust ziemelrietums,udens atkal gaisaa...
Akella 12.07.11
..nu Varkaļu kanālā principā var mēģināt
CaTBooT 12.07.11
Paldies es izmēģināšu
sienaazis 11.07.11
Cat, domāju ka nekur, krasti nav akmeņaini un ir aizauguši. vieniigais brauc uz dubultiem no izbuuveetajiem molinniem.
CaTBooT 11.07.11
kur varetu no krasta lielupē(Rīgas apkārtnē)-buļļupē paspiningot? Varat kāds pateikt???
egans 11.07.11
par copi švaki,uz trijiem 7 zemmeri un 2 mazi ašuki
egans 11.07.11
par to lielo jahtu,viņš uzsēdās uz sēkļa,gandrīz zem tilta!!!
CaTBooT 11.07.11
kur varetu no krasta lielupē(Rīgas apkārtnē)-buļļupē paspiningot?
Daiwa 11.07.11
vakar lielupe viens 1.8kg zanders
eerglis 11.07.11
ačgārnais, zin, dažreiz Tavi posti neatpaliek no vidējā delfu komentētāja.
mihails 11.07.11
nu sakās te ))))))))
kriminalu mums nevajag )))))
silpeiv 11.07.11
Iemet,laivā pudeli ar degmaisījumu.!!
mihails 11.07.11
nu ja idiotu netrukst diemžēl ))))) vismaz aizvakar es viņu nebiju redzejis )))))) es ar ar laivu biju )))) nakamreiz no kreisa krasta no niedrem vajag ar akmeņem apmetāt - tad domās nakam reiz kā braukt )))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs