atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

sienaazis 09.07.11
visa ssii nedeella praktisks abloms - 3 reiz biju 2 reiz pa tuksso. Taas ir pirmaas tukssaas reizes ssogad.
Lauric 09.07.11
sienaazis,varbūt Tev tuvāk Jūrai jāpārceļas?!Tikai cik noprotu,tad tev laikam paliels gabaliņš ko braukt pa upi,ja?
brasco23 09.07.11
Nu jā, es jau parasti no Spuņciema uz augšu copēju.
Kas ir pereekllla???
brasco23 09.07.11
Nu it kā jau jābūt, vienkārši es vakar vakarā Lielupē novēroju lielu zandartu aktivitāti, vilka gandrīz visi, a tev cik saprotu abloms. Jocīgi.
sienaazis 09.07.11
piellauju, ka brasko copeejis virs pereekllla, jo visumaa visiem passvaki. + brasko drossvien tuvaak pie juuras, kas nav mazsvariigi, jo ccalliem taas tuvumaa arii vakar bija super cope.
kola 09.07.11
Ne pa tēmu, bet man arī šorīt Daugavā švaki. Viens 25 cm zanderītis un 100 g asarītis.
sienaazis 09.07.11
diez vai brasco, vienk uudens uzvediiba ir jociiga + nomainiijaas meenesis. veel pag svetdien bij 4 zonderi, divi no tiem ap 2 kg + 4,2 liidaks. trezzdien kolega izvilka 4 gb no 10 copeem, taakaa jaabuut.
brasco23 09.07.11
Sienāzi, man tieši pretēji, pēdējās reizes ar vien labāk un labāk paliek.
Varbūt zivis pametušas tavus medību laukus.
Lauric 09.07.11
Es uz rītdienas vakaru mēģināšu.
sienaazis 09.07.11
ssoriit no riita ccomam atkal abloms. kas notiek ? taads klusums nav bijis. pats noleemu izguleeties, varbuut ritriiitu nnems.
brasco23 09.07.11
Vakar vakarā Lielupē sen tik daudz laivas nebija redzētas, zivis arī bija diezgan aktīvas.

Slāvu tautības pārstāvji atkal bāž maisos visu pēc kārtas, nu varbūt kādu 20cm zandartiņu atlaiž.
Lauric 09.07.11
Vispār rīt plānā ir zanders.Taču spini līdz būs jāpaņem.Tas aplauziena situācijā var izglābt. :)
urmaas 09.07.11
Lauric
Ar punktēšanu,gar zāļu&kants malu, šķukinenus var pieķert.Protams ja tas ir tavs mērķis.
:))
Lauric 09.07.11
Veči,Jūs man noskaņojumu bojājat uz rītdienas paredzēto copi. :)
gulbis37 09.07.11
pretii maajaam ar nekas nebij....
JanKa_K 09.07.11
švaki , švaki...
sienaazis 09.07.11
nja, cope galiigi ssvaka. zonderi nebija, viens labs panneema, bet nedabuuju, liidaks un asaris, kautkas nav ssonedeell.

mezzenes gan taisa taadu traadiriidi pa visu upi, ka bails metas.
Farnirs 08.07.11
es kā iesācējs vel ar vieglo pludiņmakšķeri šorīt dzīvojos lielupē. noķēru 4 Asarus, 3 ruduļus un 12 plaužus. Bet tikai 5 no viņām bija cepjamas. Pārējās par voblām pārstaisīšu :D

no rīta 6os norm copeejās, līdz 9ņiem bija labi, tad jau sāka palikt karsts un vairs tik ļoti neķērās.
sienaazis 08.07.11
Jā, biju pārsteigts,, pat ļoti.
Lauric 08.07.11
Tu nopietni!Ak tad Tev arī tā gadās!! :) Es domāju,ka man vienīgajam aplauzieni gadās. :))))))))))))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs