atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

L-upesLinis 08.06.11
HELP! Sen neesmu bijis pie upes Slokas rajonā. Ar līņiem situācija ir uzbabojusies, vai arī Aplauznis krastu okupējis?
gulbis37 07.06.11
no 21:30 liidz 22;30 no breka ne smakas....lielais,ko no riita nokjeeru,bij ar ikriem,taa kaa ka veel jagaida...
eerglis 07.06.11
viņi karu uzvarēja jo veiksmīgāk atrisināja tanka kāpurķēzu tapu izkrišanas jautajumu. vienā galā pie korpusa bija lēzens izcilnis, kas tapu iestūma atpakaļ vietā :D

a ja nopietni ta arī nesapratu, taktiku, kad aktīvi piebaro sīkzivis, lai iekārdinātu zaļsvārci... vai nav ērtāk papeldināt dzīvo tur ku zaļā varētu tusēt? bet nu katam savs, dažreiz iet Muhameds, dažrez gada zemestrīci lai kalns pakust pretī :D
sagittario 07.06.11
Ha, Jūs vēl drāti nepamatoti esat aizmirsuši! Ar to var visu sasiet, t.i., saremontēt!!! Opozicionāriem atgādināšu, ka krievi ar tādu metodi 2.PK vinnēja!!! :)))
Jurik 07.06.11
Boroda! Ja jūs zinātu cik daudz lietas šajā pasaulē karājas, balstas un stiprinas uz duct tape..... :) Man pašam riebjas, ka kaut kas tiek uz izoleni likts, bet tajā pašā laikā praktiski uz katru copi man somā šis produkts ir līdz :) Pasaules atlants sudraba vai melnā krāsā :)
milijonas9 07.06.11
Boroda, nemaz arī ne. Jau 2 gadus kembrikus vispār nepērku. Uz pludiņa, izveru cauri actiņai, paņemu plānu strēmelīti ar izoleni un uztinu.. Perfekts kembriks.
aiwa 07.06.11
Es lietoju spirālveida barotavu ar caurulīti vidū! Vienkārši uzveru un nostopēju vajadzīgajā augstumā!!
Boroda 07.06.11
Nu samudrījuši:)) Tad, kad žilku ar izoleni stiprina, tad ir auzās...:)))
milijonas9 07.06.11
A kā tu barotavu lai pieliek? Zinu ,ka staigājošajiem pludiem apakšā pieliek griezuli, kurā karina barotavu, un žilku ar izoleni piestiprina.
aiwa 07.06.11
miljon, ir tāda līdaku dzivās sistēma: zem pluda piesien nelielu barotavu un tālāk kā parasti. Barotavā ieliek paiku un sīkās zivtiņas visu laiku tusēs virs ēsmas zivtiņas!! Efekts ir !!
milijonas9 07.06.11
Ko likt uz āķa līdakai? Maili/ruduli? Ko veiglāk sazvejot krastā lielupeS?
sienaazis 07.06.11
miljon, ko tu mocies, liidaku vieglaak ir nokkert uz pludu ar dziivo gar zaallu malu, maillssots vairaak asarim zandartam.
milijonas9 07.06.11
Nē, es gribu līdaku pievilināt. Es domāju, samest maizi, lai sanāk daudz mailītes un ja būs daudz plēsēju. Vai ne tā?
sienaazis 07.06.11
Recepte garda, tik es neliktu peecaak ellu, bet gan citronu.

miljonas, liidz galam nesapratu domu gaajienu?

es siikajaam metu pa bisskkim visu laiku, 30 min vinnas sakkeru un braucu copeet, ko tu tur dari 2 h?
milijonas9 07.06.11
Es tā daru vienmēr. Jo ja tur ir mazās zivis, tad ir arī plēsēji? A tā ir kaut kāda nepareiza taktika? ?Varbūt kaut ko labāku plēsēja pievilināšanai vari pateikt?
Boroda 07.06.11
Headhunter
Tas ir peldošais fīders.:)))
Headhunter 07.06.11
zivēim -= zivīm :D
Headhunter 07.06.11
eerglis, tā sīko iebarošana nav nemaz tik nepareiza. Esmu redzējis rūpnieciski izgatavotus pludus līdaku makšķerēšanai uz dzīvo, kur pludam apakšā tāda mikro barotava, kur saspiest iekšā barību sīkajām zivēim.
Boroda 07.06.11
Milijonas, Lielupē viss atkarīgs no kvoka.:)))
eerglis 07.06.11
miljonas, tu iebaro sīkās zivis, lai pienāktu plēsējas? tā gan ir interesanta taktika...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs