Vakardien vakara - limens loooti zems, kaadi 40cm no normas ir lejaa. Straume diezgan speeciiga, neskatoties uz zemo limeni..
Zivju nav, neskaitot paariiti zem kg finieriishu.
Kas ar taam ziviim? Biologiskais rudens nav sacies?
Meginaaju dazaados attaalumos, dazaadas eesmas...
Ceru, ka citiem taapat :D
Tu ar zandartu suni baro?
Es pats zivis neēdu, vismaz suņukam tiek!
kameraa vienu taadu redzeeju, ka zzoklis atkaaraas un elpa aizraavaas.
aakki, ja bremze nav piereguleeta un cirtiens speeciigs, ta visaadi iet, man ar visu reguleessanu raavaas 0,14 pussu, bet nu nez jau cik ssie lieli tur apakssaa.
Vairis30;Tu tā kā Sibīrieši suni ar zivīm baro!
Sienaazis;kas tās par 0.18mm pavadām ?,nu štrunta plakanie jau nav tie,kuri rauj pušu.Nu ja 3...5kg resni,tad vēl.
Šodien savā slepenajā vietā (uz savas laipas pie Klīves) no 13:00 - 18:30 normāla cope 1 breksis 1,7 kg, 1 karūsa - 600gr (mans rekords) un mazie pliciši ar breksēniem sunim zupai. Pie manis pienāca vietējais un viņam stāstīju par karūsu un šis brīnījās lielām acī, brīnījās ka es noķēris tajā vietā tik lielu karūsu.
shady, aizmirsi piebilst, ka 5 gb tavu 0,18 pavadu pārplēsa, tākā droši bija pienākuši arī divnieki, vai trīnieki.
Katrā ziņā breksim pienācis laiks, tikai diez pa dienu ar šie ņems, kā tev pa nakti, vot eta vapros.
Nekas, iespējams pats piektdiennakti pasēdēšu, jo straume beidzot pierimusi.
Vakar, fīderis 13 brekši, 6 smuki.
Vakar, Fīderis, 7 brekši un trīs plicīši.
Daugavā jau trešo nedēļu pilnīgs zandartu vakums...
Vakar pacopējām Lielupē pie Buļļupes ietekas uz dzīvo, lomā tikai asari, zandarta neviena. Vai tas nozīmē, ka ar zandartiem tur šogad pasākums beidzies?
Vakar mums ar pa dienu plākteri bija mazāki par plaukstu un daži labi ašuki. Ar netālu no Kalnciema
Starp Jelgavu un Kalnciemu pa dienu 7 stundās 1 700g breksis, pārējie zivji mazāki par plaukstu
limenis neko zemaks jau nav ne? itkaa labaks izmers breksim nakot. Slinkums braukt :)
Pabijām piektdien netalu no Kalnciema uz brekšiem. Cope 0. Nekas nebija. Tikai sīkie skraidīja.
Kāds no jums ir samu izvilcis Lielupē?
Velce, Šorīt no 0600 līdz 1000 mēra zandarts, zemmēra līdacēns un viens pie laivas nokabinājās, pēc raustīšanas varētu būt knaps mēriņš. Vīriem uz DS nekā. Apakšā zivi rāda ka mudž.
Starp Jelgavu un Kalnciemu baigais klusums.. tikai viens zemmērs no rīta pieteicās. Večiem ar gruntenēm arī nevisai.