atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

mww2005 10.09.10
Vakardien vakara - limens loooti zems, kaadi 40cm no normas ir lejaa. Straume diezgan speeciiga, neskatoties uz zemo limeni..
Zivju nav, neskaitot paariiti zem kg finieriishu.
Kas ar taam ziviim? Biologiskais rudens nav sacies?
Meginaaju dazaados attaalumos, dazaadas eesmas...
Ceru, ka citiem taapat :D
gugu 10.09.10
Viņš tew neņaud ???:D
Griezeejs 09.09.10
Tu ar zandartu suni baro?
Vairis30 09.09.10
Es pats zivis neēdu, vismaz suņukam tiek!
sienaazis 09.09.10
kameraa vienu taadu redzeeju, ka zzoklis atkaaraas un elpa aizraavaas.
sienaazis 09.09.10
aakki, ja bremze nav piereguleeta un cirtiens speeciigs, ta visaadi iet, man ar visu reguleessanu raavaas 0,14 pussu, bet nu nez jau cik ssie lieli tur apakssaa.
aakkis 09.09.10
Vairis30;Tu tā kā Sibīrieši suni ar zivīm baro!
Sienaazis;kas tās par 0.18mm pavadām ?,nu štrunta plakanie jau nav tie,kuri rauj pušu.Nu ja 3...5kg resni,tad vēl.
Vairis30 09.09.10
Šodien savā slepenajā vietā (uz savas laipas pie Klīves) no 13:00 - 18:30 normāla cope 1 breksis 1,7 kg, 1 karūsa - 600gr (mans rekords) un mazie pliciši ar breksēniem sunim zupai. Pie manis pienāca vietējais un viņam stāstīju par karūsu un šis brīnījās lielām acī, brīnījās ka es noķēris tajā vietā tik lielu karūsu.
sienaazis 09.09.10
shady, aizmirsi piebilst, ka 5 gb tavu 0,18 pavadu pārplēsa, tākā droši bija pienākuši arī divnieki, vai trīnieki.

Katrā ziņā breksim pienācis laiks, tikai diez pa dienu ar šie ņems, kā tev pa nakti, vot eta vapros.

Nekas, iespējams pats piektdiennakti pasēdēšu, jo straume beidzot pierimusi.
Shady 09.09.10
Vakar, fīderis 13 brekši, 6 smuki.
Shady 06.09.10
Vakar, Fīderis, 7 brekši un trīs plicīši.
JOHNNYR 06.09.10
Daugavā jau trešo nedēļu pilnīgs zandartu vakums...
kekss 06.09.10
Vakar pacopējām Lielupē pie Buļļupes ietekas uz dzīvo, lomā tikai asari, zandarta neviena. Vai tas nozīmē, ka ar zandartiem tur šogad pasākums beidzies?
Rolis 06.09.10
Vakar mums ar pa dienu plākteri bija mazāki par plaukstu un daži labi ašuki. Ar netālu no Kalnciema
zhivs 05.09.10
Starp Jelgavu un Kalnciemu pa dienu 7 stundās 1 700g breksis, pārējie zivji mazāki par plaukstu
JanKa_K 05.09.10
limenis neko zemaks jau nav ne? itkaa labaks izmers breksim nakot. Slinkums braukt :)
Rolis 04.09.10
Pabijām piektdien netalu no Kalnciema uz brekšiem. Cope 0. Nekas nebija. Tikai sīkie skraidīja.
Torpeeda 01.09.10
Kāds no jums ir samu izvilcis Lielupē?
Shady 01.09.10
Velce, Šorīt no 0600 līdz 1000 mēra zandarts, zemmēra līdacēns un viens pie laivas nokabinājās, pēc raustīšanas varētu būt knaps mēriņš. Vīriem uz DS nekā. Apakšā zivi rāda ka mudž.
Torpeeda 01.09.10
Starp Jelgavu un Kalnciemu baigais klusums.. tikai viens zemmērs no rīta pieteicās. Večiem ar gruntenēm arī nevisai.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs