atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Vairis30 16.10.10
Nobraukāju no rīta gar Teteli turpu šurpu - nekā, laivas bija daudz, bet apvaicājoties kā tad gāja, bija vienīgais mierinājums - TĀ PAT KĀ MAN. Tad stāju malā pie čoma, kas ķēra raudas un sēdos viņam blakus ar savu fīderi un niekojos ar mazo ķeršanu. Nervi izturēja līdz 3 un kāpu atkal laivā un laidu uz savu mīļo bedrīti. Un tur ARĪ aplaiziens, kaut gan divas smukas copes bija, pat sastellēju uzķeramo, bet jau tuvāk pie laivas viņš man pateica attā. Visā visumā šodien no laivas tā bija kā bija un nākošo reizi laikam braukšu uz uz Valgundi vai Klīvi.
sienaazis 16.10.10
ivar50, tos mazos asarellus var sasmelt ar seccuku navalom, meklee liiciissus, seklumus ar smukaam kantiim liidz 2m, tie siikallas tur ir ka biezs.
Ivars50 16.10.10
Shodien no plkstn.11 liidz 15.00,triis liidakas.Divas 3kg,viena zemeers.Viena no lielajaam panjeema uz skjeersbljitku raustot no laivas.Otra velceejot ar rotinju,bet treishais zemeers uz dziivo-asariiti,diezgan palielu,pat nobriinijos,ka tik maza speej noriit tik lielu asariiti,vispaar probleemas bij dabuut dziivo,bet pleesonjas tieshaam aktiivas,buutu vairaak dziivie,butu rezultaas veel labaaks!Makskjereeju Kliivee,pirms kalnciema,cope vnk super!Sho ceturtdien tur pat kliivee biju dabujis 4 gabalas uz dziivo-visi knapi meeri,un visas tika nokjertas uz asariishiem,kaa rauda,vai pliciits virsuu nekaa,kaa asariits,taa uzrez cope!
gulbis37 16.10.10
jaamauc iekshaa dziivaas pakjert......
gugu 13.10.10
sienazi ne asakas,nez citur limenis ir celies..
sienaazis 13.10.10
baigi j0ciigi, uudens atkal atkritis, veejsh mieriigs, laizzu iekssaa.
gulbis37 12.10.10
sienaazi,man nebij laika shodien...tik taads briitinsh...gan jau:)
sienaazis 12.10.10
gulbi, es ar visu veeju un lietu plivinaajos :)
gugu 12.10.10
blin igaunijas :)
gugu 12.10.10
Tuvako stundu laika latviju sasniegs vetra no iegaunijas,bet diena buss ar saulite
gulbis37 12.10.10
aga,taalu tiku....nupat saaka liit:(
gugu 12.10.10
gulbis ne asakas
gulbis37 12.10.10
jaabrauc aizveeja dziivos kjert.....
skele22 09.10.10
Sodien lielupe viens zemmers ar visam ta izrietoshajam sekam! Bet ta Lielupe sodien neizskatijas dasna, jo pie Jelgavas notika sacensibas Lielupes lidaka 2010 un lidz 12mitiem parsvara visiem tikai zemmeri un knapi meri! Ka sacensibas beidzas pastastit diemzel nevaru! :))
gulbis37 09.10.10
ar mailjshotu uz asari copju bij diezgan,bet triis tik dabuju....nokratiijaas nost kaadi 4 gab....
JanKa_K 09.10.10
shodien doma bija aizbraukt. nesanaca bet laikam ka labi vien. Tevam gatee kkadas divas 1.5kg lidakas.
ga_rais 09.10.10
Šodien Lielupē zivju nav.Pa 6 stundām nevienas brekšu,zandartu copes.Sviests.Laiciņš gan izdevies.
JanKa_K 09.10.10
labu atpuutu
Torpeeda 09.10.10
Ko dod skaistais laiks, ja rezultātā neviena piesitiena..
gulbis37 08.10.10
blin,tastatuura gljuko....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs