atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

gulbis37 03.07.10
oi,ko te samurgoju...02.07...sorry
gulbis37 03.07.10
saakaam 06.03 ap plkst 16,un beidzam copi ap astonjiem shodien,jo ilgaak taadu bezcopi nevareejaam iztureet...pa trijiem tika Vairim 30 bij zanders ap kilo....brekshu ni un ni,kaut spainjiem baro...bet vieta likaas ceriiga,kur ieprieksh dabuuti zanderi un brekshi.
fotovecis 30.06.10
Meklēju kompanjonu velcītei Lielupē. Ir motorlaiva, kuru jāpalīdz iecelt ūdenī un tā.
Davis-Di 28.06.10
Lielupē katru gadu ielaiž lašu un taimiņu mazuļus - tā ka tas nav brīnums.
Bebrs 27.06.10
Richards
Tie ir lašveidīgie(lašis vai taims) ko visticamāk ir izlaiduši pavairošanai. Es ar Ventā vienreiz trāpiju uz tādu vietu, normāli pacopēt nevarēja.
pliksnis 27.06.10
Meženes Jelgavā pie pils ir tik bezkaunīgas ka iebarojot brekšus, tās sīkaļas dzenā turpat makšķerkāta galā, bet kad piedāvā vīķi uz āķa, tad neņem, kaut arī uzsit turpat blakus. No tilta saulainās dienās var vērot kā tur meženes trenkā mailes.
JanKa_K 25.05.10
pirms 2 nedeljam vai kkaa taa pazinja ap Janraga teritoriju vienu 4kg izvilka uz fatso
bums 24.05.10
vai mežoņi nav dzirdēti ??
aakkis 19.05.10
Tāda krāsa
aakkis 19.05.10
Nu šī Rainbow trout ir baigi līdzīgā,tikai krāsas spilgtākas
daddy_j 19.05.10
ja tādu neinagu uzlidojums sākās, tad vnk jābēg no tās upes - šitāds štruntiņš maksā 500ls...diespasarg kāds tavās rokās nobeigsies...
ricardsb 19.05.10
Es jau tos ķēmus laidu vaļā, bet nu ķērās neganti. Izskatījās, ka viņi gar krastu medī mazās centimetru garās zivteles, kaut gan man uz maizes ņēma.
mirtins 19.05.10
ricardsb - vārdu sakot priecājies, ka esi maliķis un bendē raibos :DDDDDDDDDD
bums 19.05.10
Kas ar mežonēm ? sit vai nesit ??
reinis123 19.05.10
lielupē esmu noķēris kādus 4 tādus lasēnus galvenais, ka uz pluda. tas ir lasis. kaut kad pagājušo nedēļu tādi ķērās, blakus viens gados makšķernieks arī teica ka lielupē tādi manīti, un ka kaut kad kāds tur esot laidis iekšā lašu mazuļus. pats sliktākais, ka viņi ļoti ātri noslapst, vienu pēc noķeršanas kādas 20 sekundes pētījām, tad mēģinājām atlaist, taču jau bija pa vēlu... :(
aakkis 19.05.10
Nu baigi jau līdzīgs forelei mazai,varbūt tas ūdens tās spilgtās krāsas notušē.
vieplis 19.05.10
Kaut kāds lašveidīgais tas ir. Bet to precīzi varētu pateikt speciālists. Pazudušais Gagarins, piemēram.
:))
ricardsb 19.05.10
Grundulis tas nav, to nu es pazīstu. Izskatās tiešām kā lašveidīgais, bet dīvaini, ka Lielupē.
mirtins 19.05.10
Grundulis tas nav 100% Drīzāk maile, bet ko tik liela... Atnāks foreļu speciālisti, tie pateiks vai tiešām nav spožais bērnībā.... :DDD
HOOK 19.05.10
Tas tak spožais jaunībā:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs