atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

eduks 12.04.10
To bļitka
Gaidu bildi ar interesi :)! Ja nesanāk pievienot te, tad sūti uz edgars.rimsa(at)inbox.lv
gulbis37 12.04.10
shodien ap 11 braucu pari Kalnciema tiltam Lielupee,nemaniij neviena copmanja...
Bljitka 12.04.10
To Eduks...man kāreiz ir bilde ar vienu vēzi kurš spītīgi nelaida vaļā gumijiņu līdz tika ievilkts laivā..tas bija 2009 gada rudens pie Kalnciema tilta....kreisais krasts augšup tilta metrus 300...tieši tādu pašu izvilku nesen pie Dubultiem kur ir SIA,,Liktenis,, bāze...(sk. bildi..tūlīt ielikšu)
aakkis 12.04.10
Ieliku bildi un pazuda
http://www.dzirkstele.lv/resources/news/300x200/20080819162003-0626_signalvezis.jpg" alt="" />
eduks 12.04.10
Ja kādam ir kāds info par vēžiem, vai vēl vairāk, vēlme padalīties ar to ar citiem interesentiem - uzrakstīt kādu rakstiņu publicēšanai, piemēram, tad rakstiem man PM šeit pat. Man vēlamās tēmas šaurspīļu vēži un signālvēži, kā arī to ķeršana, protams :)...
eduks 12.04.10
To aakkis
Paldies par centieniem :) , bet ar neko daudz jaunu nepalīdzēji :( ...
Izmantojot iespēju, vēlreiz pareklamēšu mūsu lapas rakstu sadaļu par vēžiem:
http://parcopi.lv/publ/5
Un vēžu/vēžošanas cienītājiem speciāli radītu forumu:
http://parcopi.lv/forum/3
Visi laipni gaidīti, bez jebkādas reģistrācijas (un citām formalitātēm) paizglītoties par vēžiem :)!...
aakkis 12.04.10
Tāds tas rāpulis
aakkis 12.04.10
Uzmanīgi – signālvēzis ir kā latvānis, reiz ielaists ūdenstilpnē, tas iznīdēs vietējos vēžus un ērti iekārtosies uz palikšanu! Signālvēzi var atšķirt pēc zīmīga gaišāka plankuma uz spīlēm – platspīļu vēžu spīles ir bez pigmentācijas plankumiem.
eduks 12.04.10
vnk, te vairākkārt pieminat signālvēžus Lielupē, tikai tāpēc jautāju, tāpēc gribas precizēt informāciju... Dzeloņvaigu vēži arī visai bieži uzklūp spininga/velces ēsmām...
aakkis 12.04.10
eduks 12.04.10
To aakkis
Paldies, tas info jau caur mani ir izgājis :D - vai vēl ar kautkādu citu info vari palīdzēt?! :)
aakkis 12.04.10
tur raksta par,jau taustiņiem krāsa nav-jāmaina.
aakkis 12.04.10
Ieej http://parcopi.lv/publ/ ,tur pakstapar Lielupi.
daddy_j 12.04.10
eduk - visdetalizētāko informāciju iegūsi, ja pats aizbrauksi uz jelgavu un pie LLA noiesi līdz upei - sēž tie vēži tur pulkos un virsū skatās :)

es viņus pusaudžu izmērā nemāku atšķirt, ja pa vienam, ja saliktu blakus dažādas sugas, tad gan varbūt...
eduks 12.04.10
Vīri, Jums te interesanta diskusija :)! Tagad palūgšu biku sīkāk par tiem vēžiem!? :)... Cik sapratu, Bums bija tas, kurš redzēja to spaini ar spīļainajiem!? Nu par mīksto čaulu, vecīt, aizšāvi garām :D - visi vēži to mainīt sāks ap maija pašām beigām/jūnija sākumā. Vai tiešām signālvēži (ar gaišo plankumu starp spīles pirkstiem)? žēl, ka nav foto :( ... Kurā apmēram Lielupes posmā tas bija? Man līdz šim bija "ienākušas" ziņas, ka Lielupē tik šaurspīļnieki un ļoti daudz dzeloņvaigu vēži dzīvojas (pat dažas bildes esmu redzējis), tāpēc esmu mazliet neizpratnē un gribētos kautko vairāk zināt, vai tiešām abas amerikāņu vēžu sugas tikušas vienā upē, nu tad vietējiem vēžiem (cik nu tie tur palikuši) ir kirdikt... Daudzi jau zina, ka es aktīvi cilāju vēžu tēmu Latvijā, tāpēc būšu priecīgs par detalizētāku info. Paldies!
aakkis 10.04.10
Ledus jau nebija izkusis,kad ūdens līmenis cēlās.Loģiski visu vajadzēja pacelt un izcelt,ja nav pontoni.
Vairis30 10.04.10
šodien arī secināju ka plūdi ir postu sadarījuši pāgājušā gada krasta celtniecībām
janchuks 10.04.10
Kad gāja ledus, redzēju daudzas laipas peldam :D
Kuto 10.04.10
mirtin - pa kuru galu tu kulies? ir dažas neskaidrības par brekšiem Lielupē, tu varētu kā NG Lielupes vietnieks kautkad kad siltāks paliks kko parādīt :)

.........................................................................

Emmm veči - kā ir ar laipām Lielupē? Leus aiznesa vai tomēr pāri pārgāja? Ja vasarā tā laipa ir 1m virs ūdens bet ūdenslīmenis bij 3m virs tad moška ledus pārskŗeja pāri :(
gulbis37 10.04.10
veezhi vesels spainis apriilii?????...kaut kas nav riktiigi,pirmo reizi taadu fenomenu dzirdu....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs