atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

gatisl 18.07.10
ja ar airiem vai el motoru drīkst.
Raiders 18.07.10
Vai ar nereģistrētu laivu drīks copēt vai nē???
Dadziic 16.07.10
Plānoju apgādāties ar laivu copei un izklaidei uz ūdens. Izklaidei gan viņa kalpos labi ja 10%. Ir doma par gumijas pūsli. Laivas izmērs > 4m. Motors 15-25zs.
Protams ar piekabīti. It kā sākotnēji baigi skatījos RIB laivas, jo tās tomēr daudz labāk slīd un šķeļ viļņus kā laivas ar pūstajiem ķīļiem, taču radās jautājums- vai RIB laivas grīdas līmenis nav ievērojami zemāks kā finiera un alumīnija grīdu laivām. Dažreiz džerkoju, tāpēc ērtāk ir, ja atrodos augstāk.
zuckisu 12.07.10
vai kāds nepateiktu kas par funkciju ir THROTTLE ONLY mercury9'9 4taktu motoram un kā viņu pielietot?
sigi 05.07.10
Sveiki!

Kāds var ieteikt kādu labu vietu, kur pa tiešām lētu summu varētu izīrēt laivu motoru (vēlams mazo suzuki 2,5, jo tā ir vismazākā un vieglākā). Braucu uz 3 diennaktīm, tādēļ pa 15Ls diennaktī sālīti sanāk..

Paldies!
aakkis 01.07.10
zaraza 29.06.10
Vairis30

Krabis no kaimana atšķiras diezgan nebūtiski fīču ziņā (vairāk troses apkārt, garāka sēdekļu pārvietošanas planka), bet cenā tomēr dārgāks. Varbūt subjektīvi, bet tomēr Crab likās arī purns par pāris mm augstāks. Ņem vien Crab 330 (~500Ls) un vālē laimīgs. Pasmags gan ir (58 kg ar grīdu), bet nu visiem modeļiem ar koka grīdu svars paliels :( 3m variantu neiesaku - par 4cm mazāks borta diametrs tomēr noliekot blakām ir ļoti jūtams, toties svara starpība ar 330 tikai 4kg.
eerglis 29.06.10
kaimāns iekš 689.lv ir lētāks par krabi, sorry, kļūdīgs info no ražotāja
eerglis 29.06.10
http://www.bushboats.com/lv/lodki-motornie/crab.html

krabis ir kaimana lētais brālis :D
Vairis30 29.06.10
Atsūti linku par krabi
eerglis 29.06.10
kaimans nebija dārgais gals? es paņēmu krabi, iet uz urrā
Vairis30 29.06.10
Jautājums tautai
Pirms Jāņiem nopārdevu savu mazo laivu un tagad ir nepieciešamība pēc jaunas. Ir vēlēšanās ņemt gumijas un nemazāku par 3m un ar cieto grīdu, piem: Kaiman K-300R

Man viņa iepatīkās ar to ka var beņķus kopā sastumt, kas priekš manas pakaļās būtu tā kā vajag
mazkalns 22.06.10
Braliti es vienkārši nezinu stiklaplasta laivas izturību,lekšanai,kā tu saki, man ir tūrists3.Rumbai skaidrs pārvelk pāri,bet doma bij ar motorīti pabraukāt.Rīgā man tādu laivu nav kur turēt,bet Usmā vai Sabilē gan.
Bralitis 22.06.10
Mazkalns:
Ja ūdens tūrismam tad iesaku tūrisma laivas(kanoe,kajaki utt) Ja copēt tad der jebkura laiva un pat dēļi salikti uz kamerām. Ir atšķirība vai tu lido ar kanoe vai mierīgi (2x ātrāk gan kā ar gumijeni)ar mana tipa laivu ej.Pa rumbu gan ne ar vienu neieteiktu lekt lejā ja vien neesi sportists :)) Esmu ar savējo pa Gauju zēģelējis - eleganti. Tev pašam jāskatas kāda upe,krāces,akmeņi,koki utt - var sadauzīt jebkuru laivu-viss no attieksmes atkarīgs.
mazkalns 22.06.10
Jautājums Bralitim:kādu laivu tu ieteiktu upei,kur dziļumi mijas ar kracēm un kādas iespējas pārvarēt Abavas rumbu,lai turpinātu kuģot uz Rendu vai pat Ventu.Respektīvi par tevis un konkurentu būveto laivu izturību,vai tomēr labāk raft tipa laivas.
fotovecis 09.06.10
Honda 2.3 ir labs, ja močī pa dubļiem ;)
J.B. 08.06.10
ir vērts piemaksāt par udens dzesi, ja nemaldis hondai mazajam motorītim bija gaisa dzese, būs viennozīmīgi skaļāks kā ar ūdens dzesi.
gintsgg 08.06.10
Daddy , nu neko darīt , aizgāja tā mazgāšana man gar degunu , bet ar nemazgātu motoru nevarēji gan braukt upē iekšā ,labi vien ir ka apmazgāji .
fotovecis 08.06.10
sigi, atkarīgs par cik lielu motoru runā, Mercury=Tohatsu nau nemaz tik slikts, es tik nezinu, vai ir vērts pirkt mazo, ja vēlāk gribēsies piecinieks un tā. Mazajam Suzuķim ir laikam bij' arī eļļas sūknis utt. Ja motors vaidzīgs mazai stiklašķiedras laivai, nu pietiek jau ar 2.5. Ir arī tāds fakts, ka vienam no motoriem, servisā detaļas jau ienāksies 2 dienu laikā, to atzīst paši mehāniķi.
sigi 08.06.10
Tad Suzuky un Yamaha ir daudz augstākas klases kā mercury?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs