zaraza
kad laižu aukstu, tad izvelku čoku un pielec uz pirmā rāviena. Padarbinu (pasildu) un pēc pāris minūtēm čoku iekšā un tad lieku robā.
Dadziic
A tu vispār čoku izrauj pirms sākotnējās pielaišanas? Jaunam motoram obkatkas laikā (pirmās 10 motorstundas) obligāti vismaz 3-5 minūtes jādarbojas ar izrautu čoku uz minimāliem apgriezieniem, da i pēc obkatkas nekas diži nemainās. Ja tu iedarbini un uzreiz mēģini kaut minimāli piedot gāzi, tad toč slāps...
man bij kaut kas līdzīgs,nomainiju sveci un aizgāja.
Suzuki 2,5 zs 4taktu. Motors praktiski jauns. Uz maziem apgriezieniem bišķi paiet un noslāpst. Pēc noslāpšanas nevar palaist apmēram 10 minūtes. Man aizdomas, ka pārlej un piesit gaisa filtru ar degvielu. Kamēr filtrs neizžūst, tikmēr pielaist nevar.
Un tāda sajūta, ka neiet ar pilnu jaudu.
Bet minkotas ir dažādas kādai Tev vajag , man viena ir ko varētu palaist detaļās .
Biedri!Kur MINKOTA rezerves dalas varetu dabut?
Ne,zagt nepiedavajiet:))
Sveiki visiem!!!varbūt kāds var pastāstīt,vai ir kāda atšķirība jaucot 95 vai 98 markas benzīnu 2taktu dzinējos.braucu ar tohatsu 9.8 un lietoju 95 bendžu.arī uz maziem apgriezieniem strādā tīri labi.bet vienmēr jau cilvēkam gribas lai būtu perfekti.
P.s. Normālas vestes jau maksā ap 20-25 Ls, atkarībā no celtspējas.
Nu tad tik bus janem ciet, tik naudu drosibas vestei gan nenozeloshu :D nez ap cik maksa tagad tas vestes? Senak redzeju ap 15 ls
Akomulātoru neatradīsi, jo tādu nav. Varbūt der akumulators?
sezonu novilksi /kaut gan kas to lai zin /apraksts skan skaisti Bet man ir slikta pieredze ar Bosh 90 ah
Hmmm... man ir Honda BF50. pagājušā reizē man škita, ka tāds paskaļš motors palicis, tukšgaitā daudz nebraucu, neko par slāpšanu nepateikšu, taču uz pilnu gāzi braucot īsti troksnis nepatika un paliku uz 5000 rpm... Pamēģināšu 98 un atrsktīšu novērojumus. Zāles pļāvējs ar leca ar melnu dūmu vakar... Cik sen tā Ibio piedeva benzīnam ir ieviesta?
Personīgi pazīstu vairākus cilvēkus kuri svin vairāk par 1 dzimšanas dienu Usmas ūdeņi tiem ir sagādājuši krietnu adrenalīna devu un iespēju nosvinēt papildus dzimšanas dienu,Pēdējais bija manis atrastā laiva Cilvēki izpeldēja ,jo bija ne vairāk kā 50 m no krasta ,bet visa iedzīve štrumi ,kastres ,teļaponi -aizgāja pa burbuli.
90% ja airēsi uz vidu-sēklīem un 10% ja mētāsi gar niedru malu /tur varēsi izpeldēt/
Ja es maximā nopērku gumijas laivu "Chalenger" (ap 35 ls) un ieairējos Usmā, cik liela procentialitāte kad aiziešu pa burbuli? :D
Man Honda ir usa's variants -peec papiiriem vajag 86 pump octane, kas atbilst "EuroSuper" vai "EuroPremium" vai "Regular unleaded" in UK. Tas ir 95.Vai kaads specuks var pakomenteet kas notiek vai tiesi nenotiek ja lieto 98?
Tad sanāk, ka 98 arī var liet iekšā laivas motora bākā?
kapēc -tieši tapēc ,ka ļoti noturīga gaita tieši uz mazajiem apgriezieniem Man velcējot tas ir ļoti svarīgi.Pie tam ekonomika ,naudas ziņā ,lietojot 95 naf nekāda ar 98 dzinējs strādā ekonomiskāk.