atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

klops_G 30.10.09
kādam ir kādi komentāri par laivu līdaka?
antons12 30.10.09
Kolēģi! Atkārtots jautājums: vai kāds izmanto laivu HOLIDAY 260-2N? Kādas ir atsauksmes? Vai ir labāka par Ufimku-21?
klops_G 30.10.09
klops_G 30.10.09
iepriekš redzēju kaut ko līdzīgu arī ss.lv tikai uz pusi lētāki bija. bet vēl lētāk pats var uzmeistarot :)
eerglis 30.10.09
gabis, man līdz daugavai nav vairāk par 300 - 400 m. Attiecīgi tādi ratiņi būtu varena štelle :) no rīta samet panckas laivā un aidā Daugavā :D paldies!
gabis 30.10.09
gabis 30.10.09
Ergli
Ja tev Bushiniece 360m tad tev buus gruuti taapat vilkt uz ratinjiem.Ja 300m jaavelk tad jaa,ja kaads 1km tad jau pagruuti.Man tie ratinji ir,bet es vinjus izmantoju laivas uzlikshanai uz piekabes kad braucu viens copeet.
Taadus ratinus esmu redzeejis ss.lv,pasties tur ir bildes lai tu guutu priekshtatus kaadi tie izskataas.
eerglis 30.10.09
ponjatka, bet ja Daugava ir 3 minūšu gājiena attālumā, tad aizvest līdz krastam un tur 40 min likt kaut kā dīvaini :D, bet kas jādara laikam tas jādara. Varbūt ir pieredze ar riepām kuras var pieskrūvēt trancim?
urmaas 30.10.09
eerglis
man naf piekabes.toties salieku pa ~40 min un izjaukšana tāpat.
eerglis 30.10.09
urmaas tu ar piekabi pārvieto? pļac laikam man ar bū jāiegādā, savādāk salikt psc, bet varūt tikai nesmu piešāvies.
kilka 29.10.09
Šķiet, ka 360 ir ļoooti optimāls izmērs copei divatā.
urmaas 29.10.09
man reīzēm 345niece vienam liekas par mazu.kaut esam copējuši ari trijatā!
jurciks000 29.10.09
ja domā viens copēt un staipīt tad toč tik lielu nevajag, ja 2atā tad 330cm pietiek, bet vietas jau nekad nav par daudz arī 360 var likties par mazu;)
eerglis 29.10.09
nu ja Archa tad vajag :D veiksmīgu pirkumu un ne asakas!
Gatizs 29.10.09
nu ja Archu ar visu ekipeejumu nem liidzi uz copi tad vajag:D
1. maijaa laidaam ar 360 kaiman nu divataa eerti bez gala:)
eerglis 29.10.09
Aizbrauc pačamdi un tad jau manīsi. Par tiem izmēriem skaties, lai ir kur žāvēt normāli. Laiva tiešām liela. liekas ka trijatā varētu mierīgi copēt no tādas. Moš nemaz nevajag tik lielu?
Gatizs 29.10.09
cens ir sheit http://www.ss.lv/msg/lv/transport/the-sailing-charter/rubber-boats/bkofx.html

tiehi domaaju par crab 360, kaiman jau ar nav nekaada vieglaa:)
eerglis 29.10.09
man ir krabis 360, pēc turist 3, likās paradīze zemes virsū :D tikai transportēšana sarežģīta (ja nav piekabes), jo laiva smaga, vienam galā netikt. un vēl viena lieta, airēties ar viņu ņikudišno laiva liela un smaga, borti augsti, bet airi īsi.
gugu 29.10.09
kada cena gatisz ir
Gatizs 29.10.09
man liidziigs jautaajums...kaads ir saskaaries ar bush crab....ir doma pirkt...bush maajas lapaa nekaada lielaa atshkiriiba nav mineeta un materiaals taads pats....tik cena krasi atshkiras!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs