ZobensArnis [21.mai]: dzenskrūvei pa lielu solis
Sveiki!
Sekojoša problēma:
Jauns 60z Yamaha motors (Ar rumpeli), vakar devos pirmajā izbraucienā -
Nav jaudas, vairāk par ''pusručku'' griežot nekas nemainas, ne ātrums, ne apgriezieni.
Kas varētu būt par problēmu?
(Uz servisu pieteicos).
abramisbrama, 14.maijs 2024, 09:04
Nav drīzāk tas, ka elektronika ierobežo un never vaļā, kamēr nav sasniegtas mh, jeb iebraukts?
ZobensArnis [21.mai]: dzenskrūvei pa lielu solis
Sveiki!
Sekojoša problēma:
Nav jaudas, vairāk par ''pusručku'' griežot nekas nemainas, ne ātrums, ne apgriezieni.
(Uz servisu pieteicos).
Jā,jā...Yamahai tā slimība soļus jaukt!:))
RaimisD [19.mai]: Dadzis12 [18.mai]: Viss pilnīgi jauns pirkts tiko, bet nu jāuzmet acs būs.Pārbaude.
Pacel ārējo bāku virs motora, lai tecētu pašplūsmā. Neaizmirsti atskrūvēt gaisa pieplūdes skrūvi.
Ja motors nenoslēpst pēc 3-4 min. Tad pie vainas sūkņa membrāna.
Ja noslāpst, tad vaina pašā maģistrālē vai konektoros.
Jā vainīga bija membrāna. Nomainīju sūkni un viss aizgāja.
dzenskrūvei pa lielu solis
Sveiki!
Sekojoša problēma:
(Uz servisu pieteicos).
7.8X8 standarta dzenskruve
Sveiki, varbūt kāds zin - mercury 5hp 4t 2011 gada kāds ir sākotnējās komplektācijas dzenskrūves solis? Neveiksmīgi ierāvu akmeņos un gribētos pasūtīt jaunu.
Pie reizes, kur ir vislabākās cenas?
Jurik [18.mai]: mmartins [Vakar]: Šitā gumijaVo. Arī ļoti labs variants. Es gan maz ticu iespējai, ka sūc pietiekami gaisu lai motors nedarbotos un tai pat laikā nav redzamas degvielas noplūdes, bet nu Mārtiņa variants būs pareizāks ko pirmo pārbaudīt.
Jā, man tajā saplaisājušajā vietā sūca gaisu un manāmi suloja bendžoiss.
Jaunam motoram tā nevarētu būt.
RaimisD [19.mai]: Dadzis12 [Vakar]: Viss pilnīgi jauns pirkts tiko, bet nu jāuzmet acs būs.Pārbaude.
Pacel ārējo bāku virs motora, lai tecētu pašplūsmā. Neaizmirsti atskrūvēt gaisa pieplūdes skrūvi.
Paldies par padomu. Jāizdara
Dadzis12 [18.mai]: Viss pilnīgi jauns pirkts tiko, bet nu jāuzmet acs būs.
Pārbaude.
Jurik [18.mai]: Dadzis12 [Vakar]: mmartins [20:20]: Degvielas šļauka tā, kas ar "bumbieri" nav saplaisājusi ?
Konektoriem gumijas nav saplaisājušas ?
Man tā bija tajā galā, kas konektējas pie motora. Sūca iekšā gaisu un viss bija kā pēc augstāk minētā scenārija.
Palīdzēja tā štepseļa nomaiņa uz šļaukas.Viss pilnīgi jauns pirkts tiko, bet nu jāuzmet acs būs.Bumbieris taču ir pareizā virzienā? :)
Domāju ka jā, tur virsū bultiņa.
Dadzis12 [18.mai]: mmartins [20:20]: Degvielas šļauka tā, kas ar "bumbieri" nav saplaisājusi ?
Man tā bija tajā galā, kas konektējas pie motora. Sūca iekšā gaisu un viss bija kā pēc augstāk minētā scenārija.
Palīdzēja tā štepseļa nomaiņa uz šļaukas.Viss pilnīgi jauns pirkts tiko, bet nu jāuzmet acs būs.
Bumbieris taču ir pareizā virzienā? :)
mmartins [18.mai]: Degvielas šļauka tā, kas ar "bumbieri" nav saplaisājusi ?
Palīdzēja tā štepseļa nomaiņa uz šļaukas.
Viss pilnīgi jauns pirkts tiko, bet nu jāuzmet acs būs.
Varbut pat meklējot vainu apiet visu to padarīsanu ar konektoriem un pieslēgt ārējo bāku pa taisno pie degvielas sūkņa
mmartins [18.mai]: Šitā gumija
Vo. Arī ļoti labs variants. Es gan maz ticu iespējai, ka sūc pietiekami gaisu lai motors nedarbotos un tai pat laikā nav redzamas degvielas noplūdes, bet nu Mārtiņa variants būs pareizāks ko pirmo pārbaudīt.