atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

ronny 15.01.12
gintsgg & Kviesis> attiecībā uz 5 gadu garantiju Mercury motoriem nekas nemainīsies, viņa būs, par cenu gan tagad nevaru neko solīt, tāda kādu piedāvāju tagad bija visu 2011 gada sezonu, kā būs nākotnē vēl 100% nezinu.
aiviic 15.01.12
klau,Valdi,2,5zs taču divtaktnieks,tie jau visi mazliet skaļāki,ne tā?
Un ir vēl viena lieta...jo lielāks jo klusāk darbojas....vis skaļākie ir tieši 2,5 motorīši...
aiviic 15.01.12
Valdis Zariņš-tev 100% taisnība,divi cilindri dara savu darbu stabilāk.
Ja runājam par raustīšanos tad Yamahai gan tādu niķu naf...bija man jaunais 4 hp baltais ļoti labi darbojās tagat 9,9 hp pavisam ideāli visu dienu var pukškināt bet jebkuram motoram patīk ja ik pa reizei patīra stobrus....DDD
gintsgg 15.01.12
Kviesi , ronny piedāvājums bija ļoti labs , un protams ka pavasarī viņš vairs nebūs spēkā , ņem ciet kamēr vēl ronny vēl nav pārdomājis . Jā man vajadzētu motoru , es jau sen būtu aizskrējis pie ronny , 5 gadu garantija jau vien ko nozīmē un cena arī bija draudzīga .
Kviesis 15.01.12
atkal meklēju labu piedāvājumu 2,5-4,5 Zs motorītim. Parsun nepiedāvāt. Ja labu piedāvājumu nesagaidīšu, pavasarī pirkšu veikalā (ronny, varbūt Tavs piedāvājums vēl būs spēkā?)
Vairis30 15.01.12
Es savam Suzuki 4 leju tikai 98, jo ar 95 tiešām motorītim skaņa ir pavisam cita, klepojoša
Juris63 15.01.12
Bija jau runāts par benzīnu, bet tomēr kādu labāk liet 98 vai 95. Vai 98 nesadedzinās virzuli?
aiviic 15.01.12
Esmu Hondas 4,5zs īpašnieks---man vibrācija atkarīga no benzīna,svaigs no tankštelles vienmēr labāks.Piepildu sarkano bāku pilnu,protams,nobraukt vienā copē to nevar,pēc nedēļas oktāns lejā,vibrācija atkal klāt. Tas tīri mans novērojums.
urmaas 15.01.12
Juris63 un KDV
Ir tāds niķītis 5zs hondai.
uldens2 15.01.12
piestradasies tas motors un neslaps vairs nost,man ar ta bij kamer bij nepiebraukts
KDV 14.01.12
Juris63

Es arī šogad iegādājos tevis pieminēto dzinēju (jaunu, Honda centrā). Vibrācija - ir normāli, it sevišķi uz maziem apgriezieniem jātur ručka jo dzinējs pats griežās uz sāniem no vibrācijas. Manam vēl ir niķis sprāgt nost uz maziem apgriezieniem, kad iet uz velci (pēc tam lec uz sitiena, bet velcējot brīžiem tā raustīšana izbesī). Biju aizvedis uz Honda centru, bet tur saka ka viss ok.
bums 12.01.12
Liels paldies -maisteru kurš sastellēs Suzuki reduktoru atradu Patīkami ,ka cilvēkš šo darbu veic dien dienā un ir ar pieredzi :))
Juris63 12.01.12
Nopirku HONDA5A4SBU, bet motora darbība nevinmērīga un vibrācija tākā par lielu tukšgaitā.
Hondas centrā teica, ka diemžēl tā esot.Vai tā varbūt?
aakkis 12.01.12
andis47 12.01.12
aakkis,tas nebija Tev:)
andis47 12.01.12
Tava replika vēl interesantāka:)
aakkis 12.01.12
gintsgg 11.01.12
Labi , brauc piektdien , man arī ir viena interese pie Tevis .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs