Martii> Ar 2.5 noteikti būs par īsu. Lai brauktu jūrā, kaut arī līcī, būtu jādomā vismaz sākot no 8 Zs . Mierīga laikā varbut var iztikt arī ar mazāku, bet ja ir vilnis un vējš labāk, ka ir jaudas rezerve. Vienīgi tas būs krietni dārgāk par 2.5 vai 5 Zs motoriem, ja nu vienīgi lietotu.
:D :D, nē debesīs toč ar savu ''gludeklīti'' uzlidot nevēlos. Uz laivas birkas arī norādīts 2,5 zs. Bet mulsina tas attālums 10-15km - atpakaļ pret straumi.
Būs motorīts un nevajadzēs čakarēties ar mašīnas pārdzīšanu.
kviesis> Kā būtu ar 2.5 Mercury par 519 un ar 5 gadu garantiju?
Zorge,
tavējā laiva tak nav paredzēta 5hp motoram. Es neriskētu priekš tādās laivas pirkt piecinieku. Protams ja pamēģina no kāda aizņemoties motoru un LĒNĀM, ĻOTI MAIGI uzdodot gāzi
laiva pie pilnas gāzes ir labu vadāma,
laivas purngals visu laiku neskatās tikai uz debesīm,
tad varbūt vari domāt par 5hp iegādi. Pretējā gadījumā tu pārvertīsies par kamukadze
zorge,, 5Zs
Kāds dziļums?
Vīri, iesakiet benzīnnieku upei, 2,5 vai 5 zs?
Apstākļi pamatā sekojoši: laišanās lejup pa straumi apmēram 10-15km un tad atpakaļ pret straumi uz sākuma punktu. Laiva stiklašķiedrene ''amber'' 3m.
Sākāt te runāt par nelieliem attālumiem, paliku domīgs..: )
Mož 2,5 zs neder?
Martiii , jā tālu nav jābrauc , nebūs ne vainas , ar šādu motora un laivas kombināciju ātrumu attīstīsi ap 9 - 10 km / h , tikai tā plastmasas čaumala jūrā ne visai , mierīgā laikā būs OK , bet jā stiprāks vējš , tad būs kā būs .
Par kādu motoru iet runa ?:DDD
Man ir radusies iespeeja darbaa par kapeikam nopirkt motoru ar visu aķi, bet ir problēma
motoram nedarbojas 1 un 3 atrums un revers vispaar darbojas tikai 3 atrums...kaads zina kas pa vainu un cik vareetu izmaksaat remonts!!!!
šis ir tas iņķēns Hondas 5 zs motoram :))
Bildēs ieliku vienu riktīgi labu laivu velcētājam.
Sveiki kungi!
Gribēju jautāt kāda būtu vēlama hondas motora minimālā jauda hobij zevjai Rīgas jūras līcī ar pāris tīkliem, 4metru garai plastmasas laivai. Prieks divām personām? Vai 2,3Z/s nebūs pa īsu. Pārbrauciens navs garš, max 1,5-2km pa ūdeni. Aptuveni kādu ātrumu spētu atīstīt šada laivas un motora kombinācija?
Esmu iesācējs - nelinčojiet! :)
Šim štruntam ir tieksme laikam visiem motoriem nozust. Es pat caurajā kniedē ievēru drāti. Mercyrs....
vienu reizi man tas stienis bija jau izkritis, laikam atspere bija pārāk mīksta, vajadzēja uzreiz to nomainīt pret nedaudz stingrāku.
Bums, tieši tā.
Būtu tev ļoti pateicīgs par šādu meistardarbu. Ceļu pie Ginta jau esmu iestaigājis, tātad gatavu mantu vari atstāt pie viņa, tik padod ziņu kad ir gatavs.
Rīgā būšu otrdien ap pusdienlaiku un tad 16.01, būtu labi ja tev izdotos līdz tam brīdim iztaisīt.
Paldies
Tas iņķēns atrodās šajā vietā
Tas ir tāds iņķēns ar līku galu un otrs gals ir ar nolocamu austiņu kuru piespiež atspere
Man ir tāds motors varu uztaisīt jo ir no kā noņemt izmērus ;DD