atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

ronny 10.01.12
Martii> Ar 2.5 noteikti būs par īsu. Lai brauktu jūrā, kaut arī līcī, būtu jādomā vismaz sākot no 8 Zs . Mierīga laikā varbut var iztikt arī ar mazāku, bet ja ir vilnis un vējš labāk, ka ir jaudas rezerve. Vienīgi tas būs krietni dārgāk par 2.5 vai 5 Zs motoriem, ja nu vienīgi lietotu.
Oktobris 10.01.12
:D :D, nē debesīs toč ar savu ''gludeklīti'' uzlidot nevēlos. Uz laivas birkas arī norādīts 2,5 zs. Bet mulsina tas attālums 10-15km - atpakaļ pret straumi.
Būs motorīts un nevajadzēs čakarēties ar mašīnas pārdzīšanu.
ronny 10.01.12
kviesis> Kā būtu ar 2.5 Mercury par 519 un ar 5 gadu garantiju?
jjanis 10.01.12
Zorge,
tavējā laiva tak nav paredzēta 5hp motoram. Es neriskētu priekš tādās laivas pirkt piecinieku. Protams ja pamēģina no kāda aizņemoties motoru un LĒNĀM, ĻOTI MAIGI uzdodot gāzi
laiva pie pilnas gāzes ir labu vadāma,
laivas purngals visu laiku neskatās tikai uz debesīm,
tad varbūt vari domāt par 5hp iegādi. Pretējā gadījumā tu pārvertīsies par kamukadze
ided 10.01.12
zorge,, 5Zs

Kāds dziļums?
Oktobris 10.01.12
Vīri, iesakiet benzīnnieku upei, 2,5 vai 5 zs?
Apstākļi pamatā sekojoši: laišanās lejup pa straumi apmēram 10-15km un tad atpakaļ pret straumi uz sākuma punktu. Laiva stiklašķiedrene ''amber'' 3m.
Sākāt te runāt par nelieliem attālumiem, paliku domīgs..: )
Mož 2,5 zs neder?
gintsgg 10.01.12
Martiii , jā tālu nav jābrauc , nebūs ne vainas , ar šādu motora un laivas kombināciju ātrumu attīstīsi ap 9 - 10 km / h , tikai tā plastmasas čaumala jūrā ne visai , mierīgā laikā būs OK , bet jā stiprāks vējš , tad būs kā būs .
Gatizs 10.01.12
Elektro motoru
bums 10.01.12
Par kādu motoru iet runa ?:DDD
Gatizs 10.01.12
Man ir radusies iespeeja darbaa par kapeikam nopirkt motoru ar visu aķi, bet ir problēma
motoram nedarbojas 1 un 3 atrums un revers vispaar darbojas tikai 3 atrums...kaads zina kas pa vainu un cik vareetu izmaksaat remonts!!!!
bums 10.01.12
šis ir tas iņķēns Hondas 5 zs motoram :))
andis47 09.01.12
Bildēs ieliku vienu riktīgi labu laivu velcētājam.
Martiii 09.01.12
Sveiki kungi!
Gribēju jautāt kāda būtu vēlama hondas motora minimālā jauda hobij zevjai Rīgas jūras līcī ar pāris tīkliem, 4metru garai plastmasas laivai. Prieks divām personām? Vai 2,3Z/s nebūs pa īsu. Pārbrauciens navs garš, max 1,5-2km pa ūdeni. Aptuveni kādu ātrumu spētu atīstīt šada laivas un motora kombinācija?
Esmu iesācējs - nelinčojiet! :)
spiningists 09.01.12
Šim štruntam ir tieksme laikam visiem motoriem nozust. Es pat caurajā kniedē ievēru drāti. Mercyrs....
bums 09.01.12
Uztīšu stingrāku
jjanis 08.01.12
vienu reizi man tas stienis bija jau izkritis, laikam atspere bija pārāk mīksta, vajadzēja uzreiz to nomainīt pret nedaudz stingrāku.
jjanis 08.01.12
Bums, tieši tā.
Būtu tev ļoti pateicīgs par šādu meistardarbu. Ceļu pie Ginta jau esmu iestaigājis, tātad gatavu mantu vari atstāt pie viņa, tik padod ziņu kad ir gatavs.
Rīgā būšu otrdien ap pusdienlaiku un tad 16.01, būtu labi ja tev izdotos līdz tam brīdim iztaisīt.
Paldies
bums 08.01.12

Tas iņķēns atrodās šajā vietā
bums 08.01.12
Tas ir tāds iņķēns ar līku galu un otrs gals ir ar nolocamu austiņu kuru piespiež atspere
bums 08.01.12
Man ir tāds motors varu uztaisīt jo ir no kā noņemt izmērus ;DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs