atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

jjanis 08.01.12
kaut kā tā man ir sanācis ka Hodai 5hp esmu pazaudējis stienīti ar kuru regulē motora slīpumu pret tranci ( angele adjusting rod).
Kur tādu var dabūt, cik tas varētu maksāt?
Kviesis 08.01.12
karūsa, es arī meklēju apmēram tādu motorīti (skat zemāk), visu ss-u esmu izstudējis, kuru sludinājumu tu domā? To pa 420Ls? Es arī par to prātoju, taču šķiet ka laikam piemaksāšu vēl līdz 495Ls par jaunu veikalā un bez "pārsteigumiem". Siltākā laikā varētu prasīt lai pārdevējs dod notestēt, taču tagad, tādā suņa laikā... jāņem "uz goda vārda"...
andriskkk 08.01.12
Tas ir lētākais variants, kuru esmu manījis. SS pa 35 Ls tirgojās. Pašam arī nav problēmu uztaisīt, tikai jāpaskraida pa veikaliem, meklējot materiālus, beigās sanāks, ka īpaši neko nesanāks ietaupīt :)

15nieku un bush 3.6m bez problēmām divi gadi jau. Tikai rūsa dara savu, būs jāizārda un jāapstrādā ar krāsu :))
Vairis30 08.01.12
|Lūdzu:
aspens 08.01.12
Suzuks ir normāls motors. Man gan ir Tohatsu 3.5
Laurisd 08.01.12
kāds var ielikt bildi,kādi izskatās transportēšanai ritenīši ko var piestiprināt piemēram bush aizmugurē,un tad viegli noņemt.
karusa112 08.01.12
nevis elektromotoru bet benzindzineju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karusa112 08.01.12
Doma ziema panemt elektromotoru ss atradu SUZUKI DF 2,5 S, kadam varbut butu kada atsauksme par so modeli vai pasu suzuki ka firmu, merkis velcesana ne ipasi lielam laivam, pella piemeram, gari parbaraucieni nav planoti
nico 06.01.12
Labvakar,

vai kādam ir pieredze/ dzirdētas atsauksmes par gumijas laivu ar piepūšamo augstspiediena grīdu lietošanu, plusi, mīnusi (piem. lielāka cena, bet mazāks laivas svars, mazāks iepakojums pārvadājot u.tml.)?
andis47 04.01.12
Ieliku galerijā dažas laivu bildes.Ja kādam interesē,vedu no Somijas.Rakstat privāti.
Kviesis 03.01.12
Hondu negribas, trokšņa dēļ...
andis47 03.01.12
Kviesis,paskaties sadaļā pērk un pārdod,tur tieši viens tādu piedāvā.
KDV 03.01.12
jjanis

Bijām bez ekipējuma un kopā svērām 130 kg. Sieva - laivas galā un es pa vidu. Kamēr biju pie motora uz glisi ārā necēlās.
Kviesis 03.01.12
meklēju 2,5zirgu motorīti Suzuki, varbūt Yamaha, Mercury... Gribētos mazlietotu pa ziemsvētku cenām :)
Zvaigzne 03.01.12
jjanis, es zinu kādu laivu(as) vēlos, šis tas ir iegādāts bet jāsaved kārtībā, uz šo to jāpagaida, jo cenas neadekvātas, Jūlijā, Augustā cenas bija stipri mazākas.
jjanis 02.01.12
Zvaigzne,

ja skaties uz 4 metru laivu, tad kārtīgi padomā vai tai ir jābūt piepūšamajai.
jjanis 02.01.12
Jāni AB, vienam pietiks ar 5hp, bet diviem tomēr labāk kaut kas sākot ar 8hp
jjanis 02.01.12
KDV,
ja jūs divatā ar visu ekipējum svērāt kādus 100kg, tad uz glisi varējāt iziet ar 5hp.
Man ir tieši tāds komplekts kādu tu pieminēji.
Janis.AB 02.01.12
Vecajam BUSHAM zaļā krāsā, modeli nezinu cik

jaudīgu motoru vajag? Garums 3.15

Paldies jau iepriekš
urmaas 02.01.12
Kādreiz savādāku,izņemot kocinieces,nemaz nebij.Man ar pirmās 2-vas laivas bij kocinieces,abas pats būvēju.Tad nopirku pirmo pūsli - ORION-5.Nekāda vaina,copēt varēja.Protams pārsvarā copēju Daugavā un līcī.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs