atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

janis.a 05.12.11
Nezinu par Minn Kota, man ir Kujira 34. lietoju 125Ah. Tur labi, var visu dienu braukāt. Vispār speci saka, ka jo vairāk Ah jo ilgāk var braukt bez uzlādes. Tikai ir jābūt dziļās izlādes akumulatoram. Auto neder, ātri nobeigsies.
antonsb 05.12.11
kads akumolators ir vajadzigs lai ar sadu Elektriskais motors Minn-Kota Endura C2 30 varetu uz velci braukat??cik Ah ir jabut viss labak???????????????????????????????????????????
karlis5 04.12.11
Iesakiet lūdzu, kādu laivu iegādāties Dulkan 290DL vai Bush crab300R vai kādu citu, Pārsvarā copē braukšu viens ar esošo el.motoru. Laivas izvēli nosaka svars, negribas liekus kg nēsāt līdz ezeram un viss jāsaliek vieglās automašinas bagāžniekā, cik noprotu Dulkan 325 par smagu vienam nēsāt.Labprāt dzirdētu atsauksmes par laivām. Paldies par padomu
andis47 27.11.11
Barracuda,paldies par info.Rīt pazvanīšu.
Bet nesapratu,ko Tu domāji ar to lietusargu?
barracuda 27.11.11
To Andis 47

Pratigs calis ir tads Dima Tel. 22832687
Taisijis tentus laivam, man ieteica vispar lietussargu.
Sazvanies un apjauta, pasaki ka no Ginta.
gintssp 26.11.11
Sveiki,

Varbūt kāds zin, kur varētu iegādāt vai pasūtīt nolokāmu krēslu ar visu trubu un grīdas stiprinājumu: nu kaut ko līdzīgu šim:
http://www.bcw-bootszubehoer.de/images/ribstarpro350g001.jpg
andis47 25.11.11
Gribētu izgatavot laivai tentu ar karkasu,ko var ērti uzsliet lietus laikā.Varbūt te ir atrodams kāds meistars vai kāds var ieteikt.
Plastikāta laiva ar konsoli,
gintsgg 25.11.11
Ķīšezerā mani arī interesētu .
andis47 25.11.11
Andrisandris,kurā vietā Ķīsī?
Es jau pagaidām tikai aptaujāju vai vispār būtu interesenti.Varbūt savācas vairāk laivu,varbūt ar Simsonu var lētāk sarunāt.Katrā ziņā pie šī jautājuma darbošos.
Andris47. Tas padārgu. Pašlaik man 25 ls sezonā bet pie ķīšezera.
urmaas 25.11.11
Tas saucās "Praktiskais latvietis".:))
Ir jau labi ka fishka rubī.
:))
julis 25.11.11
pastiepjot atsperi ātrāk ir sajūgā,es jau vienu sajūga komlektu nokopu,pa 5gadi lēnām velcējot,tagad pastipjot atsperi ,jau knapi uzdodot gāzi aiziet tā nesvilinot sajūgu
motoaplis 25.11.11
Stiept nav labākais variants. Katram metālam ir metāla nogurums laikam ejot. Neesmu dzirdējis ka atsperes paliek cietākas, tās tikai var palikt mīkstākas, pluss vēl temperatūras iedarbība svilinot sajūgu.
julis 25.11.11
mazajai xondai var pastiept sajūga kluču atsperi
andis47 24.11.11
Ja mēs kādi pieci savāktos,tad varētu būt ap 30 Ls no katra.Tur jau vispār ir sargs,bet tad viņam būtu konkrēts uzdevums sargāt laivas,nevis gulēt.
Andris 47. Kāda tad ir maksa mēnesī?
motoaplis 24.11.11
Labāk lietotu, bet zināma nosaukuma, kurš sevi tirgū ir pierādījis. Lētos ķīniešus nemeklē. Mēnesi atpakaļ čoms pārdeva BUSHu 8.gadi vecu pa 200 LVL ar CSDD papīriem. Laivas stāvoklis bija ideāls un neviena ielāpa :-). Nomainīja tikai tāpēc, ka bija laivas dibena forma novecojusi. Jaunās formas uz glisi lec ātrāk un pie mazākiem motora zirgiem. Tagad ieķēra jaunu GRAND 360. Ar Honda 10HP 4T uz glisi iziet palēkdamies ar 3 pieaugušiem un 2 bērniem.
jegogo 23.11.11
Vēlos iegādāties piepūšamo laivu,bez motora. Kādu laivu ieteiksiet pirkt,apmēram pa 200 ls?
andis47 23.11.11
Varbūt ir kādi laivu īpašnieki,ka vēlētos nākošvasar pastāvīgi turēt laivu Baltezerā?Vajadzētu kādas 4-5 laivas,lai varētu samest naudu sargam nakts maiņās.
motoaplis 23.11.11
Starp sajūga klučiem un barabanu max. 2.mm jābūt.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs