atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

Tonis 17.05.11
Ja ,ar tām novilktajām biksām ,koments labi sapas!:DD
urmaas 17.05.11
Martins
par komentu 19:33 :DDDD
Tonis 17.05.11
Skops maksā divreiz...
andriskkk 17.05.11
Vienā krievu forumā bija labs raksts no kāda "tālo Austrumu" iedzīvotāja. Bija uzskaitīti mīnusi un pluss - zemā cena.

Un viens komentārs man visvairāk iespiedies atmiņā: ar Parsunu var braukt tik tālu, cik pēc tam esi gatavs atpakaļ airēties :)))

Kādu brīdi ies labi, kad sāks niķoties, tad meklēsi iespēju tik ātrāk vaļā :)
Zivnieks 17.05.11
lauruxxxx....
neņem!!!!! labāk ar mazākiem zirgiem, dārgāku bet citas firmas - mercury, tohatsu, honda, yamaha, suzuki....bet tiešām, neņem parsun....ieberzīsies..
martins_ 17.05.11
Nu neesi slinks, paškurinies pa netu. vairāk info protams atradīsi krievvalodīgajos neta plašumos. neko labu nav nācies lasīt, un k-kā arī uz ūdeņiem nenākas viņus manīt :)
lauruxxx777 17.05.11
A kadi viņi ir jo itka ir doma iegādāties bet ja viņi ir sūdi tad jau labāk pirkt lietotu un normālas firmas
martins_ 17.05.11
itkā viņiem būtu jāsaucas PaSRUN :)
lauruxxx777 17.05.11
Sveicināti man tads jautājums par Parsun motoriem kadi viedokļi un kādas atsauksmes
martins_ 16.05.11
guntarskl, viss bumbās, ventilis skrūvējas, nekas nav līmēts, ir tik no iekšpuses "šaiba" ap ventiļa caurumu, a pats ventilis skrūvējas. Pievilku liekas mazliet, mazliet stingrāk un itkā vairs nekādu burbuli ziepēs netaisa. I šo to jaunu uzzināju.
guntarskl 16.05.11
martins_, palūrēt jau Tu vari, tikai tas neko nedos, jo uzgrieznis ir no iekšpuses:)
Ventīli pieskrūvē pie materiāla "šaibas", un šaibu pielīmē ar visu ventīli.......
martins_ 16.05.11
iespējams, ka ložnaja trevoga :) ieskrēju vienā bodē papļāpāt, tur man apgaismoja ka ventilis no divām daļām skrūvējas, ko tiešām nezināju.. kauns, bet neko nepadarīsi :) tā ka mājās palūrēšu.
tontons7 16.05.11
Martins
Kas tev tur visu laiku notiek? Vai tik nebūsi kādu kaktu grotu nopircis, man viss ok jau gadi 7-8. Vienreiz tik pats ventilis laida drausmīgi ( kaut kas viņam iekšpusē bij atlūzis vai atskrūvējies ), tad vēl uz Ģimnāzijas ielas veikalā par 6-7 Ls nomainīja visu ventili un viss.
andriskkk 16.05.11
Ja kaut kur ir gaisa sūce, tas nozīmē, ka viņa var arī palikt lielāka (nevar jau zināt - vai ir vaļā tikai mazs punktiņš vai arī visa apakša gar ventili un augšā tikai laiž nedaudz cauri).

Ja spēkā vēl ir garantija, nezīlē, bet sazinies ar ražotājiem, viņiem to vajadzētu novērst...
martins_ 16.05.11
Vajag padomu - 6dien lietū pumpējot laivu, pamanījām retus un mazus burbulīšus laivas priekšējās kameras ventiļa līmējuma vietā, gar pašu ventiļa malu. varbūt, ka jau labu laiku ar tādu esmu braukājis, jo pa dienu nenolaida var teikt ka necik, bet tomēr viela pārdomām. tātad kā rīkoties? paša spēkiem no ārpuses pie ventiļa var kautko izdarīt? un cik ļoti no tādas lietas jāuzmanās, ja nepaspēj piemēram sataisīt, līdz nākamai iespējas tikt uz ūdens?
Par ventiļa stiprinājumu balonā, kā tas tiek īstenots, nezinu niko :) laiva mūsu vietējais GROTs.
ibio 15.05.11
līme it kā laba bizon tieši priekš gumijas tur jau tā lieta, arī biju uzmatējis un attaukojis...
kompresija. man ir yamaha 4 hp. noteiktā komprecija siltam motoram pie pilnībā atvērta droseļa 12 vienības
aiso_s 14.05.11
Līme sūdīga vai veca:))
ibio 14.05.11
gribēju pajautāt piemēram līmēju gumijas laivu ar oriģinālo ielāpu laivai balons melnā krāsā ielāpam viena puse melna otra gaiša liku ar gaišo pusi uz cauruma laikam nepareizi jo atlīmējās kas varētu būt par vainu?
spiningists 13.05.11
Jautājums zinošiem - vai Mercury 4T ar jaudu 4-5-6 ir termostats vai nē. Un ja jā...ar kādu cenu jārēķinās. Paldies

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs