atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

kilka 12.05.11
Europas savienībā 2takterus jau kādu laiciņu vairs nepārdod. Nedraudzīgi dabai esot.
klejotajs 12.05.11
kādai ir jabut kompresijai 2,5 motoram???
dzhi 11.05.11
eerglis ok ;)
Zivnieks 11.05.11
eerglis
a tad jāsaka, ka šitas jau cits, tāds pats, tikai drusciņ jaunāks - ķipa meklēju variantu ko pirkt :DD
Zivnieks 11.05.11
bet cik es zinu, tad 2-taktniekus vairs nemaz tā nepārdod....pat mazie tohatsīši, tagad jau tiek laisti kā 4-taktnieki, gan jau kaut kur vēl ir aizķērušies arī 2nieki, bet, nu tāda info man ienācās :DD
eerglis 11.05.11
dzhi, ja paņems otreiz ciet ar 36,8 tad būs jautri :)) pastāstīsi kā gāja, ok? :DD
eerglis 11.05.11
braukt varēsi, ja Tev jau ir vai iegādāsi lietotu. man liekas, ka tirgot nedrīkst.
dzhi 11.05.11
domaaju, ka ar vecajiem varees braukt, bet jaunus neregjistrees.
marti 11.05.11
vispaar es kaut ko kaadreiz dzirdeeju, ka 2taktnieki tiks aizliegti... kaut kur europaa taa jau esot, ka tikai ar 4taktniekiem var braukt. taas ir baumas?
dzhi 11.05.11
domāju ar ĪSLAICĪGI arī pietiek ;) un nekaadas 0,5h vai no viena krasta liidz otram
eerglis 11.05.11
3,68 var bez reģistrācijas. īslaicīgi var 36,8 kw bez reģistrācijas.
gapp 11.05.11
Sorriii, aplamu informāciju sniedzu.
gapp 11.05.11
Pārliec komatu tajā skaitlī, tad var bez reģistrācijas.
dzhi 11.05.11
paarlasiiju saistoshos normatiivos aktus, bet taa arii neko konkreetu neatradu. ir kaada atsauce uz likumu?
eerglis 11.05.11
ja pārliecināsi poličus, ka tas tikai pirms 0,5 h uzlikts un domāts lai nokļūtu līdz otram krastam tad ok. Visādi citādi, Tev ir jāreģistrē.
dzhi 11.05.11
man ir neskaidriiba par laivas motoru regjistraaciju. ja nepaarsniedz 36,8 kW tad var vaaleet neregjistreejot?
Urbi skat PM
swimme 10.05.11
Es varu vēl dabūt A- 76, bet tas būs vismaz trīs lati litrā. Jokoju!!! :D
urbis777 10.05.11
tikko internetā atradu info ka tam vihr motoram paredzēts a-72, a-76 benzīns, bet tādu nopirkt vairs nevar, vai braucot ar 95 nesabojāšu to motoru?
andriskkk 10.05.11
@-DZ-@

Abkatku vislabāk veikt mucā. Iemet mucā un ļauj tās 10 stundas padarboties, kontrolējot ūdens temperatūru (lai motors neuzvārās). Tikai noņem dzenskrūvi pirms liec, lai neaizlec prom :D Ieliec ātrumā un lai viņš tur čunčina.

Pēc tam, kad uzliec uz laivas, pirmās makšķerēšanas reizes nebrauc ilgi pilnā ručkā, ātrumu maini prātīgi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs