Kā bija jācep tie asari eļļā lai sanāktu tādi kraukšķīgi?
Man lūgums! Ja kāds zin ka uztaisīt lielisku marinadi ceptiem asariem līdzīgi ka taisa ceptas reņģes kārtām. Vienkārši kundze ceptus vairs negrib redzēt un pasham ari gribas ko jaunu! Paldies!
Urmāss.
:))) paldies! Linku ieseivošu nākamai Hot Dog'u partijai:)
Ņēmu vērā Tavu padomu ''gatavo pats'' nu tad ari ar virtuves kombainu vālēju jau:) Burkāni ar sīpoliem jau apcepās uz pannas:)))
Tad jau redzēs kādi būs mani ''paša'' salāti;)
Varbūt ne pa tēmu, bet no virtuves šā vai tā.
Vakar spairkos Hot Dog maizītes un Vīnes desiņas. Drūmi sagribējas mājās pagatavot Hot Dog'u:)
Problēma sekojoša-nevaru internetā atrast Hot Dog salātu receptes...
Vai kādam ir zināma Hot Dog salātu recepte, vai links uz to?
Paldies!
moose, 27.aprīlis 2014, 14:03
Ir vairākas variācijas. Salātus jāgatavo tādus kādi pašam garšo. Tie būs vislabākie, :)
Varbūt ne pa tēmu, bet no virtuves šā vai tā.
Vakar spairkos Hot Dog maizītes un Vīnes desiņas. Drūmi sagribējas mājās pagatavot Hot Dog'u:)
Problēma sekojoša-nevaru internetā atrast Hot Dog salātu receptes...
Vai kādam ir zināma Hot Dog salātu recepte, vai links uz to?
Paldies!
spinings25
Taisi mzsālītu tāpat kā lasi, foreli. Savādāk near ko neatšķiras no sapala ,vimbas....asaku kambaris:-)
jeeska, 19.marts 2014, 17:29
Paldies par padomu!
spinings25
Taisi mzsālītu tāpat kā lasi, foreli. Savādāk near ko neatšķiras no sapala ,vimbas....asaku kambaris:-)
Labdien! varbut kads var ieteikt kadu gardu recepti Alantam? Negribu sabojat tik smuku zivi!
Varbūt kāds ieteiks ,kā garšīgāk pagatavot asaru ikrus.
AivarsLinis
Sveiki, makšķernieki !
Tātad velējos uzzināt vairāk par Zivju preservju pagatavošanu, ja tieši konkrēti tad par - Sagrieztu zivju preservu veidošana marinādēs un sālījumos.
Vēlos uzzināt vairāk par processu, kas jādara, kas nepieciešams, utml.
Nav konkrēta zivs, kuru vēlos preservēt, būtu labi ja aprakstītu par vismaz, vienu, vai dažādiem variantiem.
- Paldies, ar cieņu Aivars Līnis.
Degarzivs..
Tas Tu raksti par pagatavoshanu cepeshkraasnii, ja?
Es gribu kuupinaatavaa nokuupinaat. Tur recepte varetu buut liidziiga, bet laiks un temperatuura droshi, ka cita?!
Var marinēt, bet tad noteikti sāls jāber tikai pirms cepšanas - lai nesausina zivi!
Un ka tās lielās lai pagatavo, vienmēr cik esmu cepis sanaak taadas pasausa..nu es domaaju no 8kg un uz augšu...Moška jamarinē???
drunk_gnome, 26.decembris 2013, 14:50
Iztīri, gar asaku atver kā grāmatu, pipari virsū (var arī citronpiparus), ķiploku daiviņas sagriez ripiņās un arī pa virsu tieši tik daudz, cik ļoti garšo ķiploki (man garšo ļoti, tā ka lieku daudz) un pečkā iekšā uz grādiem 140! Kad sāk gatavoties un izdalīt sulu - sasāli pēc garšas un grādus apmēram 180-200 lai aprauj brūnumu, tad dilles pēc garšas un uz minūtēm piecām atstāj siltā pečkā ievilkties diļļu garšai! Un viss - ar ķīmiskajām garšvielām nenomaitāta sulīga zivs!
Sveiciens visiem!
Vai kāds var ieteikt, kā nokūpināt stori?? Ir plāns vecgada vakara galdā tādu pasniegt. Visu ko esu kūpinājis, stori nē. Vai ir kāda nianse??Atšķirība??
Paldies!
atdali visas plēves,aplej ar verdošu ūdeni,izņem visas atlikušās plēves,nokās smalkā sietā,aplej vēlreiz,apmaisi lai visi vienmērīgi izkarsējas,nokās smalkā sietā,ļauj nosusēties,pievieno sāli cukuru(2/1)pēc garšas,garša specifiska tāpēc var droši expermentēt papildus ar garšvielām,trauku vienmēr turēt noslēgtu,ātri apkalst virskārta
Kā gatavot līdakas ikrus??
Bagira, 27.decembris 2013, 21:49
Izcep gluži tāpat kā līdakas miesu - uz pannas. Vismaz mana cienīgā ēd un slavē.
Karpu iemērc uz 24 h kefīrā ledusskapī un tad gatavo kā tīk