atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

chuda 16.12.11
jūties laimīgs ?
bums 16.12.11
Viņa pseidonīms Carp-XXL Nikā jau redzams ,ka karpu bende :DD
bums 16.12.11
Prasi Zariņ Valdim tam labi sanāk ;))
chuda 16.12.11
Starp citu,gribēju atrast,kā nokūpināt karpu,bet laikam jau nav lemts,goda vārds ,tīri tā priekš sevis :(
bums 16.12.11
Labu ēstgribu :DDDD
chuda 16.12.11
Bums, cepuri nost ,un kāju virsū Tavā priekšā,prieks ,ka vismaz kāds LV saitos mēģina atbildēt uz jautājumiem,ne nolikt visus
Hotentots 13.12.11
Par izcelsmi pārliecināts neesmu - varbūt jūras, varbūt ne. Pats neesmu ķēris...
Nja.
bums 13.12.11
ālantu vari pat nemēģināt kūpināt Nekas prātīgs nebūs Esmu mēģinājis jūras ālatus -ņea.Usmā ķertiem cits smeķis tos gandrīz var jēlus kā lasi
bums 13.12.11
Notīri atgalvo /vēderu pušu negriez/ tad ņem no galvas puses sākot griez kā desu 2 cm biezās šķēlēs .Pēc sagriešanas iztīri ķodas .Izveidosies smuki ribbulīši -līdzīgi steikam Apsāli piparo apvārti rīvmaizē un uz pannas virsu /eļļu nežēlo / Cep līdz brūnam Tā gatavoju ālandus karpas breksi praktiski visas karpveidīgās
Hotentots 13.12.11
Kas pateiks, kā visgaršīgāk sagatavot ālantu dzīvokļa apstākļos (kūpināšanu neieteikt), izņemot prastu cepšanu?
Saka, ka šamējo var gardi pagatavot, izmantojot mazsālīta laša recepti. Ir kādas atsauksmes?
vinnijs 08.12.11
Katram savas vājības, citi pat buti filē un ādu ņem nost! Pats filēju lielās zivis, dažreiz, lasim ādu ņemu nost. Āda un zemādas slānis ir pats labākais, paskataties dabas raidijumus, ko lācis pirmo ēd!?
aakkis 08.12.11
Lai tas skandināvs filē un dīrā!Man šīs zivs bez ādas atgādina tos mākslīgos zivju pirkstiņus!
Vairis30 08.12.11
Beidzot - kādi štrumi ir nepieciešami:
Vairis30 08.12.11
Vēl par lasi un forele:
Vairis30 08.12.11
Un zanders:
Vairis30 08.12.11
Tas pats par līdaku:
Vairis30 08.12.11
Atradu labu video par asaru tīrīšanu, žēl ka tikai nesaprotamā mēlē runā (vismaz priekš manis)!!
sagittario 07.12.11
Brusi, piedod par sāpīgo lidojumu!- pēc visas tās nervu bojāšanas ar LM, tavs sniegtais C vitamīns man laupīja veselo saprātu... :DDD
sagittario 07.12.11
Un tagad izmetam pa logu brusi ar visu katliņu... :DDD
Tonis 06.12.11
A ja očom...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs