Labs vakars zivju bendes :)) Avokādo salāti : Ņemam sešus avokādo, pusi nelielas melones, ķīnas kāpostu, gurķus, tomātus, pētersīļus, ķiplokus, dilles. Viss tiek sagriezts. Veikalā iegādājama Spilves Balsamico mērce, olīveļļa, sāls, citronpipari. Sajaucam bļodā salātus, pievienojam garšvielas, pielejam trešdaļu mērces, kādus 50 gr eļļu. Atļaujam nedaudz ievilkties un pasniedzam ar ko nu kuram tīkamāk :))
Vakar iedomājos pirms cepšanas asarīšus 15/20 min pamarinēt balzāma etiķī. Garšo labāk nekā biju to iedomājies galvā.
Vinnij! Vai ir kādi viltīgie varianti kā forsi un ātri atbrīvoties no zvīņām nelieliem asarīšiem.
Izmēģināju tīrīt kā bija rādīts tajā video - tiešām iet ātrāk. Agrāk sākumā griezu vaļā vederu un tikai tad galvu nost.
Vinnij- kur kavējas avokādo melones salātu recepte???
:)))
Sveiki kulināri.Gribētu uzzināt kā jūs pagatavojat asaru ikrus.
Vakar biju nedaudz noguris un labi sagrauzies cepumus, bērnam palika 18! Domāju par Kāteļa breksi. Var pagatavot marinādi uz eļļas bāzes. Paņemam 50 gramus eļļu, 15 gramus cukuru, šķipsnu sāls, naža galu sinepes, baziliku, piparus, timiānu( ar timiānu prātīgi).Samaisam visu kopā, kad cukurs izkusis pielejam 20gramus citronu sulu. Marinējam zivi aptuveni stundu, tad var cept vai kūpināt. Ja ir interese, varu iemest arī avokādo melones salātu recepti, labi smeķē ar zivi!
nu..., arī nav tas! Iespundējam burkānus..., ķiplokus... nu, kaut kā savādāk prasās, bet kā
Āāaā, varbūt- tššsssss/marinādi/, no avokado
Kātel:)) Ar kupraino ir ļoti viegli! Ņemam sviiestu, zaļumus( dilles, pētersīļi) sajaucam visu kopā, sāls, ķiploki. Iztīrītā zivī ziežam visu iekšā, ietinam avīzē un liekam krāsnī!
BTW (SC), ja Kaatels ir tas pac VL Kaats, tad ...
... VC Viņam no manis, jo tomēr, kaut arī šad un tad ... izgājieni / uzraxtījumi, tomēr daži faktu zinājumi un spriedumi (DAŽI), bija ļoti OK.
Katram var uznākt "melnie". Vērtējiet labāko / noderīgāko no contenta, spriežot par ...
ups..., aizmirsu uzmetināt /atkal adminam akumulatori jāmaina/, bez "cep un vāra". Tieši tā- ko daram ar breksi/bez krējuma un majonēzes/?
es jau domāju, maksas pakalpojums
ups..., aizmirsu uzmetināt /atkal adminam akumulatori jāmaina/, bez "cep un vāra". Tieši tā- ko daram ar breksi/bez krējuma un majonēzes/?
es jau domāju, maksas pakalpojums
Ops Kātam ne viss kātak .
Vinnij , ne cept , ne vārīt , kātak vajag cepeškrāsnī tamborēt .
Kātel? tev tikai cept, vai kā garšīgāk pagatavot?
Paldies-būs kaut kad jāieskrien.
Burtniek :)) manas zivis var garšot tikai pie manis, darbā, tikai suši! Vidus iela 1 :))
Vinnijs,kurā krogā tad Tu raujies Siguldā?
piedošanu- Breksis cepeškrāsnī
Kātel Domāju, varētu ne tādu vien sabrūķēt!