atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

vinnijs 13.03.11
Grādus nevajadzētu likt lielus, līdz 150, cept vajadzētu 10-15 min., atkarībā no zivs lieluma.
vildboy 13.03.11
Cik grādos asari labāk cept cepeškrāsnī?
vinnijs 13.03.11
Var taisīt marinādi bez tomātu pastas, izmantojot citronu sulu vai etiķi. Process tāds pats, tikai beigās pievieno sulu ar zaļumiem un ķiploku. Tad kārto traukā pa slāņiem, atstāj savilkties un vico iekšā!
usis 13.03.11
gint, beidz ēst.eholote gaida
gintsgg 13.03.11
Vinnij , paldies ! Lūdzu vēl vienu , tikai tādu kur nav tomātu pastas ( negaršo nekas ar tomātu pastu , pat šašliku ēdu ar citronmērci ) .
vinnijs 13.03.11
Bārda:)) tas ir pēc vēlēšanās, var arī puķkāpostu likt. Katram jau ir savas garšas, zivīm arī rīsi patīk.
Boroda 13.03.11
Vinnij, kartoškinus pie zupas neliek?
vinnijs 13.03.11
Aukstā vēdzeļu zacene. Vēdzeļu gabaliņus apkaisa ar garšvielām, apvārta miltos un apcep. Atsevišķā traukā pagatavo marinētos dārzeņus. Ņemam sarīvētus burkānus, sagrieztus sīpolus, apcepam, pievienojam tomātu pastu, garšvielas,( sāls, cukurs, baziliks, pipari) Cukuru liekam uz pusi vairāk attiecībā pret sāli. Kārtojam traukā zivi ar marinādi pa slāņiem, marināde un tad zivs. Ieliekam ledusskapī, pēc trijām stundām ceļam galdā!
vinnijs 13.03.11
Gint:)) vēdzeles zupa ir ļoti pateicīgs temats! Paņemam galvas, pārlejam ar nelielu ūdens daudzumu, pieliekam sāli un citronpiparus. Vāram līdz zivs sāk atdalīties no kauliem. Nokāšam buljonu, pieliekam burkānu, sīpolu, zaļos zirnīšus. Vāra, līdz dārzeņi gatavi. Pievieno notīrīto zivi, puspaciņu sviesta, kapātus zaļumus ( pētersīļus, dilles), kapātus ķiplokus, glāzi sadā krējuma. Visu uzkarsē un ēdmaņa gatava!
usis 13.03.11
gint, ja tu atnāksi, nenožēlosi:)
gintsgg 13.03.11
Vinnij , ieliec lūdzu kādu vēdzeles pagatavošanas recepti , labāk 3 receptes DDD , un vēl gribētu uzvārīt zivju zupu no vēdzeļu galvām , vai ir kādi īpaši ieteikumi ?
vinnijs 12.03.11
Ups :)) izlaidu ķiploku:))
vinnijs 12.03.11
Ok ! Ņemam asari, notīram , pārgriežam pa muguru. Ņemam dzērveņu ievārijumu, sāli, piparus, pētersīļus , dilles, sajaucam visu kopā. Pildam asari , tinam folijā un cepam , var uz oglēm .
zaceps 12.03.11
Ieliec to asara recepti šeit un viss būs čikiniekā.
vinnijs 12.03.11
Nu tiešam nepamanīju šo sadaļu, tad vajag to tēmu dzēst!
zaceps 12.03.11
Vinnij,turpini šeit,tik un tā Tavu uzsākto lieko tēmu izdzēsīs.
Zivnieks 09.03.11
momox
Tu kaut ko jauc :)))
Griezeejs
zini, ka ar laiku ar filejas apnīk :DDD un tad arī sākās gastronomiskas izvirtības - viena no tām šuļīgi kotļeti :DDD
Griezeejs 08.03.11
Zivniex, neispratu, kapēc pēc nāves ņirgāties par kustoni, ko tik labi var isfilēt no asakām, gatavojot "šuļīgiem zanderīšu kotļetiem", tas ir, viņu vēl malt.
Asaka, galva zupā, bet pārējais jau fileja, taču ;)
Jeb par tiem kotļetiem Tu tā - sarunas usturēšanai :)))))
aakkis 08.03.11
momox 08.03.11
Zivniek-tavi teksti līdzinās šim te
http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/
vai es jaucu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs