Zivniek - norausies! Beidz kārdināt! :DDD
vo...tieši tagad...sagribējās jūniju...ar svaigiem, šuļīgiem zanderīšu kotļetiem, ar jaunajiem karpelīšiem, tad vēl blakus divi uzcepti zander filejas gabaliņi, un vēl blakus bļodiņā zanderzupīts....vai...kā lai tik ilgi vēl izvelk....vienīgais jāprovē vēl ledus sezonā kāds izmakarēt...ehhhh :DDD
ided - nē, es ne par lucīšiem ;) par zivju kotletēm vispār.
ided
varbūt Tev rupjāks malums taisās :))) es malu ar elektrisko, uz smalkākā roba!!! divreiz izlaidu cauri, un ne smakas no skriukšķīšiem :)))
Es jau nu pirms malšanas centrālo vienalga vienmēr izgriežu, un ribasakas ar ;)
Teikšu kā ir! Man tā kotletešu recepte garšoja lasot , bet kad izcepu tad,...... Centrālā asaka ar divām reizēm nebij samalusies. Mazās asakas nav jūtamas, bet pipara izmēra skrimšļi man negāja pie sirds.
Ps; no pieredzes
Pati labākā lieta no tīrīšanas ar karčeri ir, ka visas mazās asaciņas tiek sasistas lupatās!
Nu super , to tik vajag izdomāt , tīrīt zivis ar karheri , es gandrīz no krēsla nokritu , diez asarus arī tā var tīrīt , vai asarim tomēr tās zvīņas pārāk stipri turas klāt ?
zivnieks - maita!
vai kaads nezin cik tirguu luciishi maksaa? :P
man kaut kaa pa celjam tikai rimi :(
un veel viens jautaajums: kaa ir nez malt ar elektriskajiem maljamajiem? pasham taads, nav bet shitaadas receptes deelj apsveru iegaadaaties ;)
Nu populārākās zivis , līdaka , zandarts , līnis , sams , asaris , bute un tt .
Nezinu kādas vēlmes-pa zivju ēdieniem,vai zivju tīrīšanu,filēšanu.Esmu jau licis kaut ko,baigi jau daudz visādi ir tie video,nav jau jēga salikt simtiem video.Vajag apmēram konkrētāk pa kādām zivīm un ko gatavot.
Jā , tikai 10 sekundēs man nesanāk , minūtē vienu mierīgi .
Ir kāds tā mēģinājis tīrīt kā Boroda ieliktajā linkā?
Āķi , paldies , šitas gan labs ! Varbūt vari vēl ielikt šitādas video receptes ? Super ērti un saprotami .