atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

aakkis 08.03.11
Zivniek-tā pat trauki mazāk jāmazgā!
kilka 08.03.11
Zivniek - norausies! Beidz kārdināt! :DDD
Zivnieks 08.03.11
vo...tieši tagad...sagribējās jūniju...ar svaigiem, šuļīgiem zanderīšu kotļetiem, ar jaunajiem karpelīšiem, tad vēl blakus divi uzcepti zander filejas gabaliņi, un vēl blakus bļodiņā zanderzupīts....vai...kā lai tik ilgi vēl izvelk....vienīgais jāprovē vēl ledus sezonā kāds izmakarēt...ehhhh :DDD
kilka 08.03.11
ided - nē, es ne par lucīšiem ;) par zivju kotletēm vispār.
Zivnieks 08.03.11
ided
varbūt Tev rupjāks malums taisās :))) es malu ar elektrisko, uz smalkākā roba!!! divreiz izlaidu cauri, un ne smakas no skriukšķīšiem :)))
ided 07.03.11
:DDD Lucīšiem? :DDD
kilka 07.03.11
Es jau nu pirms malšanas centrālo vienalga vienmēr izgriežu, un ribasakas ar ;)
ided 07.03.11
Teikšu kā ir! Man tā kotletešu recepte garšoja lasot , bet kad izcepu tad,...... Centrālā asaka ar divām reizēm nebij samalusies. Mazās asakas nav jūtamas, bet pipara izmēra skrimšļi man negāja pie sirds.

Ps; no pieredzes
siluro 07.03.11
nu tas ir labais:))))))
kilka 07.03.11
Pati labākā lieta no tīrīšanas ar karčeri ir, ka visas mazās asaciņas tiek sasistas lupatās!
gintsgg 07.03.11
Nu super , to tik vajag izdomāt , tīrīt zivis ar karheri , es gandrīz no krēsla nokritu , diez asarus arī tā var tīrīt , vai asarim tomēr tās zvīņas pārāk stipri turas klāt ?
aakkis 07.03.11
Nu pildīta līdaka,pildījuma gatavošana ir pirmajā daļā.
siekalas nerīt!
marti 07.03.11
zivnieks - maita!
vai kaads nezin cik tirguu luciishi maksaa? :P
man kaut kaa pa celjam tikai rimi :(
un veel viens jautaajums: kaa ir nez malt ar elektriskajiem maljamajiem? pasham taads, nav bet shitaadas receptes deelj apsveru iegaadaaties ;)
aakkis 07.03.11
Nu tā kā Jūs ķerat lielas zivis,tad sākam ar tīrīšanu!
gintsgg 07.03.11
Nu populārākās zivis , līdaka , zandarts , līnis , sams , asaris , bute un tt .
aakkis 07.03.11
Nezinu kādas vēlmes-pa zivju ēdieniem,vai zivju tīrīšanu,filēšanu.Esmu jau licis kaut ko,baigi jau daudz visādi ir tie video,nav jau jēga salikt simtiem video.Vajag apmēram konkrētāk pa kādām zivīm un ko gatavot.
gintsgg 07.03.11
Jā , tikai 10 sekundēs man nesanāk , minūtē vienu mierīgi .
Naits 07.03.11
Ir kāds tā mēģinājis tīrīt kā Boroda ieliktajā linkā?
gintsgg 07.03.11
Āķi , paldies , šitas gan labs ! Varbūt vari vēl ielikt šitādas video receptes ? Super ērti un saprotami .
aakkis 07.03.11
Kyharka gatavo zivju galertu;

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs