Zivnieks> jāsaka , Paldies par luču sagatavošanas recepti , supper garšīgi !!
Nenocietos, cirtīšu uz bodi! Paldies!
nu maļamais agregāts jau noderēs ne tikai lucīšu kotļetiem :DDD vienīgi nepierakstīju, ka tas cepšanas process ir diezgan pailgs, jo cepot lucīšus, viņu tā brūnā āda, gluži vai izšķīst un šamais paliek tāds diezgan pabalts (šajā brīdī viņi it kā ir gatavi, un varētu jau ēst tā pat) bet viņus vajag cept vēl, lai tas viņa gaišums apcepās un paliek brūngans, tad tiem kotļetiem cits smeķis būs :)))
Paldies,Zivniek! Recepte laba, siekala notecēja bet pārvācoties uz jaunu mitekli neesmu iegādājies maļamo agregātu, bet varbūt vērts aizskriet līdz bodei!
kuskis
te pat paŗis postus zemāk ir uzrakstīts tas, ko es ar viņiem daru...
Lūdzu iemetiet kādu recepti kā pagatavot lucīšus(kūpinātavas vaf, miltos apvārtītus izcept nav māksla). Internetā par lucīšu pagatavošanu info naf.
aakkis
zivs nav ēdiens,no kura var noēsties,zivs tik tāds našķītis vien ir!!!
:DDD
Beidz Tu,vienreiz Engurē uz ledus viens Rus stundu stāstīja visam baram vienu pagatavošanas recepti.Visi apkārtējie klausījās mutes atplētuši,tad beigas bija pašas labākās,ka tas paziņoja;...un to dārgo,lielo gaļas gabalu izņem no trauka,atkrivajiem okno.berjom i virasivajem sobakam.I kakije vkusnije jerši prigotoviļis.
Zivnieks
cik ilgi tās murēnas ir jāapcep???šamās tak visu mūžu tādas brūnganas!!!
:DDDDD
vislabākā&visgaršīgākā zivs ir gaļa!
:))
Zivnieks izsauca labu diskusiju,ko var piebilst...nianses jau tajā kotlešu masā daudz.Bet varu tikai pateikt,ka es pie masas parasti pielieku karotes galu sodas.Tad tie bumbuļi tādi pufīgi iznāk,viņi nav tik blīvi izcepot.
kilka
zini ko es Tev teikšu.....da neko es Tev neteikšu :DDD
par gaumi nestrīdās))))))
Zivs teu tāda viesmīlīga:))) Pie sevis ielūdz:)))
Boroda, es znaju, es baltvīnu dzeršu AR memmi PIE zivs :DDD
Kilka, znaješ - ar zivi baltvīns nav jādzer:)))
:DDD
Zivniek, es tiešām nezinu, ko rīt darīšu :((
Šķiet kurināšu grilliņu un uzgrillēšu ārā, zaļā zālienā, kur narcises zied, kādu sībasu vai foreli :DDD
Nevaru tik piedzeršanai izšķirties starp aukstu piucīti vai baltvīnu ;)))
Zivnieks
Es klāt vel klāt liktu ķiploku un mazliet skābo krējumu.
Būs ok!
Katram sava recepte, kā to visu dabūt lidz galam, tā, kā pašam patīk.
Citam nemaz sīpols negaršo un ko tad!