atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

Boroda 02.07.10
Vēss piebaldzēns:)))
vieplis 02.07.10
Man ir Brenguļu gaišais. Ko jūs lokat?
:)))
Boroda 02.07.10
Mam slupst, tēvs slupst, es viens pac neslupst:DDD
Nu tie texti al vien slupstihāhi paliek...:DDD
vieplis 02.07.10
Kilka, npiefērs usmanīpu. Semniex paliek semniex.
:DDD
kilka 02.07.10
Nefantasē, rupš? Kur? :DD
Stila isjūta :DDD
Žēl, bet, nu naf man tāda stila - miltos un olā sifi viļāt :DDD
Griezeejs 02.07.10
Kilka, Tu tur UK esi rupš palicis. Galīgi stila isjūtu pazaudējis. Bet lūpu us Tevi neuzmetu. Saprotu. Dzimtene tālu ...
kilka 02.07.10
Brāliti - "pie jūras dzīve mana" un svaigu zivju netrūkst :P
Griezeeja galvenais vadmotīfs jau bija labi sagatavoties "kumeliņa peldināšanai", bet pēc "zlopēšanas pa vienkāršo iekšā" tik tāda gunāriņa staipīšana vien paliek :DDDD
P.S. Kaut kur jau te nesen par jonānistiem runa panesās :DDD
Bralitis 02.07.10
Kilka kamēr tu vazājies pa pasauli un galveno - copi esi nomainījis pret darbu - te veči zandartus kā mailes skalda !!:)) Nav vairs laika ņemties ar burkānīšiem,piparrīšiem krējumiņiem.Sagriež gabalos ,miltiņš,oliņš,uz pannas - ēd katru dienu.Džeki te jau sapņo kā kādu raudu vai asaru noķert.BET ķeras tikai zandarti :))))))) Tā kā ej savā UK uz bodi -nopērc saldētu zivi un cep .Mēs tikmēr te svaigus zanderus zlopējam pa vienkāršo jau iekšā :)))))
kilka 02.07.10
Bweee, ku salkani primitīfa recepte Tef, Griezeej. Kantrīs apfēmos lasot :DDD
Sacūkot sandartu ar miltiem un olu un, neskapēc, sept olīfeļļā :DDD Tā jau no mīļās far dapūt ar čību pa pieri, nevis cerēto sekasu pēc vakariņām :DD Un nekādas pasņas par vinčiku nepalīdzēs :DD
Sandartam piestāf netauc apcepc burkānišš, sīpolišš, piparišš, knipucīc sāls un tad pasautēšana saldajā krējumā, nedauc reducējot tā apjomu procesā!
kau kā tā ;))) un tad gan farpūt kauko isspiedīsi no memmes :DDD
Griezeejs 02.07.10
Ui, kāc salkans primitīvisms no Tavas puses :)
vieplis 02.07.10
Griezeej, sadomājos, kā tu to varētu izpildīt un apņirdzos - mana vienīkā, šis ir ļoti rec vīns no Caperne Saufignon fīnogām Penedes apgapalā. Man nepija viekli to dabūt un ceru, ta tu to nofērtēsi... Kaut kā tā.
:DDD
Griezeejs 02.07.10
P.s. Tik neaismirsti, skatoties acīs (smukās acīs :)))), isstāstīt, cik garšīga zivs ir zandarc, ka tieši Tu to māki gan noķert (un tas nebūt naf viegli :DDDD), gan isfilēt bes asakām (Viņa jutīsies drošāk, un ne tikai ar maltīti), kā arī isstāstīt kādu "basņu" par lietoto vīnu. Tam pat naf jābūt īpaši dārgam un ..., bet "basņa" to padarīs par ...
Lai isdodas! ;)
Griezeejs 02.07.10
Nu labi, ja par receptēm jūnija / jūlija mēnesī, tad ...
Pēc noķeršanas ņemam virsmēra zandartu. Turpat pie H2O viņu atbrīvojam no zvīņām un varbūt arī usreiz nofilējam.
No galvas isgriežam žaunas un kopā ar vidusasaku (zupas vārīšanai kaut kad) un noglabājam to saldētavā. Šitā foršā fiša ir pelnījusi, ka Tu viņu apēdīsi visu. Zupa arī ir forša!
Iegūtos filejas gabaliņus pavisam viegli apsālam, apvārtam miltos, un iemērcam sakultā olā. Man šķiet, ka šai garšīgajai zivei papildu garšvielas ...
Gabaliņus liekam iepriekš uskarsētā pannā ar olive eļļu. Katru pusi apcepam līdz dzeltenīgi brūnc. Pārcept nevajadzētu!
Pasniedzam kopā ar atdzesētu Itālijas / Spānijas baltvīnu. Vīna temperis tāc, lai liktos auxc (ārā taču karsc šajos mēnešos), bet lai pamīšus ēdot zanderu nebūtu us zobiem temperatūras starpības sajūtas (atkarīx arī no zandera filejas tempera pasniekšanas laikā).
Un jā, pac svarīgākais - vīnu jāsaskandina ar foršu (visforšāko) beibi, kas sēž Tev pretī ...
... un Viņas smaic ir ...
Bon Appetite!
Nu nezinu, savā laikā, kad līņus spaiņiem varēju dabūt, biju mēginājis arī kaltēt, nu man negaršoja ....Pie tam tas kaltēšanas laiks divtik cik piemēram breksim...
aljiks 02.07.10
Piekrītu, ka līnis ir labs arī citos veidos. Man reizēm gribās atļauties šādu tādu vijobstva.. un vobla no līņa garšo labāk, kā no pārējām zivīm :))
Par gaumi nestrīdas, par gaumi kaujās! :D
Griezeejs 01.07.10
;)
HOOK 01.07.10
Griezēj atvaino ar pāršāvu pār strīpu! Vienkārši jau tas humors kā izrādīt vienam otru!Protams zuti kotletēs ar vīķi būtu super!:) Amen:)
Bebrs 01.07.10
Jonānistu pulciņš:) Līnim ir daudz labākas receptes kā voblas pagatavošana.
Griezeejs 01.07.10
HOOK, man vnk ir humora izjūta :)))) Un Mirtinam arī. Un Avtt tāpat. Un pasmējāmies par to, ka tik foršu zivi, kā līnis, kāc tik mazvērtīgā produktā, kā vobla, iesaka pārvērst.
Bet kapēc Tu ar ... Naf smuki.
Tev humora isjūta ir? ;)
Tight Lines & Practice C&R!
HOOK 01.07.10
Jeeska Tu ar nedabūji?:))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs