atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

HOOK 01.07.10
Griezēj redz Tu jau neko prātīgu pateikt nevarēji,vai tiešam tik pieredzējis copmanis nu neko kā :DDDD uztaisīt!Te tomēr arī jauni copmaņi ir un nafig brukt,vari taču ko ieteikt un arī zinu Tev grūti uzklausīt!Visiem labums būs!A to sanāk ka te piecas upes un četri kas makšķerē,ja ķer kaifu no tā cita lieta!
mirtins 01.07.10
jeeska... tā nerunā... atnāks kazlēns un tevi pieskaitīs pie Onaanistu pulciņa :DDD
jeeska 01.07.10
Par tām joblām-alatai nav ne vainas, bet kaltējot jāiespiež starp diviem trekniem līņiem un vēlams vēdera dobumā kādu nēģi vēl ievītināt lai neizkalst...viņas jau mums tādas maziņas un liesas:-)
mirtins 01.07.10
vieplis - tu ani tikko nepamatoti aizskāri... es vēl nezinu kā reaģēt :DDDDD
vieplis 01.07.10
Mirtin, es nezinu. Laikam nē. Ceru, ka neesi sarūgtināc, ble.
:DDD
mirtins 01.07.10
vieplis - gribi nākamreiz paspiedīšu roku :DDDDDDDDD
mirtins 01.07.10
Griezeejs - ha ha ha tu esi Onanists.:DDD
Griezeejs 01.07.10
Ble, HOOK, kur Tu manu textu te redzēji?
avtt 01.07.10
;DD
vieplis 01.07.10
Mirtin, tad redz kāpēc tev tas rokasspiediens ir tik ciešs.
:DD
HOOK 01.07.10
Receptes BĻAĢJ!
HOOK 01.07.10
Ja ņem tā pa lielo,Griezēja u Mirtina teksts ir meiteņu nedabūjuša un onānistu pulciņa cienīgs!Skaistu jUMS PORNO AR SARKANACAINU LINI! Paskatat Krievijas saitus,tik debīli Ausekļi var tā runāt!
Griezeejs 01.07.10
:DDDDDDDDDD
mirtins 01.07.10
avtt - tu neko nejēdz... labākā vobla ir no alatām... Prasti ņem saišķos pa 10, ver uz drāts un liek zem alkšņa pavēnī. Es gan parasti veru ar galvām uz leju, lai sūdi satek galvā. Tad nav jāķidā. Alatām jau maz sūdu, visi satek galvā. Galvu nolauž un var ēst ar visām ķišķām. ...
avtt 01.07.10
A kāpēc ne no zuša?Pag,vot -vot no forelēm ,lūk kur būtu vobla!
p.s.sviests...
aljiks 01.07.10
Kā Jūs gatavojat voblu?
Pēc manas pieredzes - labākā sanāk no līņiem. Recepte mazliet nežēlīga.. bet ko vajag, to vajag, lai rūgtuma nav. Saķer līņus, dzīvus ieliek ledusaukstā ūdeni un tumšā lebuksī.. uz etoki 24h, lai šīm ieslēdzas 'ziemas režīms' un zarnas iztīra, tad rūgtuma nebūs, ēdot ribas un visu kas zemāks par muguru. Ar dvieli noslauka gļotas, un liek kārtās lauru lapu + sāls maisījumu - zivis.. lauru lapu + sāls maisījumu..zivi... karoč sapratām. Pēc ~30h sālīšanās rūpīgi noslaukām VISU sāli. Karinām aiz žokļa, lai galvā esošais mitrums lēnām sūcas uz leju un neļauj astei izkalst kā cepumam. Laiks? A tas no mēness fāzes atkarīgs.. reizēm ir gatavas 2 dienu laikā, reizēm teju nedēļu karājas kamēr pēc taustes ir liekamas uz zoba :) Saulē nekad nelieku, jo reizēm gadās ka virsa izkalst kā bruņa, a iekšpuse sāk pūt.
vnkarturs 15.06.10
ludzu kads pasakat kadu recepti
vnkarturs 09.06.10
nebija ta domat pasakat ludzu savas receptes ka jus vinus taisat? un vai jus zvinas tirat nost? paldies ludzu uzrakstiet vairakas receptes
aakkis 09.06.10
Cep,kūpina un galertā lieku.
vnkarturs 09.06.10
iesakat ka linus var pagatavot kads ludzu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs