Krāsa neizteikti sudraba,ieliekot ūdeni varteikt neredzama,liekas ka virsū kāds speciāls pārklājums!
sk.
jaapameklee buus pa ebay.a kaadaa kraasaa vinja ir?
Pats pirku Vācijā,pāriniekam atveda no Anglijas,ir divu veidu 10lb un 20 ja nekļūdos!!! Cipars ap 13ls par 20metr.
delins
a kur tu vinju iepirki to pavadinjmateriaalu?
zMēģināšu iekopēt diskus te video sadaļā!
Ir man abi NASH diski,diezgan interesanti,daudz informācijas par copes vietas apskati un pētīšanu! To auklu sauc Trigalink-ir man tāda,arī pavadas sasietas,fīča visa iekštā ka karpai paņemot viņa krata galvu kā rezultātā iecirsšanās vietu izļurkā un vienkārši izsit ārā,šī aukla noarmatizē!!!!
ir kaads redzeejis nash filmas.manliekas kaukaadi 2 cd bij.tiiri labas.intresantas pavadinjas tur bij-pavadinju materiaals kaukas liidziigs gumijai- nebij taads nekad redzeets...
tur ar par visaam nash boilaam raadij utt.arii inventars...
nu redzēsim kā būs.bet par tādām lietām neesmu lasījis nevienā forumā gan Kreivijā,gan Anglijā...
Normuds. Esi sajaucis diskusijas.
Par svaigajām boilām varu teikt to labāko- ja tās kārtīgi izkaltētas, tad neplīst. Izmētāju kādus 5 kg, neviena nepārplīsa.
nop neko nenokjeeru.kaukaadus 5 kg izlietoju,bet lielaako dalju izlietoju LR cempionaataa vitkopos-bet tur jau ar taam ziviim bij kaa bij :)
kaukaa varbuut ticiibas ar vinjaam nebija,jo pirmstam pa vinjaam iipasi nebiju dzirdeejis.
naakamgad laikam buus japatestee bisk vairaak...
mariz84
bet tu uz NASH kko noķēri? bieži viņas izmantoji?
tu,ko jūc, kādas karpas jāmēģina uz hišņikiem
nu ar nutrabaits un richworth boilaam neesmu saskaaries ar taadu lietu,bet nezin jau cik svaigas taas ir bijusas:)
Vispār jau visas svaigās boilas plīst ja ar visu spēku met iekšā izmantojot kobru!
vieniigi man nepatika ka tas nash boilas ir diezgan miikstasa,ja speeciigi jaamet ar kobru ta vinjas izskjiist gaisaa.varbuut tas ir tikai ar zemenju boilaam-nezinu.ir gadijies ka dynamite bbaits boilas ar skjiist.
tie popapi kas naak liidz ieksaa tai pacinjaa man gan iisti nepatika-taadi blaavi un taada svaka smarza.
nu ja.mūsu karpiņas jau pieradušas pie Nutrabaits. Es domāju,ka NASH viņām noteikti garšos!
Ta ir tasiniba par boilam kas kada vaksti ir numur1,betlatvija nestrada. Vienkarsi man skiet ka ar jaunam boilam ir ari citigi jabaro lai karpas pierod pie tam,un ja bus labakas tas ari labi stradas.