Ja sanāk, tad iebrauc Lubānas ielas bāzē,tur sestdien vēl bija
Nu nav gārda veikalos , šodien biju - nav .
Tikai un vienīgi Tukuma Straumes ražojumu,Rīgā esmu pirci Garda veikalos
Paldies , tā arī izdarīšu .
Ja Rīgā nav, tad brauc uz Ķekavu, kalniņā blakām Kalnakroga ēdnīcai ir veikaliņš Kārums. Ir i trušu, i vistu, i zivu, i govu, i cuku...
Ieplāno copi uz to pusi un iznāks pa ceļam:)
Es Rīgā tās nekur neredzu , kurā veikalā nepprasu , nekur nav .
stilets,tu esi eksperimenteejis,ka taa apgalvo?
no savas pieredzes varu teikt, ka no granulām vislabākās ir Tukuma STRAUME.
strādā dzudz labāk par Dobeles un smird arī mazāk, ja mašīnā vadā līdzi ;)))
Nu tāda viņa izskatās
Bet ir vēl arī Tukuma foreļu, bet tuvāk prasiet Bumam, viņš tās ir izmēģinājis
Vēl var arī šos
gints,es kaa netalu no dobeles dziivojosh,peerku to dobeles dzirnavnieka veikala...1,ap latu 5kg....
No šitās vietas , lūdzu precīzāk , kas tas par kombiki un kur viņu var nopirkt ?
....esmu daudz ko izmēģinājis,bet uz doto brīdi varu paslavēt zivju kombiķi-10kg-2,70ls-nāk praktiski visas zivtiņas.....
oi,kas te par gljuku sanaaca..atvainojiet
lietus,pat nedomaa..njem parasto dobeles zivju kombikormu,tik neaizmirsti pieshaut kanjepju vai linseeklu,lai breksis nepierijas,un neiet chucheet..jo kombikorms ir bariiba,ne piebaroshana,,,
lietus,pat nedomaa..njem parasto dobeles zivju kombikormu,tik neaizmirsti pieshaut kanjepju vai linseeklu,lai breksis nepierijas,un neiet chucheet..jo kombikorms ir bariiba,ne piebaroshana,,,
ir kaadam pieredze ar caalju bariibu? smird jau peec kuuts :(
Uz brekšiem paprovējat dobeles trušu barību.
brekši kā truši paši leks ārā :)
Jā par verdošo ūdeni es aizmirsu, jo ar zemūdens kameru pārbaudījām parasti ieberot, pilnīgi garām, viņas aukstajā ūdenī nepiebriest. Paldies par ideju
Vairis30 es paarsvaraa darbojos ar sho piebarojamo, jo sanaak daudz leetaak! Usmā tikai ar granulām copēju, brekshiem ideaali vasaraa, bet ziemā plucinu granulas ar verdoshu uudeni un ar barotavu laizhu lejaa. Uz balto zivi straadaa ljoti labi!!!